Selam kızlar
Dün hamile olduğumu öğrendim ve kocama süper bir sevgililer günü hediyesi oldu
Hep hayal etmiştim "keşke sevgililer gününde böyle bir haber ile eşime süpriz yapma şansım olsa diye." Çok içten diledim herhalde ki gerçek oldu. Daha çok yeni, eczaneden aldığımı testlerde hafif bir ikinci çizgi çıktı (2tane yaptım: biri evvelsi gün öğlen, ikinci çizgi çok silik çıktı, diğeri de dün sabah ilk idrar ile : ilk önce tek çizgi çıktı ve üzüldüm, sonra baktım ikinci de belli olmaya başladı.) Dün ikinci testi yaptıktan sonra sağlık ocağında kan testi yaptım, ama anca bugün çıkar dediler sonuçlar. Ben de özel'e kadın doğuma gittim: ultrasonda hiç bir şey çıkmadı
kan testi yaptılar ve BINGO ! Hamileyim
ama daha çok erken ve hcg oranım da azmış şu an. Belki haftaya görünür dedi doktor. 3. - 4. Haftadayım sanırım.
Biz eşimle Ağustos - Eylül'den beri deniyoruz ama hep negatif
Doktora gidip kontrol da oldum acaba sorun mu var diye, ama bir şey çıkmadı. Biz de oluruna bırakıp, "hayırlısı ne ise o oldun, demek daha zamanı değil" dedik. Arkadaşım bana bir uygulama tavsiye etti, oraya adet dönemimi girmeye başladım, orda da doğurgan günleri gösteriyor. Orda bir daha ki adet olacağın günleri gösteriyor. Bu hafta sonu olacaktım : 1 gün gecikmeli, 2 gün gecikmeli, 3 gün gecikmeli diye yazmaya başladı uygulamada ... 3 ay önce yükledim ve görünen o ki geçen ay işe yaradı uygulama.