GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

Çoğu kişi kilo almak yeerine kilo vermiş anlaşılan...

Bende 45.5 ile hamile kaldım şuan 47.5 oldm 2 kilo aldım 2 ayşık hamileyim.. neden bu kadr hızlı kilo aldım anlamadım. aslında kilo almış gibi hissetmiyorum kendimi hafiften karnım çıkmış gibi... Bi de 153 boyundaayım....

mide bulantım 7. haftadan snra başladı hiç kusmadım ama belki ondan kilo aldım.. Belki de kullandığım ilaçlardan... Bakalım zamanla ne hale gelcem...

82 kilo ile hamile kaldım. 35. haftamdayım şuanda 84-85 arası gidip geliyo. doktor kilolu hamile kaldığım için normal diyo..

82 kilo ile hamile kaldım. 35. haftamdayım şuanda 84-85 arası gidip geliyo. doktor kilolu hamile kaldığım için normal diyo..
canım maşallah sana hiç kilo almamışsın bende 76 yla hamile kaldım bir kilo almıştım ilk günler sonra mide bulantısından kilo verdim 74 üm şuan 12. haftadayım korkuyorum kilo alacam diye bakalım inşallah senin gibi olurum neler yaptın canım kilo almamak için

isteyerek yaptığım birşey yok. sıcaklara geldiği için çok zor geçiyo ve birşey yiyemiyorum..

8 haftalık hamileyim. Başladığımda 64 kg daydım, dün baktın 66'ya yaklaşmışım. Bu yakınlarda çok fazla yemek yedim. İkiz'de olunca normal aslında

22.hafta aynı kilomdayım ilk aylarda 4 kilo vermiştim onları geri aldım

1.68 boy hamile kalma kilom 76 şu an 75 76 arası oynuyorum bebeişde sorun yok şükür o 450 gr:)

22.hafta aynı kilomdayım ilk aylarda 4 kilo vermiştim onları geri aldım

1.68 boy hamile kalma kilom 76 şu an 75 76 arası oynuyorum bebeişde sorun yok şükür o 450 gr:)
canım seninle boy kilomuz aynıymış ben de 76 yla kaldım bir ara 78 bile olmuştum sonra 4 kilo verdim şuan 74üm 13. haftadayım çok kilo almaya korkuyorum bebekler sağlıklı olsun da inşallah ama şuan ben hiç bir şey yiyemiyorum canım hiç bir şey istemiyor hala kilo vermeye devam ediyorum ne olacak bilmiyorum mide bulantısı ve kusma umarım geçer

hiç endişelnme 22.haftadym boğazımı tutamıyorum artık ama dikkat etmek zorundayız sütüm peynirim yumurtamı yiyorum proteğinimi alıyorum işte ekmk makarna pilavdan uzak duruyorum henüz değişen birşey yok bayramda aldım zaten kiloları herkes tatlıyı dayadı itiraz etmeme rağmen allahın izniyle birşey olmaz bnde senin gibi hiçbişi yemiyodm toparlıyorsun zamanla

canım yemek yemeyi özledim inanırmısın canım hiç bir şey istemiyor ne yumurta ne peynir hiç bir şey inşallah geçer canım zaten ekmek pilav makarnanın bebeğe faydası yok ben de çok kilo almadan hamileliliği bitirmek istiyorum ama sonum ne olur bilmiyorum :)

kilo konusunda en şanssız benim anlaşılan ; 26. haftamdayım ve tam 10 kg aldım
167 boy 63 kg iken şu an 73 kilodayım.
ben eskiden daha çok yerdim canım isteyince gecenın bir vakti oturup kocaman pastalar tatlılar vs vs. ama şimdi her seye dikkat ettiğim halde hızla kilo alıyorum.
testlerım de yapıldı hersey normal ama neden böyle oldum anlam veremiyorum.
doğuma kadar minimum 20 kilo almış olacağım ve durum beni çok üzüyor.

canım bence kilon gayet iyi ben şuan 13 haftalık hamileyim 74 üm ben ne yapıyım o zaman bebekler sağlıklı olsun da kilo verilir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…