17+5 teyim ben de 63 ile başladım 64 oldum.
Aynen bende öyleyim ileç bağışıklık yaptı fayda etmiyor artık inşallah çok sürmez bu durumcanım ben ilaç bir kaç kez kullandım faydası olmadı ben her şeyi denedim canım leblebi kraker yok yani illa yediğim çıkacak artık alıştım bu duruma sabırla bekliyorum canım bazen çok bunalıyorum ama yapacak bir şey yok inşallah doğuma kadar devam etmez korkum buhayırlısı artık canım yemek yemeyi çok seven ben şuan hiç bir şey yemek istemiyorum
Keşke bende yiyebilsem canım inan çok zor oluyor aç kalmakKilo almayanlar özel bi listeye felan mı uyuyor bizede söyleyin
Normal canım iç karnın büyüktürkızlar ben de 17+4 lük hamileyim ama hiiiçç kilo almamışım sizce normal mi yani bir ay önce de 57 şimdi de 57 kiloyum tedriginm pek iştah yok .. ama karnım altı aylık gibi büyük :)
Ne yapıyorsun canım bi listen var mı paylaşırken sevinirim30 haftalık hamileyim 63le başladım demin ölçüldüm 63.5 çıktım bir ara 67 olmuştum şekerden dolayı doktor diyet verdi onu uygulayınca kilo verdim daha da almıyorum bebeğim ise haftasından kilolu çıkıyor hep
Ben daha 5 haftalığım 56 kilo ile hamile kaldım kilo alıcam die çok korkuyorumSELAM ANNELER
KAÇINCI HAFTADASINIZ VE KAÇ KİLO ALDINIZ???
Ben daha 5 haftalığım 56 kilo ile hamile kaldım kilo alıcam die çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?