• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

bebeğimin kilosu 28. hafta da 1145 gramdı. pazartesi randevum var bakalım ne kadar olmuş :) kilosu normal demişti doktorum .

cok mu fazla 5 kg doktorunuz kizdi mi merak ettim :). Ben 74 ile hamile kalmıştım. Aslinda zayiflamaya calisiyordum. Ilk 4 ay kilo almamistim tam seviniyordumki son ay suan 78 im birden 4 kilo almışım. zaten kiloluyum ve cok alicam diye korkuyorum. Dr cok yogun sonuçları zor gosteriyorum kilo sormuyor bile 20 haftaya kadar 4 7 arasi normal diye biliyorum ben ama korkuyorum ya. Gebelik.org hamilelik kilo alimi sayfasinda aldigim kiloyu haftaya göre kontrol edince normal çıkıyor
..
22+2 iken kontrole gittim canım, o zamana kadar 6,5 kg almıştım zaten. doktorum da kızdı tabiki; bu ne hız diyerek ; kendisi zaten kilo konusunda takıntılı bi doktordur. konya da olanlar bilirler:) ben de çok dikkatli biriyimdir beslenme konusunda, abur cubur, tatlı, aşırı karbonhidrat vs. asla tüketen biri olmamama rağmen alıyorum kilo.. doktora da ifade ettim zaten, napalım, bünye meselesi diye:) Allahtan tatlı tatlı azarlıyo:) azarımı yiyip oturuyorum aşağı:)

22+2 iken kontrole gittim canım, o zamana kadar 6,5 kg almıştım zaten. doktorum da kızdı tabiki; bu ne hız diyerek ; kendisi zaten kilo konusunda takıntılı bi doktordur. konya da olanlar bilirler:) ben de çok dikkatli biriyimdir beslenme konusunda, abur cubur, tatlı, aşırı karbonhidrat vs. asla tüketen biri olmamama rağmen alıyorum kilo.. doktora da ifade ettim zaten, napalım, bünye meselesi diye:) Allahtan tatlı tatlı azarlıyo:) azarımı yiyip oturuyorum aşağı:)
Bende cok kolay kilo aliyorum ve kilolu basladi gebelik.Keske benim gittigim dr da kontrol ediyo olsaydı. Simdiye kadar hic bişey demedi sadece tarama testlerinden önce tartti. Ilk 3 ay yiyemdik ama simdi ev baklavasi isteyip usenmeden yapmaya girisiyorum :((. Bayadirda tartilmadim :)....

9.9 kilo aldım şu ana kdr valla almaya da devam ediyorum takmıcam artık yapım buymuş demekki. ne cips yiyorum ne cukulata demekki bide onları yesem ne olcam düşünemiyorum... dondurmamdan vazgeçemem onu 2-3 güne bi yemem lazım kusura bakmasın kimse :KK48:

Ben zaten kilolu basladim. Cikolatadan tatlidan caydan tiksindim. O yuzden abur cubur yiyemiyorum zaten. Ki tam bir abur cubur manyagiyimdir.İyi ki de yiyemiyorum. 15 hafta oldu hic kilo almadim. Vermedim de.

Oyle mide bulantim falan cok asiri olmadi. Hala mide bulantim var ama derinden derinden az az... Hep boyleydi.

9.9 kilo aldım şu ana kdr valla almaya da devam ediyorum takmıcam artık yapım buymuş demekki. ne cips yiyorum ne cukulata demekki bide onları yesem ne olcam düşünemiyorum... dondurmamdan vazgeçemem onu 2-3 güne bi yemem lazım kusura bakmasın kimse :KK48:
Canım benim de oluyor yiyorum yiyorum yiyorum tıkanana kadar sonra tabiki wc karnımda durmuyor anlayacağın bende yiyorum dondurma arada abur cubur ama ben 2,5 kilo aldım tatlim

Canım benim de oluyor yiyorum yiyorum yiyorum tıkanana kadar sonra tabiki wc karnımda durmuyor anlayacağın bende yiyorum dondurma arada abur cubur ama ben 2,5 kilo aldım tatlim
tamamen bünye canım bu iş anladığım kadarıyla. ben normaldede wcye cok cıkabilen birisi değilim. eşim mesela yer yemez wc dedir... seninn gibiii. o yüzden bana yediklerim kilo olarak dönüyor sizinkiler dönmeden vucuttan boşaltılıyor :))

Bende cok kolay kilo aliyorum ve kilolu basladi gebelik.Keske benim gittigim dr da kontrol ediyo olsaydı. Simdiye kadar hic bişey demedi sadece tarama testlerinden önce tartti. Ilk 3 ay yiyemdik ama simdi ev baklavasi isteyip usenmeden yapmaya girisiyorum :KK43:(. Bayadirda tartilmadim :)....

Sen bi tartıl bence, ipin ucu çok kaçmasın:))

Kilo almak bence de tamamen bünye meselesi. Doktorum ilk 7 ayda en fazla 1er kilo almaya çalış demişti. Ve ben de bunu 6 ay boyunca başardım. Aslına bakarsanız ekstra bir şey de yapmamıştım. Rahat rahat yürüyüşlerimi yapıyordum, ancak 6. ayın sonundan itibaren yani yaklaşık iki aydır bir o kadar daha kilo aldım. Yürüyüşlerimi kesmek zorunda kaldığım için sanırım bu kadar çabuk kilo aldım. N'apalım, bünye yürümeye dayanamıyor artık. Tüm gün okulda ayakta dur, sonra çık yürüyüş yap... akşam eve gelince ayaklarım mayalı hamur gibi pofuduk pofuduk oluyor.. :)

benim de henüz 10. haftam bitmek üzere 64 kg ile başladım hamileliğe şuan hala 64 üm. zaten henüz erken kilo almak için. benim mide bulantım falan da olmadığı için normal beslenmeme devam ediyorum çok şükür. sağlıksız şeyleri yememeye çalışıyorum umarım sağlıklı kilo almaya devam ederiz

32 haftalıkken 8 kilo almıştım 35. haftadayım hala 8 kilodayım. tam istediğim gibi ohhhh be:KK9:

aynen bende 11 kilo aldımm
doktorum kızıyor ama hızlı gidiyorsun diyo kilolu hamile kalmadığım halde :63:
valla ben oğlumda 22 kilo almış biri olarak şuan bu kilo bana az geliyor aslında çok ama daha önceki hamileliğimde dev gibi olmuştum o yüzden doktorumda bunu bildiğinden kızmıyor canım yaa :) ama 3 ayda bütün kilomu geri vermiştim oğlum doğduktan sonra , hızlı vermiştim. bakalım şimdi nasıl olacak

Slm arkadaslar kactir yaziyorum ama kimse yorum yapmiyo bana:cry::cry::110:26haftalik gebeyim 67 kg ile hamile kaldim suan 75 im..yani 8 kilo almisim sizce nasil???? cok hizli kilo almaya basladim son zamanlarda bu normalmi acaba ???

Slm arkadaslar kactir yaziyorum ama kimse yorum yapmiyo bana:cry::cry::110:26haftalik gebeyim 67 kg ile hamile kaldim suan 75 im..yani 8 kilo almisim sizce nasil???? cok hizli kilo almaya basladim son zamanlarda bu normalmi acaba ???
bildiğim kadarıyla bu haftada gebeler 5-7 kg arası alıyorlar çok almış sayılmazsın. boyda önemli tabi. bundan sonra ayda 2 şer kilo alınıyor. biraz diyetine dikkat edip yürüyüş yaparsan ideal kiloyla kapatırsın diye düşünüyorum

Back