Ilk gebeligimde 3 gun gecikmeyle 79 du benim. Degerin gayet iyi onemli olan artis olmasi cnm. Buyuk ihtimal seninde gec dollenmeKızlar adetten 2 gun gecikmeyle değerim 42,3 normal mi
Artsinda başka bisi istemem yarın gidip kan vericem yine inşaallah güzel ilerler :) bu geç dollenmeyse benim nasıl tuttu acaba ben asilama oldum da acaba ondan mi yoksa normal mi oldu onu bilemeyiz dimiIlk gebeligimde 3 gun gecikmeyle 79 du benim. Degerin gayet iyi onemli olan artis olmasi cnm. Buyuk ihtimal seninde gec dollenme
Onu herhalde doktor soylerArtsinda başka bisi istemem yarın gidip kan vericem yine inşaallah güzel ilerler :) bu geç dollenmeyse benim nasıl tuttu acaba ben asilama oldum da acaba ondan mi yoksa normal mi oldu onu bilemeyiz dimi
Tamam kuzum bu değere göre benim 4 haftalık dimi bu dönemde tutunmuş oluyor dimi . Pek bilemiyorum kusura bakmaOnu herhalde doktor soyler
Yok daha 1 -2 haftalikTamam kuzum bu değere göre benim 4 haftalık dimi bu dönemde tutunmuş oluyor dimi . Pek bilemiyorum kusura bakma
5-50 arası 3 haftalık yaziyo . Aman neyse çok şükür oldu ya tek isteğim güzel ilerlemesiYok daha 1 -2 haftalikinternetten hcg degerlerine gore haftana bakabilirsin.
Aminnn canimm, cok ta guzel ilerler hayirlisiyla5-50 arası 3 haftalık yaziyo . Aman neyse çok şükür oldu ya tek isteğim güzel ilerlemesi
Allah razı olsun Amin kuzumAminnn canimm, cok ta guzel ilerler hayirlisiyla
Bence 2 gun sonra tekrar baktır kana. Iğne etkisi olabilir inşaallah değildirArkadaşlar merhaba,bende gebelik istiyorum 15inde aşılama oldu,bugün test yapıldı kandan 20çıkmış değeriniz hayırlı olsun dedi hemşire,cuma tekrar bakılacak.adet günümede daha 8gün var.bugün de kasıklarım adet olacak gibi ağrıyor.içimde korku var gebelik devam etmeyecek yükselmeyecek değerim diye.varmı böyle değeri olupta yükselen
Evet kuzum pozitif hamilesin 1500 olunca kese belli oluyor . Hayırlı olsun inşaallahAcil cevaplar mısınız Selam herkese arkadaşlar ben evde test yaptırdım hemde iki kere ikisi de pozitif sonuç verdi sonra hemen en yakın sağlık ocağına gittim oda test yaptırdı hormonlar beta hcg 1038 çıktı tsh 4.03 sonuç normal değerde yazan ise gebelikte özel referans aralıklar 1 trimesfer 0.33-4.59uIU/ml yazıyor gebe olduğum söylendi fakat emin olamıyorum yalnız yakın zamanda doktoruma gideceğimde kan testi de pozitifse korkmaya gerek yok değil mi yardımcı olur musunuz
Testler yanıltıcı olabilir . Kanda değer kaçBenim 3. Günüm halen adet olmadım dün kan testinde çıkmadı doktor bekle dedi sizce de hamilelik olma ihtimali var mi?? 3 gündür test yapıyorum testte çıkıyor( anlayamadım kafam karıştı (
Hmm . Mevsimsel olabilir bikac gün bekleyin. Karamsarlik insanı öldürüyor