• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik hakkında herşey burda konusuluyor

Bnada yadımcı olabilirmisniz? 4 ocak adet başlangıç tarihim. Ovulasyon testiyle takip yaptım ve pozitif günü değerlendirdim. Hafif kasık sancım ufak ufak (özellikle gece) agrım oluyodu. Kasığımın sağ tarafı özellikle. Son iki gündürde gögüslerimde hassasiyet var. Dün geceden beride bel agrımla beraber beyaz akıntım başladı. Şimdi adetime 8 gün var. Acaba erken gebelik testi yapsam mı ? Bu aydan çok umutluyum
Daha cıkmaz canım benımde 9 gun var beklıycem biraz daha 3-4 gun kala falan yapıcam

Selamın aleyküm arkadaşlar bat a dört gun var bugün test yapsam çıkma ihtimali var mı, silik de olsa çıkar diye düşünüyorum. Ayın on dordun de yada on beşinde yumurtlama oldu kesin . On dordun den sonra hiç ilişki olmadı. Yumurtlama dan kaç gun sonra test yapsam çıkar

Selamın aleyküm arkadaşlar bat a dört gun var bugün test yapsam çıkma ihtimali var mı, silik de olsa çıkar diye düşünüyorum. Ayın on dordun de yada on beşinde yumurtlama oldu kesin . On dordun den sonra hiç ilişki olmadı. Yumurtlama dan kaç gun sonra test yapsam çıkar
Cıkar canım sen erken gebelik testi al istıosan onda daha kesin olur

Kızlar dua topiğinize katılmak isteyen beni etiketlenebilir mi (Hamile adayları veya hamile olanlar )

Benim yumurtam olgun eşimde de sorun yok sperm vb ben de de tahlil muayene herşey tamam siz ne önerirsiniz benim tahminim yumurta öatlamıyor
Slm O zaman herseyin hayirlisi olsun diyelim insallah bu ay hamis kalirsin 2 gunde bir iliski ve biraz yat hemen kalkma yataktan

Back