Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ
- Konu Sahibi su gibi34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?17+5 teyim ben de 63 ile başladım 64 oldum.
Bende 9+5 haftalığım 45 ile başladım 47 oldum...
aslında normal yiorum ama nasıl 2 kilo aldım anlamadım...
Gerçi çevremdekiler uan yesende bebeğe bi faydası yok yeme her şeyi diolar doru mu bilmiorum?
belki de kullandğm ilaçlardan dolayı böyle kilo aldım.....
Sen nasıl besleniosun kilo almamışsın hiç?
- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 29
Aynen bende öyleyim ileç bağışıklık yaptı fayda etmiyor artık inşallah çok sürmez bu durumcanım ben ilaç bir kaç kez kullandım faydası olmadı ben her şeyi denedim canım leblebi kraker yok yani illa yediğim çıkacak artık alıştım bu duruma sabırla bekliyorum canım bazen çok bunalıyorum ama yapacak bir şey yok inşallah doğuma kadar devam etmez korkum bu hayırlısı artık canım yemek yemeyi çok seven ben şuan hiç bir şey yemek istemiyorum
- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 29
Keşke bende yiyebilsem canım inan çok zor oluyor aç kalmakKilo almayanlar özel bi listeye felan mı uyuyor bizede söyleyin
- 30 Temmuz 2015
- 13
- 3
- 1
- 28
Normal canım iç karnın büyüktürkızlar ben de 17+4 lük hamileyim ama hiiiçç kilo almamışım sizce normal mi yani bir ay önce de 57 şimdi de 57 kiloyum tedriginm pek iştah yok .. ama karnım altı aylık gibi büyük :)
- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 35
- 25 Mart 2011
- 286
- 521
- 313
- 37
- 17 Kasım 2013
- 1.284
- 1.642
- 83
- 32
Ne yapıyorsun canım bi listen var mı paylaşırken sevinirim30 haftalık hamileyim 63le başladım demin ölçüldüm 63.5 çıktım bir ara 67 olmuştum şekerden dolayı doktor diyet verdi onu uygulayınca kilo verdim daha da almıyorum bebeğim ise haftasından kilolu çıkıyor hep
- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 33
kızlar aburcubur fazla yememek şartıyla kikoyu takıntı yapmayın
ben 30 maayısta doğum yaptım. 2 buçuk aylık maşallah çok tatlı bir oğlum var
72 kiloyla hamile kaldım. 38.haftamda 85 kiloydum. son 2 haftada bebiş kilo alsın diye ne bulduysam yedim velhasıl 40. haftada 90 la doğuma girdim :)
15 gün sonra tartıldığımda 75 kiloydum. yani 15 günde 15 kilo gitti
oğlum 2 aylıkken tartıldığımda da 72 kiloydum
yani aldığım 18 kilo 2 ayda gitti :)
hayırlı doğumlar, sağlıklı bebişler inşallah...
bu arada kesinlikle sağlık problemniz yoksa normal doğum yapın, çok basit korkmayın
ben 30 maayısta doğum yaptım. 2 buçuk aylık maşallah çok tatlı bir oğlum var
72 kiloyla hamile kaldım. 38.haftamda 85 kiloydum. son 2 haftada bebiş kilo alsın diye ne bulduysam yedim velhasıl 40. haftada 90 la doğuma girdim :)
15 gün sonra tartıldığımda 75 kiloydum. yani 15 günde 15 kilo gitti
oğlum 2 aylıkken tartıldığımda da 72 kiloydum
yani aldığım 18 kilo 2 ayda gitti :)
hayırlı doğumlar, sağlıklı bebişler inşallah...
bu arada kesinlikle sağlık problemniz yoksa normal doğum yapın, çok basit korkmayın
- 19 Ağustos 2015
- 75
- 28
- 8
- 34
Ben daha 5 haftalığım 56 kilo ile hamile kaldım kilo alıcam die çok korkuyorumSELAM ANNELER
KAÇINCI HAFTADASINIZ VE KAÇ KİLO ALDINIZ???
- 22 Şubat 2014
- 18
- 12
- 8
- 34
Ben daha 5 haftalığım 56 kilo ile hamile kaldım kilo alıcam die çok korkuyorum
Bende 3 haftalık hamileyim. 54 kiloyum. Çok kilo almaktan bende korkuyorum eşimde bende fazla kiloyu hiç sevmiyoruz özellikle eşim. Eğer çok kilo alırsam naparım bilmiyorum