- Konu Sahibi mahidevran61
-
Bi tane arkadaşa oldu öyle. Sonrada olsa gebeliktir dedik bende dahil. Hiç bhcg olmasa sonradan da olsa çizgi çıkmazdı dedik. Koştu kan verdi düşük çıktı yükselir mi yükselmez mi derken adet oldu. Sende nasıl olur durum bilmiyorum 1-2 gün sonra tekrar yap istersen.
Teşekkür ederim doktoruma bir kac gunum var gitmeden sizlere sormak istedim bilgisi olan varsa sevinirim
Seninki değildir inşallah. Haber verirsinYaa düşük çıktıysa kimyasal gebelikmiş onunki1 testim daha var evde. Bi iki güne onu yapcam inşaALLAH
Hayırr canım hemen git ve kan testi yaptirrr2tane test yaptım kızlar. Gece yaptığıö testte sadece tek çizgi çıktı. Sabah idrarımla bir test daha yaptım onda da bişey çıkmadı zannetim ama atmadım. 1-2saat sonra atmak için aldım baktım 2.çizgi çıkmış ama çok silik. Sizce bu negatif demekmi
Yumurtlamadan sonra olma ihtimali yok diye biliyorumBide yumurtlamadan sonra dene bnce
Yok yumurtamadan sonraki 1 gunde de ihtimal yüksekYumurtlamadan sonra olma ihtimali yok diye biliyorum
Yok ya sanmiyorumBide ben tarcin bal corek otu kurunu yapmistim bu sari sümüksü akıntı ondan olurmu acaba
Canim evet catlatma iğnesi evet bu hormonu içeriyor ondan cikmiş olma ihtimali de varMerhabalar
Bende bir konuda fikrinizi almak istiyorum.12ocak adet baslangicimdi. Klomen kullandim. 23ocaksabahi (11.gun) catlatma ignesi oldum. .
12.gun rahatszlaninca hastaneye gittim ve doktor gebelik testide yapti bhcg 70 cikti . %90 gebesiniz 2-3 gunlk dedi.
Ama bugun kendi doktoruma gittigimde catlatma bu hormonu iceriyor o yuzden yuksek cikmis olabilir dedi. Sizce gebelik varmidir ? Yoksa igne bukadar yukseltirmi
Peki bu kadar yukseltir mi ? Internette okudugum kadariyla en fazla 20-30a cikartanlar olmus ama . Hem heveslenmek istemiyorum hemde bir unut diyorumCanim evet catlatma iğnesi evet bu hormonu içeriyor ondan cikmiş olma ihtimali de var
Canım ben hamile değilim ama dniyorum benimde 3 gündür kasık agrım var cok fazla akıntimda sari ve krem gibiSlm kizlar topik hayirli olsun oncelikle bende 6+4 haftalik gebeyim geven ay rahim filmi cektirdim bu ay hamile kaldim ondandir diyemem ama belki vesile olmustur neyse bu benim 2 cocugum olacak rabbim nasip ederse ama bu farki belirtilerle belli etti kendini kucugum lekeler falan ama gecti tabi sukur.de kizlar kasik agrim hala devam ediyor oglumda boyle bu kadar devam ettigini hTirlamiyorum ve sanki adet olacakmisim gibi sanci geliyor gidiyor gun icersinde normalmi sizce.
Yani o kdr yükseltirmi bilmiyorum ama yükselttiğini biliyorumPeki bu kadar yukseltir mi ? Internette okudugum kadariyla en fazla 20-30a cikartanlar olmus ama . Hem heveslenmek istemiyorum hemde bir unut diyorum
Peki tesekkur ederimYani o kdr yükseltirmi bilmiyorum ama yükselttiğini biliyorum
Canım bilmiyorum belki enfeksiyon vardir yada üşütüyosundur?? Olamaz mi dr un ne dıorSlm kizlar topik hayirli olsun oncelikle bende 6+4 haftalik gebeyim geven ay rahim filmi cektirdim bu ay hamile kaldim ondandir diyemem ama belki vesile olmustur neyse bu benim 2 cocugum olacak rabbim nasip ederse ama bu farki belirtilerle belli etti kendini kucugum lekeler falan ama gecti tabi sukur.de kizlar kasik agrim hala devam ediyor oglumda boyle bu kadar devam ettigini hTirlamiyorum ve sanki adet olacakmisim gibi sanci geliyor gidiyor gun icersinde normalmi sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?