Bence gebelik.var rabbim saglikla nasip etsin insallahBenim buğün gecikmenin 14. Günü 10 gün geçtiğinden yanı Perşembe günü kan verdim 4.7 çıktı sonuç yarın tekrar kan vericem bakalım sonuç ne çıkacak hep 1.20 çıkıyordu
Bunun bildirimi neden bana geldi ki şimdi?
Kızlar madem böyle bir konu açıldı banada bildirim geldi bende sorayım tecrübeli annelerden yardım alayım ben 4 defa kan testi yaptırdım (ilk 3 ü 2 gün arayla sonuncusu 4.gun yapıldı) sırasıyla değerlerimi yazayım ilki 26.21 ikincisi 40.29 üçüncüsü 102 dördüncüsü 355.1 çıktı artış nasıl sızce iyimi
Amin canım teşekkür ederim darısı isteyen herkese :)Gayet iyi,hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin
İlk foto daha belırgın canım ınsallah hamılesındır ama bence varPeki ben haziran da kürtaj oldum bebegimin kalbi durduğu için bugün adetim gecikeli tam 6 gün oldu idrar yaptın ve sonuç sabah kan testine gidicem inşallah kurban olduğum Allah herkesi anne ve baba olma duygusu yaşatır ben çok istyorumEki Görüntüle 2229677
Bol bol dua edin nolur daha 24 yaşındayım 4 senelik evliyim her anne ve çocuk gördüğümde bir köşeye geçip ağlıyorum çok istiyorum benimde bir yavrum olsun bende kokusunu içime çekiyim
Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin insallahCanım sakın sıkıntı stres yapma.
Bak bende nisanda 4senelik olucam.
Ilk 1sene istemedik. 2.sene hadi artik olsun dedik olmadı doktora gittik eşimle. Eşimde varikosel çıktı maalesef doktorlar normal yolla zor olur dediler tüp bebege yönlendirdiler gittik kimyasal gebelik oluştuğunu öğrendim. Eşimle cok ağlamıştık.
2ay dinlenip dondurulmuş embriyolari koyduracaktik o sırada ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptik ilk ay yanlış uyguladik olmadi. 3ay daha dikkatli yaptik. Ama bende ne belirti ne baska birsey adete 10gun falan vardi yoktu esime yeter daha beklemicem konuş doktorla gidelim dondurulmuş embriyolari koyalım diye konuştuk adetin 2.gunu gitmeyi beklerken hamile olduğumu öğrendim çok şükür doğal yolla bu arada hep dua ettim Rabbime "sen ol dersen oluverir, ol emrine muhtacim Rabbim ol de olu versin" diye cok şükür nasip etti. Sende umudunu keske duana denemelerine devam et canım.
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah dualarim sizlerle....
Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Peki ben haziran da kürtaj oldum bebegimin kalbi durduğu için bugün adetim gecikeli tam 6 gün oldu idrar yaptın ve sonuç sabah kan testine gidicem inşallah kurban olduğum Allah herkesi anne ve baba olma duygusu yaşatır ben çok istyorumEki Görüntüle 2229677
Kaç gün gecikme sonrası baktrınız.3 gün geiktiğinde baktımıştım 0.1 çıkmıştı. Hala olmadım ve bugün 6. günüm ama korkuyorum..Bana da neden bildirim geldi bilmiyorum:) ama ben ilk 0,286 öğrendim zamanla yükseldi
8 gün geçmişti doktor hamile değilsin demişti.. 1 hafta bekledim ocağa gidip test yaptım hamile olduğumu dediler 34,74 değer..Kaç gün gecikme sonrası baktrınız.3 gün geiktiğinde baktımıştım 0.1 çıkmıştı. Hala olmadım ve bugün 6. günüm ama korkuyorum..