- 17 Ocak 2018
- 10.281
- 9.803
hayırlı olsunn değerler normal artmıs bence.Kizlar selam,
Ben de yazayim ben de ilk testi 23’unde yaptim 254 cikti, cuma gunu 647 cikti; pazartesi 2242 cikti. Tup bebek yaptim ve 2 tane embriyo yerlestirildi sizce ikiz olabilir mi? Haftaya pazartesi cagirdi doktor gidecegiz.
Bence bir kan testi yap ben hamileydim idrar testinde çıkmadıHayır gecikmez 30 yada 31 günde olurum. Sadece 1 kere 2016 yılında gecikti o zamanda evli değildim zaten stres vs den heralde. Birde şimdi tam 1 hafta oldu.
İnşallah öyledir. Onu da yaptırıcam tam olarak emin olmak için.Bence bir kan testi yap ben hamileydim idrar testinde çıkmadı
hayırlı olsun değerin de katlanarak artsın inşallah darısı başımıza aminnn5 te kan verdim sonuç 40 çıktı hamilesin dedi doktor 10 gün sonra gel ultrasonda bakalım dedi
Aminnn cnm çok saol Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ben buay ateş ölçmeyi denedim ilk hamileliğimde de onu denediğim ay hamile kalmıştım bu seferde ilk denediğim ayda kaldım normalde 1 buçuk senedir korunmuyordukhayırlı olsun değerin de katlanarak artsın inşallah darısı başımıza aminnn
Bende ilk hamileliğimde kanda hamile olduğum halde 3 . Aya kadar hep test yapmıştım hiç çift çizgi çıkmamıştıİnşallah öyledir. Onu da yaptırıcam tam olarak emin olmak için.
Canım bata bugünü saymazsam 2 günüm kaldı. Dün akşam idrar testim negatif çıktı. Sen testi ne zaman yapmıştın ve testin markası neydi canım?Bence bir kan testi yap ben hamileydim idrar testinde çıkmadı
Canım benim adetim 8 gün geçmişti 5 tl satılan testlerdi.. Şu erken hamileliği gösteren testen kaç tane aldım işe yaramıyordu oda göstermediCanım bata bugünü saymazsam 2 günüm kaldı. Dün akşam idrar testim negatif çıktı. Sen testi ne zaman yapmıştın ve testin markası neydi canım?
Cevabın için teşekkür ederim canım :)Canım benim adetim 8 gün geçmişti 5 tl satılan testlerdi.. Şu erken hamileliği gösteren testen kaç tane aldım işe yaramıyordu oda göstermedi
mrb beni tandiniz mi sizde var mi gelismeCevabın için teşekkür ederim canım :)
Rica ederim canım?? Yeni mi evlisinCevabın için teşekkür ederim canım :)
Evet tanıdım canım. Bata bugünü saymazsam 2 kaldı. Bekliyorum :))mrb beni tandiniz mi sizde var mi gelisme
2 buçuk yıllık evliyim ama 2 yıl vajinismus hastasıydım. İyileşeli 7 ay oldu. 4 aydır bebek istiyoruz. Tahlillerimizi yaptırdık eşim de ben de saglıklıyız. Ama henüz gebelik nasip olmadı canım.Rica ederim canım?? Yeni mi evlisin
Nasıl atlattın vajinismusu Özel değilse anlatır mısın2 buçuk yıllık evliyim ama 2 yıl vajinismus hastasıydım. İyileşeli 7 ay oldu. 4 aydır bebek istiyoruz. Tahlillerimizi yaptırdık eşim de ben de saglıklıyız. Ama henüz gebelik nasip olmadı canım.
İnşAllah Oda olur sen zor olan şeyi başarmışsın Allah büyüktür mevlam neylerse güzel eyler2 buçuk yıllık evliyim ama 2 yıl vajinismus hastasıydım. İyileşeli 7 ay oldu. 4 aydır bebek istiyoruz. Tahlillerimizi yaptırdık eşim de ben de saglıklıyız. Ama henüz gebelik nasip olmadı canım.
hayirliysa gelsin insallah canim seni bizim topige ekliyorm o zamnEvet tanıdım canım. Bata bugünü saymazsam 2 kaldı. Bekliyorum :))
Hangi topik :))hayirliysa gelsin insallah canim seni bizim topige ekliyorm o zamn