GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

Slm arkadaslar kactir yaziyorum ama kimse yorum yapmiyo bana26haftalik gebeyim 67 kg ile hamile kaldim suan 75 im..yani 8 kilo almisim sizce nasil???? cok hizli kilo almaya basladim son zamanlarda bu normalmi acaba ???
Bence çok iyi kilonuz fazla almamaya dikkat tabi bende 66 kilo ile hamile kalmıştım ve doğuma 16 kilo almış olarak titim

Ben 32. Haftadayim. 5 kilo aldım şimdiye kadar. Aslında 6.5 kilo almıştım ama şeker için diyete başladım ve 1.5 kilo verdim son 2 ayda.

Çoook güzel bence bende ağır ağır gidiyorum sizin gibi 23 te yim 2.5 3 kilo aras aldım gün gün değişiyor bazen 2 bazen 2.5 bazen de 3

Masallah cok iyi gidiyosun benim en fazla kilo aldigim haftalardasin..ilk 2 kilomu daha 8 haftalikken bebegim almistim hormon haplari yüzünden tahminim..8 ile 20 hafta arasi hic kilo almadim ama 20 ile 24 hafta arasi birden bire 3 kilo geldi :)

Bende korkuy
Masallah cok iyi gidiyosun benim en fazla kilo aldigim haftalardasin..ilk 2 kilomu daha 8 haftalikken bebegim almistim hormon haplari yüzünden tahminim..8 ile 20 hafta arasi hic kilo almadim ama 20 ile 24 hafta arasi birden bire 3 kilo geldi :)
bende korkuyorum istahim bazen çok açık oluyor bugünlerde

56 kilo ile hamile kaldım şu an 23 haftalık hamileyim ve 4 kilo aldım sanırım iyi gidiyorum.
boyum 1.70 ve sadece göbekte büyüme var o da son bir iki haftada belli etti kendini öncesinde hamile olduğım anlaşılmıyordu bile :)

Harikasın valla özel olarak bi beslenme şeklin varmı? Bünyeden dolayamı almıyosun yoksa

Suan da 34 hafta 4 kilo :) beslenmeme dikkat ediyorum tatlim. Kalorisi yuksek seyler yemiyorum. Cikolata, tatli, borek vs. Ekmegi 1-2 dilim kahvaltida yiyorum. Ara ogunlerde kuru kayisi-incir, ceviz, cig badem-kaju-fistik, meyve yiyorum. Ve boool su. Bebegimin kilosu da cok sukur iyi. Dikkat edilirse kilo alinmio ve bebek beslenio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…