- 22 Kasım 2022
- 202
- 321
Karistirdiniz galiba önceki değerim 74 çıkmıştı benim artış iyi ama kese daha yokSonuçlar düşmüş...cok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karistirdiniz galiba önceki değerim 74 çıkmıştı benim artış iyi ama kese daha yokSonuçlar düşmüş...cok geçmiş olsun
Ayy evet cok ozur dilerimbaska bir arkadas yazmisti ilk beta sonucları 2823 onu kac haftalik diye merak ettim...ama siz üzülmeyin bazen 2500-3000uzerinde kese görünüyormuş inşallah herşey güzel olurKaristirdiniz galiba önceki değerim 74 çıkmıştı benim artış iyi ama kese daha yok
Estagfurullah insallik hali inşallah o arkadaşından degeri iy çıkmıştır inşallah güzel olur normalde görünmesi lazimdi haftaya her sey belli olacak hayırlısı artik hepimiz içinAyy evet cok ozur dilerimbaska bir arkadas yazmisti ilk beta sonucları 2823 onu kac haftalik diye merak ettim...ama siz üzülmeyin bazen 2500-3000uzerinde kese görünüyormuş inşallah herşey güzel olur
evet canım 1 hafta sonra gittim 6 haftalıktı şuan 8+4 haftalığız kalp atışları bebek gelişimi gayet güzel çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşllahDoktora gittiniz mi acaba merak ettim çünkü yuksek bir sonuç kese rahatlikla görünür
Merhaba durumunuzda bir degisiklik var mi? acaba ilaclarinizi hala kullaniyormusunuz? o yüzden degerler yüksek cikio olabilir mi? umarim hersey gönlünüzce olurBeta hgc degeri ilk 76.6 cıktı 2gun sonra beta hgc 112 cıktı ama kanamam var ıdrar da hamilelik görünmüyor bu nasıl sonlanacak yardımınıza ihtiyacım var beta 0 olması gerek
Amin inş yaMerhaba durumunuzda bir degisiklik var mi? acaba ilaclarinizi hala kullaniyormusunuz? o yüzden degerler yüksek cikio olabilir mi? umarim hersey gönlünüzce olur
canım ben kımyasal gebelık nedır bılmezdım 6 yasında evladım var. 18 aralık pazar gununden berı (ıkı gun snra 15 gun olcak) grıbal enfeksıyonum var, carsamba artık dayanamadım ıshal kusma da eklendı bogaz agrısına acıle gıttık serum takturmaya antıbıyotuk vermesın doıye beta hcg yaptırdık 9 kusur cıktı gebesın dedı. haftaya gel bakalm yukselmıs mı dedı. enfeksiyon yuzunden embrıyo gelısmeyı durdurabılır dedı ben uzuldum. bugun de kanama basladı yanı aynı reglının ılk gunu gıbı. yogun degıl hafıf acık pembe.ıkıncı gun soker atar hanı . yanı bıttı mı bebnım gebelıgım adet mı oldum anlamadım kı. hamılelık olusmadan oldugu ıcın mı enfeksıyon bebektutunamadı mı acabaGerçekten öyle canim benimde 3 testim iki gün aralıkla 2kati arttı 4gun sonra tekrar test yaptım eşim istedi diye 6000kusur olmasi gereken değer 9000 kusur olmustu.
Aldi beni stres telas dış gebelik mi sağlıksız gebelik mi yine mk kimyasala döndü diye hemen doktora sorduk önemli olan beta degeri degil ultrasondur dedi. Gittim baktilar ki hersey normal şükür. Ben yaptigim stresle kaldim o da bana geri dönüş olarak hamilelik başında grip ve bademcik enfeksiyonu olarak geri döndü maalesef çünkü antibiyotik almam gerekiyormuş.
Şimdi duam Rabbim evladımı sağ sağlıklı kucağıma almayı nasip etsin henüz kalp atışını 4subatta duyacağız cunku.
Bu kadar bilgi bazen hic iyi olmuyor stresi telasi hos olmayan seylere sebep bırakıyor maalesef.
Merhaba, benim geçen ay regl bitimim aşırı korkunç bir sancıyla geldi. Hastanede morfin verdiler yine de geçmedi ağrılarım. Ağrıdan kusuyordum. Durum böyle olunca kontrole gittim, doktor beni endometriozis polikliniğine yönlendirdi. Bugün muayenede kist çıkmadı ama rahim duvarın kalınlaşmış gebe olabilirsin dedi doktor. Kan testi istedi ancak beta 0.1 geldi. Takvimime göre hala yumurtlama dönemimdeyim, reglime tam 15 gün var. Bu kadar düşük bir değer hamilelik ifade edebilir mi ki? Sizin de sanırım ilk öyle gelmiş sonuç. Şimdi okuyunca heyecanlandım hem hiç hazır değilim hem de negatif diye üzüldüm. Değişik bir ruh haliymiş ya...Kızlar merhaba aranızda yeniyim bu beta bizi mafetti 2hamilelegim olcak nasipseyumurtlmadan sonra 6 gün de yaptırdım hcg 0’100 çıktı sonra emindim olduğuma belirtiler çoktu ve silik kaset testler 2 gün kala 23cıktı değer 4gün sonra koyu cızgı gördüm beklemedeyimallah isteyen herkese Nasip etsin