- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- 83
- Konu Sahibi mahidevran61
As canım bende hamilelik isteyenlerdenim bat 3 şubat duphaston ilaç hakkında bilginiz varmıselam kızlar merak ettiğiniz herşeyi burda sorabilirsiniz 3 kız olarak herşeyi cevaplıyoruzzz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
As canım bende hamilelik isteyenlerdenim bat 3 şubat duphaston ilaç hakkında bilginiz varmıselam kızlar merak ettiğiniz herşeyi burda sorabilirsiniz 3 kız olarak herşeyi cevaplıyoruzzz:)
Daha cıkmaz canım benımde 9 gun var beklıycem biraz daha 3-4 gun kala falan yapıcamBnada yadımcı olabilirmisniz? 4 ocak adet başlangıç tarihim. Ovulasyon testiyle takip yaptım ve pozitif günü değerlendirdim. Hafif kasık sancım ufak ufak (özellikle gece) agrım oluyodu. Kasığımın sağ tarafı özellikle. Son iki gündürde gögüslerimde hassasiyet var. Dün geceden beride bel agrımla beraber beyaz akıntım başladı. Şimdi adetime 8 gün var. Acaba erken gebelik testi yapsam mı ? Bu aydan çok umutluyum
Benimde 3 subat canım ama ilaç hiç duymadim be için??As canım bende hamilelik isteyenlerdenim bat 3 şubat duphaston ilaç hakkında bilginiz varmı
Doktor bana verdi adetimi düzene sokmak için ama bende çok fazla yan etkisi oldu canım o yüzden sordum bilgisi olan varsa onlardada aynı olmuş mu diyeBenimde 3 subat canım ama ilaç hiç duymadim be için??
Canım sendeki belirtiler neler? Dün gece uykumdan uyandım adet agrısı gibi sancım oldu hala çekiyorum ama ne gelen var ne giden zaten bata7 gün varSon 8 :))))
Kasıklarim cok ağrıyor ve akıntm var bat a 8 gun var tuvaletimi yapamiyorum bde kabızlık varCanım sendeki belirtiler neler? Dün gece uykumdan uyandım adet agrısı gibi sancım oldu hala çekiyorum ama ne gelen var ne giden zaten bata7 gün var
Cıkar canım sen erken gebelik testi al istıosan onda daha kesin olurSelamın aleyküm arkadaşlar bat a dört gun var bugün test yapsam çıkma ihtimali var mı, silik de olsa çıkar diye düşünüyorum. Ayın on dordun de yada on beşinde yumurtlama oldu kesin . On dordun den sonra hiç ilişki olmadı. Yumurtlama dan kaç gun sonra test yapsam çıkar
Bende de aynı sıkıntılar var ... senle aramızda bir gün var acaba yapsak çıkarmıKasıklarim cok ağrıyor ve akıntm var bat a 8 gun var tuvaletimi yapamiyorum bde kabızlık var
Yok canım cok erken ya cıkmazBende de aynı sıkıntılar var ... senle aramızda bir gün var acaba yapsak çıkarmı
Beline de vuruyomu agrı senin canım?Yok canım cok erken ya cıkmaz
Yok adet agrisi gibi oluyor bıde pit pit atmalr olıyo ara sira yumurtlama gununden somra oldu bu bendeBeline de vuruyomu agrı senin canım?
Sanmiyorum canım eger varsa bıle dollenme yeni baslamiştirKızlar adetime 9 gün var şuan bulantım var bu kadar erken belirti olmaz sanırım
Hayırlısı o zaman sağol canımSanmiyorum canım eger varsa bıle dollenme yeni baslamiştir
Naptın canım belirtiler ne durumda?Son 8 :))))
Benim yumurtam olgun eşimde de sorun yok sperm vb ben de de tahlil muayene herşey tamam siz ne önerirsiniz benim tahminim yumurta öatlamıyorselam kızlar merak ettiğiniz herşeyi burda sorabilirsiniz 3 kız olarak herşeyi cevaplıyoruzzz:)
Slm O zaman herseyin hayirlisi olsun diyelim insallah bu ay hamis kalirsin 2 gunde bir iliski ve biraz yat hemen kalkma yataktanBenim yumurtam olgun eşimde de sorun yok sperm vb ben de de tahlil muayene herşey tamam siz ne önerirsiniz benim tahminim yumurta öatlamıyor