Evet 2 gün sonra kan verdiğimde 331 çıktı adetime 3 gün kala yani 1 hafta sonra tekrar gittim 4+2 de yani ultrasonla baktı kese var dedi 15 gün sonra tekrar görüşelim dedi şuan tam 5 haftalıkVerdiniz mi kan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 2 gün sonra kan verdiğimde 331 çıktı adetime 3 gün kala yani 1 hafta sonra tekrar gittim 4+2 de yani ultrasonla baktı kese var dedi 15 gün sonra tekrar görüşelim dedi şuan tam 5 haftalıkVerdiniz mi kan
Bende 2 haftalık hamileyim ama doktor kimyasal olabilir dedi 12 Ekim'de öğrendim 14 Ekim'de kan değerlerim düştüğünü söyledi şimdi sağlık ocağına geldim bir daha ölçtürecem sorum şu kese ne zaman görünüyor acaba bilgilendirir misinizEvet 2 gün sonra kan verdiğimde 331 çıktı adetime 3 gün kala yani 1 hafta sonra tekrar gittim 4+2 de yani ultrasonla baktı kese var dedi 15 gün sonra tekrar görüşelim dedi şuan tam 5 haftalık
Kese herkeste farklı görünüyor kuzum benim bildiğim kadarıyla karından ultrasonda beta değeri 3000 olmadan görünmüyor ama benim betam sadece 2 kere bakıldı ben keseyi 4hafta 2 günKen gördüm . Umarım bebeğin seninledir ve sağlıklıdırBende 2 haftalık hamileyim ama doktor kimyasal olabilir dedi 12 Ekim'de öğrendim 14 Ekim'de kan değerlerim düştüğünü söyledi şimdi sağlık ocağına geldim bir daha ölçtürecem sorum şu kese ne zaman görünüyor acaba bilgilendirir misiniz
İnşallah yaKese herkeste farklı görünüyor kuzum benim bildiğim kadarıyla karından ultrasonda beta değeri 3000 olmadan görünmüyor ama benim betam sadece 2 kere bakıldı ben keseyi 4hafta 2 günKen gördüm . Umarım bebeğin seninledir ve sağlıklıdır
Canm bu bilgiden kesin emin msn ?Değer 0,110 ve üzeri olsa umut var demektir 0,100 aşağı olsa gebelik yok demektedir.
Kaç gün geçikme varMeraba kan tahlilime bakarmisiniz doktora gostermedim henüz Eki Görüntüle 3149531
merhaba son durum nedirKızlar merhaba aranızda yeniyim bu beta bizi mafetti 2hamilelegim olcak nasipseyumurtlmadan sonra 6 gün de yaptırdım hcg 0’100 çıktı sonra emindim olduğuma belirtiler çoktu ve silik kaset testler 2 gün kala 23cıktı değer 4gün sonra koyu cızgı gördüm beklemedeyimallah isteyen herkese Nasip etsin
merhaba son durum nedir acabaMerhaba,
Adetin 18. günü kanama yasadim. 2 gün sürdü. Regl gibi akiciydi. iliskiden sonra 8. güne denk geliyordu kanamam. Ben yerlesme kanamasi zannettim ama yogunlasinca ihtimal vermedim. Adetlerim 25 gün sürer bu kadar erken regl olacagimi da düsünmüyorum.. Kan testi yaptim. 1,20 cikti. Normal reglime daha minimum 5 gün var. Sızce degerım artabilir mi?
Kürtaj oldum canım persembe günü maalesef kese bebek gözüktü kalp atışı yoktu gelişimi durmuş maalesef 7haftada alındımerhaba son durum nedir acaba
cok üzüldüm gerçekten.. rabbim acını hafifletsin. yeni mutluluk sebepler versin sana. aynı şeyi yaşadım 7. haftada kalbi durdu 9da aldırdım. kime sorsam aynısını yaşıyor ben anlamadım yaKürtaj oldum canım persembe günü maalesef kese bebek gözüktü kalp atışı yoktu gelişimi durmuş maalesef 7haftada alındı
Bende valla canım hiçbişey yoktu ilk defa yaşadım değerler. Herşey güzel oğlum 8yasında ilk gebelikte olur ama basıma geldi kendıme gelemiyorum hala rabbim sabır versin bebeği görmüştük kalbı olusmus başlamıştı atmaya duymadık ama gördük çok zor şimdi korkuyorum tekrar aynı şeyler sılık çizgilercok üzüldüm gerçekten.. rabbim acını hafifletsin. yeni mutluluk sebepler versin sana. aynı şeyi yaşadım 7. haftada kalbi durdu 9da aldırdım. kime sorsam aynısını yaşıyor ben anlamadım ya
aynı dönemler cok zor. şükür ki 8 yaşında bir evladın var. onu sana bağışlasın allahim. olur inşallah sıkıntı yapmayalım rabbim çaresiz dertler vermesinBende valla canım hiçbişey yoktu ilk defa yaşadım değerler. Herşey güzel oğlum 8yasında ilk gebelikte olur ama basıma geldi kendıme gelemiyorum hala rabbim sabır versin bebeği görmüştük kalbı olusmus başlamıştı atmaya duymadık ama gördük çok zor şimdi korkuyorum tekrar aynı şeyler sılık çizgiler
Çok şükür canım benim amin hepimizin gönlüne göre versin rabbimaynı dönemler cok zor. şükür ki 8 yaşında bir evladın var. onu sana bağışlasın allahim. olur inşallah sıkıntı yapmayalım rabbim çaresiz dertler vermesin
İyide fazla artmış ikiz mi falan diye düşünmeniz lazımGerçekten öyle canim benimde 3 testim iki gün aralıkla 2kati arttı 4gun sonra tekrar test yaptım eşim istedi diye 6000kusur olmasi gereken değer 9000 kusur olmustu.
Aldi beni stres telas dış gebelik mi sağlıksız gebelik mi yine mk kimyasala döndü diye hemen doktora sorduk önemli olan beta degeri degil ultrasondur dedi. Gittim baktilar ki hersey normal şükür. Ben yaptigim stresle kaldim o da bana geri dönüş olarak hamilelik başında grip ve bademcik enfeksiyonu olarak geri döndü maalesef çünkü antibiyotik almam gerekiyormuş.
Şimdi duam Rabbim evladımı sağ sağlıklı kucağıma almayı nasip etsin henüz kalp atışını 4subatta duyacağız cunku.
Bu kadar bilgi bazen hic iyi olmuyor stresi telasi hos olmayan seylere sebep bırakıyor maalesef.
Fazla artmasi her zaman maalesef ki çoğul gebelik olmuyorm öncesinde de düşüğüm olduğu için ilk aklıma o gelmistiİyide fazla artmış ikiz mi falan diye düşünmeniz lazım