• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

Merhaba bende 10+6 hamileyim 59kg ile kaldim suan 59 60 arasi oynuyorum.aslinda istahim cok degil ve dikkat ediyorum ama bazen davetlerde cok fazla kaciriyorum oda bana arti olarak geri donuyo.sonra evde normale donunce geri gidiyor o arti.
Bebeklerinizjn cinsiyetini 16.haftadan once ogrenen varmi??

Ben 7. haftanın içindeyim kızlar. Daha kilo falan almadim. Size bir sorum.varSağlık ocağında öğrendim gebe olduğumu. Aile hekimin bir hafta daha bekle öyle git kadin doguma dedi. Heralde kese belli olsun bebek görünsün diye oyle dedi. Ben de gitmedim hala doktora. Hemen gitmeli miyim yoksa çok mu rahatım ben. İlk gebeligim

İlk 3 ayda 2 kilo kadar verdim. 20+3 haftalığız ve tamı tamına 4 kilo almışım. :) şuan 70 kiloyum. :/ ama olsun bebişime yarasın ben sonra veririm aldığım kiloları... :)

32+4 haftalik olduk 5kilo aldim toplamda.benin elti krizlerde 34 haftalik oldu 28kilo aldi bebiste benmkiyle ayni kilosu

32+4 haftalik olduk 5kilo aldim toplamda.benin elti krizlerde 34 haftalik oldu 28kilo aldi bebiste benmkiyle ayni kilosu
çok iyi maşallah, eltiyle aynı zamanda hamilelik kötü olmuş yani ben olsam rahatsız olurdum benimle mukayese eden birinden :D

Ben 7. haftanın içindeyim kızlar. Daha kilo falan almadim. Size bir sorum.varSağlık ocağında öğrendim gebe olduğumu. Aile hekimin bir hafta daha bekle öyle git kadin doguma dedi. Heralde kese belli olsun bebek görünsün diye oyle dedi. Ben de gitmedim hala doktora. Hemen gitmeli miyim yoksa çok mu rahatım ben. İlk gebeligim
ben 7 .haftada gitmiştim dr a ultrasonda görünmüştü.gitsen fena olmaz kan değerlerine falan bakarlar, gerekli görürse ilaç yazar

kilo konusunda en şanssız benim anlaşılan ; 26. haftamdayım ve tam 10 kg aldım
167 boy 63 kg iken şu an 73 kilodayım.
ben eskiden daha çok yerdim canım isteyince gecenın bir vakti oturup kocaman pastalar tatlılar vs vs. ama şimdi her seye dikkat ettiğim halde hızla kilo alıyorum.
testlerım de yapıldı hersey normal ama neden böyle oldum anlam veremiyorum.
doğuma kadar minimum 20 kilo almış olacağım ve durum beni çok üzüyor.:KK43:
Benim de boy kilo vs herşey aynı sizinle

Boyum 1.72 60.5 te hamile olduğumu öğrendim . su an 6+5teyim. Ve 2kilo verdim. Son durum 58.5. 2haftada 2kilo verdim sorun olmaz herhalde değil mi

Merhaba arkadaşlar ben 85 kilo ile hamile kaldım 78 kiloya kadar düşmüştüm şimdi 74 kilo olmuşum hiç birşey yiyemiyorum aranızda bu durumu yaşayan varmı ?

bende 78 le başladım şuan 13 hafta bitmek üzere 73 kiloyum hiç bir şey yiyemiyorum kilolu hamile kaldım diye üzlüyordum ama hala veriyotum ne zaman geçecek bilmiyorum

Metpamit kullanıyorum 4 haftdır yiyordum bu aralar çok kötüyüm yiyemiyorum hiç bir şey
canım ben ilaç bir kaç kez kullandım faydası olmadı ben her şeyi denedim canım leblebi kraker yok yani illa yediğim çıkacak artık alıştım bu duruma sabırla bekliyorum canım bazen çok bunalıyorum ama yapacak bir şey yok inşallah doğuma kadar devam etmez korkum bu:( hayırlısı artık canım yemek yemeyi çok seven ben şuan hiç bir şey yemek istemiyorum

Ben de 59dan 56 kiloya düştüm. Sürekli çıkartıyordum, midede durmuyordu yediklerim. Geçen hafta süt ürünlerinden olabileceğini farkettim. Süt ürünlerini yemeyi kesince rahatladım. Bundan sonra alırım herhalde kilo.

Back