• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

En kotu benimki :KK43: 25 haftada 9 kilo demir hapına başladıktan sonra birden hızlandı kilo almam 19. Haftada başladım demire . o zamana kadar 2.5 kilo almıştım :mad:

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

IMG_20150530_222955.jpg IMG_20150530_223003.jpg IMG_20150530_223044.jpg

En kotu benimki :KK43: 25 haftada 9 kilo demir hapına başladıktan sonra birden hızlandı kilo almam 19. Haftada başladım demire . o zamana kadar 2.5 kilo almıştım :mad:
Canım kötü değil bnde 7 kilo aldım 25 haftada ama bundan sonrası önemli son aylar dikkat etmemiz lazım asıl demir hapı ne kullanıyorsun gyno ferrro sanol mu bn onu kullanıyorum

30 haftama kadar 9 kiloyla geldim sonra ne olduysa artik 8 kilo daha aldim 80im şuan boyumda 1.66

Ben 49 kiloyla basladim, henüz 7. haftamda olmama ragmen 2 kilo aldim 51 kiloyum. Insallah bu hizla gitmez.

28. Hafta 8 kilo doğuma kadar Allah Kerim ... dobik olduk iyice. Sağlıklı olsun da verilir kilolar .

Arkadaslar dogurmak uzere olanlar ozellikle.. hic mi kilo almadiniz.. daha dogrusu vermissiniz bu durumda.. pek saglikli bulmuyorum acikcasi.

29+ 5 günlük 7 kilo aldım toplamda .
Kızlar ilk 4 ay zaten kusmaktan kilo verdim . Ama 5. aydan itibaren kilo almaya başlıyorsunuz özellikle son 1 ay 4 kilo aldım :)

27 hafta ikizlere hamileyim. 7 kilo aldim. Bakalim bu haftadan sonra nolcak. Kilo artisi bu haftalardan sonra artiyormus.

50 kilo ile hamile kaldım ilk 3 ay 5 kilo verdim sonra aldım su an 47.5 kiloyum ve 18 haftalık hamileyim

Back