Gebelik Haftasına Göre Beta -Hcg Değeri Kaç Olmalı?

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu ilk hamilrliğimi 2017 de öğrendim ozaman katılmıştım kızım doğdu 6 yaşına geldi. Adetimin 3 gün gecikmesiyle kaset test yaptım ve pozitif çıktı kan verdim beta 650 çıktı (salı günü) benim için çokça sürpriz bir yumurta oldu beklenmedik bir haberdi :)

Şimdi sanki daha önce doğurmamışım gibi herşeyi unutmuş gibi hissediyorum. Folik asit başladım hemen. Doktora ne zaman gitmeliyim, başka ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var :) şimdiden teşekkürler.

Merhabalar beta hcg değerim 303 çıktı kaç haftalık sizce yorum yapabilir misiniz

Hanımlar merhaba benim tüp bebekle 4.5 yaşında ikiz çocuklarım var bu ay ilk defa korunmadık ve ilginçtir ki hamile olduğumu öğrendim beta değerlerim şu şekilde
22 Mayıs 335
24 Mayıs 908
25 Mayıs 1540
24 saatte 2 katına yükselmiş acaba ikiz olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum birde kontrol için ayın 29 u randevu aldık o gün için kese görülür mü

Benim adet gecikmesine 1 hafta kala 1.20 cikti daha önceki aylar hep 0.100 cikardi artma şansı var mıdır sizce

Öğrendinizmi sonuç ne oldu ?

Aminnn umudunuzu kaybetmeyin lütfen ben ikizlerime 3 yıl uğraştım sayısız ilaç tedavisi aşılamalar ikinci tüp bebekte oldular dua edeceğim sizin için rabbim muradınızı gönlünüzden geçeni nasip etsin

Bana da neden bildirim geldi bilmiyorum:) ama ben ilk 0,286 öğrendim zamanla yükseldi
Merhaba acaba adetinoz gecikince mi bu rakam ile ogrendiniz yoksa adet gununuze kac gun varken ogrendiniz ben 3 gun kala kan verdigimde 1.2 cikmisti cok dusuk olsa yuksek cikardi en azindan 15 20 falan dedi acil doktoru

Merhaba acaba adetinoz gecikince mi bu rakam ile ogrendiniz yoksa adet gununuze kac gun varken ogrendiniz ben 3 gun kala kan verdigimde 1.2 cikmisti cok dusuk olsa yuksek cikardi en azindan 15 20 falan dedi acil doktoru
selamlar benim adetim 29unda olmasi gerekiyor uygulamalara gore, 25inde kan verdim 15,3 ile ogrendim ben de dun, dusuk gelmis ama belki gec dollenmedir sizinki? birsey soyledi mi kendi doktorunuz

selamlar benim adetim 29unda olmasi gerekiyor uygulamalara gore, 25inde kan verdim 15,3 ile ogrendim ben de dun, dusuk gelmis ama belki gec dollenmedir sizinki? birsey soyledi mi kendi doktorunuz
Benim evde yaptogim kaset test 2 gun ust uste pozitif verdi sonra negatif verdi erken yaptim muhakkak ondandir diye dusunup lan vereyim varsa gozukur dedim ama kan degerim 1.2 cikinca gebelik yok diyerek adet olmayi bekliyorum olsa cikardi birsey cikmayinca doktora gitme geregi duymadim

Merhaba kızlar 22 Haziran idrar testinde silik çizgi gördüm o gün saat 18:45 gibi kan verdim Beta hcg değerim 50 çıktı.
23 Haziran'da adet olmam gerekiyordu şuan 5 gün gecikmem var.Bugün sabah 9:30da tekrardan kan verdim Beta hcg 170 çıktı.Doktor yavaş ilerlediğini düşükle sonuçlanabileceğini söyledi.2 kere üst üste kimyasal gebelik yaşadım o yüzden tedirginim ama bu şekilde beta hcg değeri yavaş ilerleyip sağlıklı gebelik süreci yaşayan ya da bilgisi olan var mı acaba?

Kızlar cuma akşam kan verdim 26.7 ile hamile olduğumu öğrendim bugün sabah tekrar kan verdim 84.8 çıktı yükselişi iyi mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…