• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

merhabalar ben 32 +5 deyim su anda hamile kaldığım kılodan daha zayıfım drum bebek gelişimi cok güzel senin kılo vermen de bir sıkıntı yok dedi. hatta kılolu bir kadınım onun için benim için cok güzel birsey :KK73:herkese sağlıklı bir hamilelik dilerim.:anneadayı:

Selam herkese. Ben de 17+3 teyim. 2,5 kilo almışım şimdiye kadar. Inşallah böyle devam eder. Herkese sağlıklı gebelikler. Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasib eylesin inşallah.

bende 16 haftalık hamileyim o kadar dikkat etmeme rağmen ekmek ve tatlı ağzıma sürmediğim halde bileeee şimdiden 2 kg aldım bu işi anlamadım burda bi çok arkadaş nerdeyse hiç kilo almadan 5. aylarını bitirmişler eminim benden çok yemişlerdir çok kıskandım biçoğunuzu:KK23:

bende 16 haftalık hamileyim o kadar dikkat etmeme rağmen ekmek ve tatlı ağzıma sürmediğim halde bileeee şimdiden 2 kg aldım bu işi anlamadım burda bi çok arkadaş nerdeyse hiç kilo almadan 5. aylarını bitirmişler eminim benden çok yemişlerdir çok kıskandım biçoğunuzu:KK23:
sevgili gamzece,
her bünyenin kilo alma meyili farklıdır. ben ilk 3 ayda 2 kilo verdim sonra bu kiloyu tekrar alıp üzerine 2,5 kilo daha aldım. yani ben de 4,5 kilo almışım ancak hamile kaldığım zamana göre 2,5 kilo aldım.
bir de kilo almamak için tatlı ekmek vs yememezlik yapmamalısın. hepsinin ayrı bir faydası vardır mutlaka bebeğe. çok değil tabi ki az ye ama yine de ye.
sağlıklı bir gebelik diliyorum. Rabbim sağsalim kavuştursun bebelerimize inşallah.

Ne yapıyorsun canım bi listen var mı paylaşırken sevinirim
6 öğün verdi doktor saat 10da kahvaltı 5 tane zeytin az yağlı peynir süt ve 3 ince dilim kepekli ya da tam buğday ekmek domates salatalık 12 .30da ara öğün bir meyve ama bende şeker az olduğu için şeker yönünden az olan bir meyve yiyorum ve 2 ceviz 14.30da öğlen yemeği sebze yemeği ama suyu yenmeyecek 2 ince dilim kepekli ya da tam buğday ekmek yoğurt ve sınırsız salata 17.00de ara öğün 3 grissini ve activa yoğurt 19.30da akşam yemeği 3 ince dilim kepekli ya da tam buğday ekmek, yoğurt , ızgara ya da fırında tavuk balık ya da kırmızı et ama her zaman et olmuyor bazen baklagillerden de yiyorum ve 21.30da bir meyve ve süt şuan 32. haftadayım ve toplam 1 kilo aldım bu diyet sayesinde ve şekerim de düştü şükür

Merhaba,
Ben 14+3 haftalık hamileyim. 60 kilo hamile kaldım. İlk 3 ay bulantılardan dolayı kilo verdim. Şu an 57 kiloyum. Henüz kilo almadım ama göbeğim çıktı :)

Herkese merhaba,
10+6 haftalık hamileyim ben de. 3 kilo verdim hamile kaldığımdan beri. 47 46 kilolara kadar düştüm. bulantım ve kusmam çok oluyor :( çok sıkıldım gerçekten bu durumdan hiçbir şey yiyemiyorum. En kısa zamanda geçmesini umuyorum :(

Merhaba ,
Bende henüz 5+2 haftalık hamileyim. Bende 65 kilo ile hamile kaldım ve henüz hiç kilo almadım .

