- 27 Temmuz 2015
- 314
- 485
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili gamzece,bende 16 haftalık hamileyim o kadar dikkat etmeme rağmen ekmek ve tatlı ağzıma sürmediğim halde bileeee şimdiden 2 kg aldım bu işi anlamadım burda bi çok arkadaş nerdeyse hiç kilo almadan 5. aylarını bitirmişler eminim benden çok yemişlerdir çok kıskandım biçoğunuzu
6 öğün verdi doktor saat 10da kahvaltı 5 tane zeytin az yağlı peynir süt ve 3 ince dilim kepekli ya da tam buğday ekmek domates salatalık 12 .30da ara öğün bir meyve ama bende şeker az olduğu için şeker yönünden az olan bir meyve yiyorum ve 2 ceviz 14.30da öğlen yemeği sebze yemeği ama suyu yenmeyecek 2 ince dilim kepekli ya da tam buğday ekmek yoğurt ve sınırsız salata 17.00de ara öğün 3 grissini ve activa yoğurt 19.30da akşam yemeği 3 ince dilim kepekli ya da tam buğday ekmek, yoğurt , ızgara ya da fırında tavuk balık ya da kırmızı et ama her zaman et olmuyor bazen baklagillerden de yiyorum ve 21.30da bir meyve ve süt şuan 32. haftadayım ve toplam 1 kilo aldım bu diyet sayesinde ve şekerim de düştü şükürNe yapıyorsun canım bi listen var mı paylaşırken sevinirim
Tsk ederim canım aç k almiyor sun yani gayet güzel6 öğün verdi doktor saat 10da kahvaltı 5 tane zeytin az yağlı peynir süt ve 3 ince dilim kepekli ya da tam buğday ekmek domates salatalık 12 .30da ara öğün bir meyve ama bende şeker az olduğu için şeker yönünden az olan bir meyve yiyorum ve 2 ceviz 14.30da öğlen yemeği sebze yemeği ama suyu yenmeyecek 2 ince dilim kepekli ya da tam buğday ekmek yoğurt ve sınırsız salata 17.00de ara öğün 3 grissini ve activa yoğurt 19.30da akşam yemeği 3 ince dilim kepekli ya da tam buğday ekmek, yoğurt , ızgara ya da fırında tavuk balık ya da kırmızı et ama her zaman et olmuyor bazen baklagillerden de yiyorum ve 21.30da bir meyve ve süt şuan 32. haftadayım ve toplam 1 kilo aldım bu diyet sayesinde ve şekerim de düştü şükür
iyide isteyerek almamazlık etmiyorsan bence bir sıkıntı yok çünkü kilo bebeğe lazım anneye değilKizlar hic kilo almamak marifetmi yahu, bebeginizin ne gunahi var.. hic anlamiyorum bu zihniyeti uzgunum Fil gibi sismekte tabi saglikli degil, ama 5 aylik bir bayanin kilo almamasi bana garip geliyor acikcasi..
iyide sadece bebek degil goyuslerde buyuyor.. yani bana biraz garip ve sagliksiz geldi bana.. sadece burda super birseymis gibi anlatilmasi ve yansitilmasina takildim. bebek ve plasenta ve suyu zaten son aylarda min. 6 kilo arti gobekte yaglanma olur bebegi korumak icin karin kisminda yaglanma olmasi normaldir herhangi bir darbede korusun diye.. arti goyusler buyuyor.. toplarsan 2 kilonun yetmedigini gorursun canim :)iyide isteyerek almamazlık etmiyorsan bence bir sıkıntı yok çünkü kilo bebeğe lazım anneye değil
bulantın başladımı canımMerhaba ,
Bende henüz 5+2 haftalık hamileyim. Bende 65 kilo ile hamile kaldım ve henüz hiç kilo almadım .