• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

23. haftam dayım '0' kilo aldım..60 kg ile hamile kaldım hala 60 kg ım..dengeli beslendiğimi düşünüyorum abur cubur yemiyorum sadece bebeğim için sağlıklı olan şeyleri yemeye çalışıyorum.ilk bulantı dönemlerimde biraz zayıfladım ama şimdi yine aynı kilomda sabit devam ediyorum..hayırlısı :)

23. haftam dayım '0' kilo aldım..60 kg ile hamile kaldım hala 60 kg ım..dengeli beslendiğimi düşünüyorum abur cubur yemiyorum sadece bebeğim için sağlıklı olan şeyleri yemeye çalışıyorum.ilk bulantı dönemlerimde biraz zayıfladım ama şimdi yine aynı kilomda sabit devam ediyorum..hayırlısı :)

Coook iyi yaa... Neler yiyorsun biraz bahseder bilir misin

(süt,peynir.yoğurt,yumurta,ceviz,badem) bunları hergün standart yiyorum.yeşil mercimek yiyorum.pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yiyorum.beyaz ekmeği çok az yiyorum.güvenilir bi yerden köy tavuğu alıp haftada bir yiyorum.tek sorun kırmızı et ve balık yiyememem.onları yemeyede zorluyorum 2 haftada bir felan da olsa..o yüzden omega 3 balık yağı kullanıyorum.hemen hemen her çeşit meyveden yiyorum ama özellikle muz.böyle yani :D

18+4günlük hamileyim 1.76 boyum var 65 kg ile hamile kaldım şuan 67 kg yum doktor iyi gidiosun dedi ama baya bi iştahım açıldı

16+3 haftalık 63 ile hamile kaldım 62 kiloyum şu an :) ilk aylar çok kilo verdim şimdi toplanıyorum aburcabur hiç tüketmiyorum diyebilirim... Her ay 1 kilo almak hedefindeyim hamur işinden uzak durmak şart! Sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Back