Gebelik hazırlık önerileri

hellomomy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
1
0
1
27
6 yıllık evliyim ve 5-6 aydır bebek düşünüyoruz ancak henüz hamile kalamadım doktora gidip kontrollerimizi yaptırdık eşim ve bende de tüm değerler normal görünüyor. Yaşım 26. Doktorlar 1 1 buçuk yıla kadar bu sürecin normal olduğunu söylüyorlar ancak 6 aydır denemelerimiz başarısız olunca endişelenmeye başladım. Benzer bi süreç geçirenler yorum yapabilirler mi ?

Evet 1 sene normal görünüyor ve doktorlar deneyin diyorlar sadece :) testlerinizde de sorun yokmuş merak etmeyin 6 ay daha deneyin o zamana kadar olur inşallah ama eğer olmazsa da rahim filmi çektirin ve ona göre aşılama vs. çok geç kalmadan bir tedavi planlarsınız.

Evliyim , Eylülde 9 yılımıza gireceğiz hiç korunmadım 2023 de kimyasal gebelik yaşadım. Doktor eşimde ve bende problem yok dedi ama olmuyor benimde rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş. Arkadaşımın tavsiyesini size söyleyeceğm bende yeni uygulamaya başladım. Mutlaka siz kan demir vb tahlilleri yaptırın ve sağlıklı beslenme yapın eşinizde sağlıklı beslenecek ve siz mutlaka avokado tüketin vucudu gebeliğe hazırlamak deniliyo bitkisel ürünlerden yararlanın çekinmeden hamilelik için bitki önersinler rabbim nasip etsin inş sevgiler

Ovülasyon testlerinden alıp deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…