- 22 Eylül 2016
- 84
- 35
- 27
-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
Rica ederim tatlımcook tesekkur ederim canim yardimin ici
Korkuyorum tekrardan negatif sonuç almaktanTest yap isterssn cnm 4 gün sonra filan
Meraba arkadaslar bnde hamısım sanrım yarn doktora gtcm kan tahlili ıcın
Mrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Tebrikler cnm allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.Mrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Bişey diyeyim mi albenden de o kadar valla bende korkuyorum artıkKorkuyorum tekrardan negatif sonuç almaktan
rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda artık kafam çok dolu hayattan soğudum yoruldum beklemekten ümit etmektenBişey diyeyim mi albenden de o kadar valla bende korkuyorum artık
dusukmu sonucum normalmıArkadaslar 7.60 kan sonucum bugun kan verdim
Genelde 5 i geçince gebelik var diyorlar inşallah vardır yarında ölçtür canım artmışsa kesinleşirArkadaslar 7.60 kan sonucum bugun kan verdim
Albenden de o kadar cnm hayırlısı olsunrabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda artık kafam çok dolu hayattan soğudum yoruldum beklemekten ümit etmekten
Aynen cnm sana katılıyorumGenelde 5 i geçince gebelik var diyorlar inşallah vardır yarında ölçtür canım artmışsa kesinleşir
Hayırlısı olsun rabbim tüm isteyenlerede versin bizede versin inşllh amiinnnDoktorda kesin konuşmadı ztn Çarşamba bıdhA gtcm baktrcm
Yok adetim geçen ay oldum bitti 4 gün sonra da hatta aradan 5 gün geçti leke geldi bizde o günleri dolu dolu geçir adet yeni bitti belki tutar diye öyle bir ihtimal varmış çünkü o günden sonra ne leke gördüm nede adetoldum normalda bugün adetimin son günüydü ztn ama adet olmadım bu ay o yüzden yarın test yapayım diyorum varsa süper olur çooookkkkk mutlu olurum hayırlısı olsunYenimi bitti adetin
Ya inşallah vardır okuması bile heyecanlandırdı ✌Yok adetim geçen ay oldum bitti 4 gün sonra da hatta aradan 5 gün geçti leke geldi bizde o günleri dolu dolu geçir adet yeni bitti belki tutar diye öyle bir ihtimal varmış çünkü o günden sonra ne leke gördüm nede adetoldum normalda bugün adetimin son günüydü ztn ama adet olmadım bu ay o yüzden yarın test yapayım diyorum varsa süper olur çooookkkkk mutlu olurum hayırlısı olsun
Aynen bide beni düşün. Pembe lekeyi gördügüm o günden beri hep aklımda acabalar la doldu kafam bide zor dayandım bugüne kadar gerçekten de zor beklemek inşllh rabbim hepimize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşllhYa inşallah vardır okuması bile heyecanlandırdı ✌
Amin canım yarın mutlu haberlerini vereceksin Allah'ın izniyle ☺Aynen bide beni düşün. Pembe lekeyi gördügüm o günden beri hep aklımda acabalar la doldu kafam bide zor dayandım bugüne kadar gerçekten de zor beklemek inşllh rabbim hepimize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşllh
Amin inşllh cnmAmin canım yarın mutlu haberlerini vereceksin Allah'ın izniyle ☺