• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

17+5 teyim ben de 63 ile başladım 64 oldum.

Bende 9+5 haftalığım 45 ile başladım 47 oldum...

aslında normal yiorum ama nasıl 2 kilo aldım anlamadım...

Gerçi çevremdekiler uan yesende bebeğe bi faydası yok yeme her şeyi diolar doru mu bilmiorum?

belki de kullandğm ilaçlardan dolayı böyle kilo aldım.....

Sen nasıl besleniosun kilo almamışsın hiç?

canım ben ilaç bir kaç kez kullandım faydası olmadı ben her şeyi denedim canım leblebi kraker yok yani illa yediğim çıkacak artık alıştım bu duruma sabırla bekliyorum canım bazen çok bunalıyorum ama yapacak bir şey yok inşallah doğuma kadar devam etmez korkum bu:KK43: hayırlısı artık canım yemek yemeyi çok seven ben şuan hiç bir şey yemek istemiyorum
Aynen bende öyleyim ileç bağışıklık yaptı fayda etmiyor artık inşallah çok sürmez bu durum

30 haftalık hamileyim 63le başladım demin ölçüldüm 63.5 çıktım bir ara 67 olmuştum şekerden dolayı doktor diyet verdi onu uygulayınca kilo verdim daha da almıyorum bebeğim ise haftasından kilolu çıkıyor hep

30 haftalık hamileyim 63le başladım demin ölçüldüm 63.5 çıktım bir ara 67 olmuştum şekerden dolayı doktor diyet verdi onu uygulayınca kilo verdim daha da almıyorum bebeğim ise haftasından kilolu çıkıyor hep
Ne yapıyorsun canım bi listen var mı paylaşırken sevinirim

28 haftalık hamileyim 69 ile basladim su an 67 kiloyum 62 kiloya kadar düştüm verdiğim kilolari geri aldim fazlada almak istemiyorum. Allah kismet ederse bir kizim olacak bütün hamilelerin allah yardimcisi olsun inşallah.

Ben de 78 ile başladım. Şu an 15. haftadayım. 73.5 oldum. Midem falan da bulanmadı ama dikkat ediyorum yediklerime. İnşaallah en az kiloda bitiririz.

kızlar aburcubur fazla yememek şartıyla kikoyu takıntı yapmayın
ben 30 maayısta doğum yaptım. 2 buçuk aylık maşallah çok tatlı bir oğlum var
72 kiloyla hamile kaldım. 38.haftamda 85 kiloydum. son 2 haftada bebiş kilo alsın diye ne bulduysam yedim velhasıl 40. haftada 90 la doğuma girdim :)

15 gün sonra tartıldığımda 75 kiloydum. yani 15 günde 15 kilo gitti
oğlum 2 aylıkken tartıldığımda da 72 kiloydum
yani aldığım 18 kilo 2 ayda gitti :)

hayırlı doğumlar, sağlıklı bebişler inşallah...
bu arada kesinlikle sağlık problemniz yoksa normal doğum yapın, çok basit korkmayın :KK73:

Back