- 26 Ocak 2017
- 42
- 25
- 36
-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
İnan ki aynı durum bende var hatta daha beteri iki eltim hamile biri Mart'ta biri haziranda Doğum yapacak ve arkamdan konuşuyorlar bak çok istiyordu onun olmadı gibisinden İnan o kadar zoruma gidiyor ki bazen gözyaşlarım içime akıyorAmin inşllh cnmrabbim tüm isteyenlerede versin inşllh
Ya insan özeniyor bide biliyor msn cnm çevre o kadar çok kişi varki ya hamile yada dogum yapmış onlara bakıyorum bide kendime bu son zamanlar. Çok taktım kafama çünkü herkes bişey varmı yok mu diye soruyorlar oda sıkıyor beni ALLAH korusun benim bir hastalıgım olsaydı hiç gebe kalamasaydım o zmn ne olcak sadece beni üzeceklerdi şimdide insanı sitrese sokuyorlar
bacakların ağrıor dıye hamıle sın denmez kı evet haklısın beklentı ıcındeyız herseyden nem kapıyoruz bende öyleydım. ben adetime 2 gun kala öğrendım gebelık testınde erken gebelık testı falan degıldı uydurukdan kaset testlerden muhtemelen ben o ay erken yumurtladım. 3 ocaktakı ılıskımden dıye dusunuyorum doktora soyledım dogru dedı biz de 11 ay boyunca korunmasız ılıskıye gırdık olmadı yaptıgım hata adet bıttıkten sonra 15.gün en iyi kalıtelı yumurta olusacak dollenecek dıye hesaplarken yanlıs yapıyormusuz sadece bu ay adet bitiminden hemen sonra ılk bır hafta rahım temızmıs bana bunu bır yaslı teyze soyledı bende koca karı seyı bosver dedım yapmadım sonra bır denıyeyım ne kaybederım kı dedım ve yaptım 21 aralıkda adet basladı.26 aralıkda bıttı temızlendım ıkı 3 gun ara ıle ılıskı oldu takı 10 ocaga kadar bunu deneyın kızlar adet bıtsın o ılk 7gun ıkı gune bır yapın allahın ıznıyle olacaktır :)Test yap isterssn cnm 4 gün sonra filan
kesınlıkle katılıyorum cevre baskısı cok oluyor aldırıs etmemek lazım bızı uzmelerıne ızın vermemelıyız dost var dusman var olacağı varsa benım gıbı sitresden olmuyor ben 11 ay sonra gebe kaldım hıç bır problem yokkenAmin inşllh cnmrabbim tüm isteyenlerede versin inşllh
Ya insan özeniyor bide biliyor msn cnm çevre o kadar çok kişi varki ya hamile yada dogum yapmış onlara bakıyorum bide kendime bu son zamanlar. Çok taktım kafama çünkü herkes bişey varmı yok mu diye soruyorlar oda sıkıyor beni ALLAH korusun benim bir hastalıgım olsaydı hiç gebe kalamasaydım o zmn ne olcak sadece beni üzeceklerdi şimdide insanı sitrese sokuyorlar
Üzülme canım belki test göstermemiştir bence daha fazla umut edip üzülmemek için doktora gidip kan testi yaptırAynen kızlar sotres yapmamak lazım lakin ben bugün az önce test yaptım eski tip kasetlerden verdi eczaneci ondan yaptım negatif çıktı tek çizgi acaba diyorum sağlık ocagına gidip kan mı versem haftaya hafta içi ayrı ca bende öyle. Yaptım mesala bu gün adetim bitti ya yarın ilişkiye girdik ertesi gün yapmadık bir gün sonra yaptık o şekilde yapatık geçen adetim bittikten sonra bu ayda adet olmadım adet günüm geç ti bile bugün erken mi test yaptım acaba gerçi doktorlarda diye testlere güvenmeyin diye üzüldüm yinede agladım biraz aglarken kasıgım agrıdı gözyaşlarımı silip salona geçip oturdum şimdi geçti ama tuaf bişey valla dengem bozuldu resmen
Muhtemelen hamile değilsindir canım olsaydın kanda hemen belli olurduMerhaba şüpheli ilişkimin üzerinden 10 gün geçti 7. gün kan testi yaptım beta hcg 1.20 çıktı 10 gün yani dünde yaptırdım 1.20 çıktı tekrar adetime 9 gün var bu sonuç yükselir mi erken mi yaptırdım. geç döllenebiliyormuş bazen bir de oluşsa hemen kanda çıkar diyenlerde var şimdi ilaçda içemiyorum varmıdır yokmudur acaba akşamları bulantım oluyo ve kasıklarım agrıyo 3 aylık evliyim bilgilendirme yaparsanız sevinirim
bende negatif çıkan kaset testlerden çok sıkıldım
,Muhtemelen hamile değilsindir canım olsaydın kanda hemen belli olurdu
Ay valla ben de bir anlasam hiç kestiremiyorum ne zaman oluyor mesela geçen eltim adetime bir gün kala eşimle beraber oldum ve hamile kaldım demişti ama kimi doktorlarda adetin 12-17 . Günleri arası kalınır diyor,
teşekkür ederim 9 gün var adetime ama daha olma imkanı yokmu ilaç kullanabilir miyim ki kkafamda deli sorular
Aynen hafta ya sağlık ocagına gidim diyorum bendeÜzülme canım belki test göstermemiştir bence daha fazla umut edip üzülmemek için doktora gidip kan testi yaptır
Yaa sizin adınıza çok sevindim. Gerçekten çok güzel bir sürpriz olmuş. İnşallah kesesini daha sonra da bebişinizi görürsünüz. Çok güzel hislerSelam kızlar
Dün hamile olduğumu öğrendim ve kocama süper bir sevgililer günü hediyesi oldu
Hep hayal etmiştim "keşke sevgililer gününde böyle bir haber ile eşime süpriz yapma şansım olsa diye." Çok içten diledim herhalde ki gerçek oldu. Daha çok yeni, eczaneden aldığımı testlerde hafif bir ikinci çizgi çıktı (2tane yaptım: biri evvelsi gün öğlen, ikinci çizgi çok silik çıktı, diğeri de dün sabah ilk idrar ile : ilk önce tek çizgi çıktı ve üzüldüm, sonra baktım ikinci de belli olmaya başladı.) Dün ikinci testi yaptıktan sonra sağlık ocağında kan testi yaptım, ama anca bugün çıkar dediler sonuçlar. Ben de özel'e kadın doğuma gittim: ultrasonda hiç bir şey çıkmadıkan testi yaptılar ve BINGO ! Hamileyim ama daha çok erken ve hcg oranım da azmış şu an. Belki haftaya görünür dedi doktor. 3. - 4. Haftadayım sanırım.
Biz eşimle Ağustos - Eylül'den beri deniyoruz ama hep negatifDoktora gidip kontrol da oldum acaba sorun mu var diye, ama bir şey çıkmadı. Biz de oluruna bırakıp, "hayırlısı ne ise o oldun, demek daha zamanı değil" dedik. Arkadaşım bana bir uygulama tavsiye etti, oraya adet dönemimi girmeye başladım, orda da doğurgan günleri gösteriyor. Orda bir daha ki adet olacağın günleri gösteriyor. Bu hafta sonu olacaktım : 1 gün gecikmeli, 2 gün gecikmeli, 3 gün gecikmeli diye yazmaya başladı uygulamada ... 3 ay önce yükledim ve görünen o ki geçen ay işe yaradı uygulama.
Yaa sizin adınıza çok sevindim. Gerçekten çok güzel bir sürpriz olmuş. İnşallah kesesini daha sonra da bebişinizi görürsünüz. Çok güzel hisler
Çok yeni olduğu ve çok istediğin için normal canım. Takma kafana, inşallah güzel haberler alırsın. İyi bi hamilelik gecirirsinÇok teşekkür ederimUmarım isteyen tüm arkadaşlar bu güzel hissi tadar. Testte çıkan negatif sonucun verdiği üzüntüyü çok iyi bilirim.
Ben de inşallah haftaya kesesini görürüm, şu an henüz gerçek değilmiş gibi geliyor. Hafif tedirginlik var
Selam kızlar
Hep hayal etmiştim "keşke sevgililer gününde böyle bir haber ile eşime süpriz yapma şansım olsa diye." Çok içten diledim herhalde ki gerçek oldu. Daha çok yeni, eczaneden aldığımı testlerde hafif bir ikinci çizgi çıktı (2tane yaptım: biri evvelsi gün öğlen, ikinci çizgi çok silik çıktı, diğeri de dün sabah ilk idrar ile : ilk önce tek çizgi çıktı ve üzüldüm, sonra baktım ikinci de belli olmaya başladı.) Dün ikinci testi yaptıktan sonra sağlık ocağında kan testi yaptım, ama anca bugün çıkar dediler sonuçlar. Ben de özel'e kadın doğuma gittim: ultrasonda hiç bir şey çıkmadıkan testi yaptılar ve BINGO ! Hamileyim ama daha çok erken ve hcg oranım da azmış şu an. Belki haftaya görünür dedi doktor. 3. - 4. Haftadayım sanırım.
Biz eşimle Ağustos - Eylül'den beri deniyoruz ama hep negatifDoktora gidip kontrol da oldum acaba sorun mu var diye, ama bir şey çıkmadı. Biz de oluruna bırakıp, "hayırlısı ne ise o oldun, demek daha zamanı değil" dedik. Arkadaşım bana bir uygulama tavsiye etti, oraya adet dönemimi girmeye başladım, orda da doğurgan günleri gösteriyor. Orda bir daha ki adet olacağın günleri gösteriyor. Bu hafta sonu olacaktım : 1 gün gecikmeli, 2 gün gecikmeli, 3 gün gecikmeli diye yazmaya başladı uygulamada ... 3 ay önce yükledim ve görünen o ki geçen ay işe yaradı uygulama.
Selam kızlar
UYGULAMANIN ADI NEDİR
Resim cıkmamış, link atıyorumUYGULAMANIN ADI NEDİR