- Konu Sahibi SUDENAZ222
Biz de evlenir evlenmez istedik bebek, ilk 2 ay denedik, sonra kullanmam gereken bi ilaç sebebiyle korunmamız gerekti. ama bunda da bi hayır varmış. çünkü ilk gecemiz tam yumurtlama dönemine raslıyodu ve ilk haftamızda adetime daha zaman olmasına rağmen hamilelik belirtileri başladı sanmıştık; göğüslerim acayip şiş ve ağrılıydı ve kokulara hassaslaşmıştım, annem bile hamile olduğumu düşünmüş de bana sölememiş:) ve beni almıştı bi telaş: "ya bu kadar çabuk olmasamıydıki, keşke biraz zaman geçseydi...vs. vs." anladımki hazır diilmişim...
neyse, 6 ay kullandım ilacı, bu dönemin sonlarına doğru bende inanılmaz bebek isteği oldu, hazırdım artık. etrafta da ne hikmetse herkes ya doğuruyo ya da hamilelik haberi veriyodu:))
ve işte ilacı bıraktım ve bu ay 3. ayımız bebek istediğimiz.
belirtilere gelince... tamam genelde görülen bitakım belirtiler var ama çok değişken bence bu, bazen görülmeyedebiliyo. bazen de belirtiler var hamileyim diyosun ama sonuç negatif... psikolojin bedenini kandırıyo ya da bedenin hamileliğe hazırlıyo yavaştan kendini.
benim mart ve nisanda erkenden göğüslerimde şişlik, ağrı oldu, uçları karıncalandı, karnıma şişkinlik hissettim, kasıklarımda da ağrı, sonuç negatifti. bu aysa henüz yok bunlar ama 3 kere aniden gelip yoklayan hafif mide bulantım oldu ama ümitlenmek istemiyorum:1no2:
hayırlısı, Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin.
neyse, 6 ay kullandım ilacı, bu dönemin sonlarına doğru bende inanılmaz bebek isteği oldu, hazırdım artık. etrafta da ne hikmetse herkes ya doğuruyo ya da hamilelik haberi veriyodu:))
ve işte ilacı bıraktım ve bu ay 3. ayımız bebek istediğimiz.
belirtilere gelince... tamam genelde görülen bitakım belirtiler var ama çok değişken bence bu, bazen görülmeyedebiliyo. bazen de belirtiler var hamileyim diyosun ama sonuç negatif... psikolojin bedenini kandırıyo ya da bedenin hamileliğe hazırlıyo yavaştan kendini.
benim mart ve nisanda erkenden göğüslerimde şişlik, ağrı oldu, uçları karıncalandı, karnıma şişkinlik hissettim, kasıklarımda da ağrı, sonuç negatifti. bu aysa henüz yok bunlar ama 3 kere aniden gelip yoklayan hafif mide bulantım oldu ama ümitlenmek istemiyorum:1no2:
hayırlısı, Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin.