- Konu Sahibi mahidevran61
-
Ağrı oluyor ara ara akıntılar da kesildi gibi bılemedım ama ruh halim cok fena ve miğdem bulanıo durup durupNaptın canım belirtiler ne durumda?
Ay inşallah vardır kuzum sendeAğrı oluyor ara ara akıntılar da kesildi gibi bılemedım ama ruh halim cok fena ve miğdem bulanıo durup durup
Bn erken gebelik testi aldım ptesi sali fln ypcamAy inşallah vardır kuzum sendebenim kasık batmalarım ara ara sancım devam ediyo akıntımda hala var
Aa çıkar mı ki sence batı beklemicekmisin?Bn erken gebelik testi aldım ptesi sali fln ypcam
Yok yaaa bekleyemem 3-4 gün kala bi yapicam eğer varsa cılar zatn bıd bısı dicem siz yumurtlamadan sonra ılıskı oluyomuAa çıkar mı ki sence batı beklemicekmisin?
Oluyo canım neden sordun tehlikeli mi ?Yok yaaa bekleyemem 3-4 gün kala bi yapicam eğer varsa cılar zatn bıd bısı dicem siz yumurtlamadan sonra ılıskı oluyomu
Olabilir canım 1-2 gün değişebilir günlerMerhaba kizlar . Yeri mi bilmiyorum ama ben iki ay once kurtaj oldum ilk regl mi 37 gun sonra oldum bugun normal dongume gore bugun olmam gerekiyo ama olmadim . Hamile olmama ihtimal yok korunuyorum kasik agrim ama ikigundur adet olamiyorum . Bu aydan sonra bebek tapmak istiyodum beklemelimiyim sizce rahim toparlanmamistir
Bilmem bende 1 kere yaptimda zarari var midir acaba die muallak ta kaldimOluyo canım neden sordun tehlikeli mi ?
Benim hiç aklıma gelmedi öle bişey Olabilirmi acabaBilmem bende 1 kere yaptimda zarari var midir acaba die muallak ta kaldim
Genelde hamilelik te ilk 3 ay yasak oluyor ya ondanBenim hiç aklıma gelmedi öle bişey Olabilirmi acaba
Bunları yaptım ki :)Slm O zaman herseyin hayirlisi olsun diyelim insallah bu ay hamis kalirsin 2 gunde bir iliski ve biraz yat hemen kalkma yataktan
Dr ne dıorBenim yumurtam olgun eşimde de sorun yok sperm vb ben de de tahlil muayene herşey tamam siz ne önerirsiniz benim tahminim yumurta öatlamıyor
Olana kadar devam canimBunları yaptım ki :)
Hiç sorun yokmuşDr ne dıor
O zaman devam Allah ne zaman nasip edrseHiç sorun yokmuş
İnşallahO zaman devam Allah ne zaman nasip edrse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?