süpersin.nasıl beslendin acaba?24+3 haftayım 2 kilo aldım.
çok iyi maşallah.nasıl beslendiğini öğrenebilir miyim?30uncu haftamızdayız ve çok şükür 2 kilo aldım henüz
Gayet doğal beslenmeye çalışıyorum. İlk 20hafta boyunca her sabah aç karnına bir elma ve uç ceviz yedim hiç aksatmadan.pekmez .kuru üzüm ve sabahları bir haşlanmış yumurta. Şimdide bolca yoğurt ve ayranla ve de meyveyle geçiştiriyorum. Hiç boğazımdanda kısmadım. Zaten iştahım daha yeni açıldı. Çok şükür kusma olayım olmadı. Bide her gün sade olanından bir tane soda içtim calsiyum için. Vitamin haplarını doktor daha yeni verdi ama içemiyorum. Her akşam balık yağı kapdülü içiyorum b12için. Hem de bebeğe kilo aldırıyomuş. Hepsi bu. Hamur işiymiş tatlıymış canım hiç çekmedi.çok iyi maşallah.nasıl beslendiğini öğrenebilir miyim?
bende aynı senin gibiyim canım tatlı çekmiyo sadece acı şeyler tatlı yersem de ağız tadım tuhaf oluyo acayipGayet doğal beslenmeye çalışıyorum. İlk 20hafta boyunca her sabah aç karnına bir elma ve uç ceviz yedim hiç aksatmadan.pekmez .kuru üzüm ve sabahları bir haşlanmış yumurta. Şimdide bolca yoğurt ve ayranla ve de meyveyle geçiştiriyorum. Hiç boğazımdanda kısmadım. Zaten iştahım daha yeni açıldı. Çok şükür kusma olayım olmadı. Bide her gün sade olanından bir tane soda içtim calsiyum için. Vitamin haplarını doktor daha yeni verdi ama içemiyorum. Her akşam balık yağı kapdülü içiyorum b12için. Hem de bebeğe kilo aldırıyomuş. Hepsi bu. Hamur işiymiş tatlıymış canım hiç çekmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?