6 öğün verdi doktor saat 10da kahvaltı 5 tane zeytin az yağlı peynir süt ve 3 ince dilim kepekli ya da tam buğday ekmek domates salatalık 12 .30da ara öğün bir meyve ama bende şeker az olduğu için şeker yönünden az olan bir meyve yiyorum ve 2 ceviz 14.30da öğlen yemeği sebze yemeği ama suyu yenmeyecek 2 ince dilim kepekli ya da tam buğday ekmek yoğurt ve sınırsız salata 17.00de ara öğün 3 grissini ve activa yoğurt 19.30da akşam yemeği 3 ince dilim kepekli ya da tam buğday ekmek, yoğurt , ızgara ya da fırında tavuk balık ya da kırmızı et ama her zaman et olmuyor bazen baklagillerden de yiyorum ve 21.30da bir meyve ve süt şuan 32. haftadayım ve toplam 1 kilo aldım bu diyet sayesinde ve şekerim de düştü şükür
Tsk ederim canım aç k almiyor sun yani gayet güzel
Bi liste

Kizlar hic kilo almamak marifetmi yahu, bebeginizin ne gunahi var.. hic anlamiyorum bu zihniyeti uzgunum :KK20: Fil gibi sismekte tabi saglikli degil, ama 5 aylik bir bayanin kilo almamasi bana garip geliyor acikcasi..

Kizlar hic kilo almamak marifetmi yahu, bebeginizin ne gunahi var.. hic anlamiyorum bu zihniyeti uzgunum :KK20: Fil gibi sismekte tabi saglikli degil, ama 5 aylik bir bayanin kilo almamasi bana garip geliyor acikcasi..
iyide isteyerek almamazlık etmiyorsan bence bir sıkıntı yok çünkü kilo bebeğe lazım anneye değil

iyide isteyerek almamazlık etmiyorsan bence bir sıkıntı yok çünkü kilo bebeğe lazım anneye değil
iyide sadece bebek degil goyuslerde buyuyor.. yani bana biraz garip ve sagliksiz geldi bana.. sadece burda super birseymis gibi anlatilmasi ve yansitilmasina takildim. bebek ve plasenta ve suyu zaten son aylarda min. 6 kilo arti gobekte yaglanma olur bebegi korumak icin karin kisminda yaglanma olmasi normaldir herhangi bir darbede korusun diye.. arti goyusler buyuyor.. toplarsan 2 kilonun yetmedigini gorursun canim :)

Hamile kalmadan önce kendimi çok kısıtlardım ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri be istersem yiyorum. Pizzalar Ketçeplı mayonezli makarnalar tatlılar :D ha ama şöyle bi durum var hiç bir şeyden zaten çok yiyemiyorum midem anında şişiyor. Akşam 6dan sonra midem bir şey kabul etmiyor, zaten Öncesinde de sadece 1 tabak yiyebiliyorum :) 58 kiloyken hamile kaldım bi 59 oluyorum bi 60 bi 61 :) kustuğum günler etkiliyor iki gün önce doktorda 61 çıktım dün hep kustum bugün 59 çıkıyorum işte böyle bir şey :KK49: ha bir de et yiyemiyorum aşırı mide bulantısı yapıyor :(

Ben 10 haftalik hamileyim. 58 ile hamile kaldim. 56 bucuga dustum. Simdi tekrar 58im. Yani verdigim 2 kiloyu tek aldim.bu aydan sonra yavas yavas alirim sanirim.

Ben 46 kiloyla hamile kaldım şimdi 10.haftamda 48 im. bakalım sonuç ne olacak.çocuk sağlıklı olsun ben de biraz abartmazsam olacak inşallah :)

Merhaba canım ben 7.5 aylık hamileyim 95 kilo ile hamile kaldım. ama şu anda 93 kiloyum kendi istegimin dışında gelişen bir olay.çok şükür sağlıklı besleniyorum ama ben zayifliyorum bebeğim kilo alıyor bu nasıl oluyor anlamiyorum. normalde iştahlı bir kadınım kilodan belli olduğu gibi ama gebelikte hiç birşey canım istemiyor.biraz sekerimde yükseklik çıktı onun için ekmek makarna pirinç çok tuketmemeye calisiyorum onun dışında herşeyi yiyorum. yani aman ben kilo almayayim da yemeyeyim yapmıyorum. ben zaten tedaviyle bebek sahibi olmuşum RABBİM layık gördü verdi. niye bebegime haksızlık edip onun hakkına gireyim ki.anlatabildim mi

Kilo bünye meselesi, ben burda az kilosu olan hiçbir annenin diyet yaptığını sanmıyorum herkes yiyor elbet, ama almayınca almıyorsun istersen günde 10 öğün ye, kimine de su içse yarıyor yapacak birşey yok , fazla kilo olmadan doğuma girmek elbette güzel birşey herşeyden önce sağlık açısından

Back
X