Gebelik duyurusu: Yeni gelenler

Kızlar iyi akşamlar bende 1 aylık gebeyim tüp bebekle kaldım.ancak 5 aylık gibi karnım şiş ve batlicak gibiyim normal midir cevap verirseniz çok sevinirim
Canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Normal bu ayaklarına her aksam sıcak su torbası koy ıyı gelır tatlım.

Merhaba arkadaşlar bende 4 şubat günü kan testiyle hamile oldugumu öğrendim 5 haftalık hamileyim yaşımdan dolayı inanılmaz korkularım var

Korkma ben de bir arkadaş dan duydum telve gibi koyu renk demişti benim de ilk gebeliğim çok da tecrübeli sayılmam ben de kaman olmadı 6 haftalık benim ki. Ama çok akntım var kana ma da olsa hemen telaş etmek doğru değil içinizdeki minik kalpleri düşünelim canım onlarda etkilenir üzülür

Meraba sizde 6 haftalık hamilelikte belirti varmı acaba

Meraba sizde 6 haftalık hamilelikte belirti varmı acaba
Ben bu hafta yeni iştahsızlık ve hafif sabahları bulantı oluyor ama hiç istifra etmedim ağır geçmiyor şükür. Sürekli kuru şeyler yiyorum et den falan tiksindim çaydan tiksindm domates peynir ekmek yiyorum onun dışında kasık ağrısı azaldı adet ağrısından daha farklı ben ile makat da değişik bir sancı oluyor o da günde iki kez falan

Meraba arkadaslar bata 4gun var sizce varmı

Eklentiler

• IMG_20170207203031.jpg
    IMG_20170207203031.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 63
Benim adetin 8.günü ilk kez yumurtalarimın ikiside çok ağrıdı sanki çatır çatır çatladı gibi oldu uyuyamadim agrisindan o günden beri akıntım var adete 10 gün kaldı hala akıntı devam ediyoediyor beyaz bi akıntı geliyor normal mi bu akıntı bacaklarım çok ağrıyor bide ua

İdrar testinde ilk 2 hafta nadir gösterir çiftçizgiyi 3. Hafta da gösterir benim bildigim kadarıyla lakin kan testinde bir hafta sonra belli oluyor hamiş msn degil msn diye

H

hayir yaptırmadım ama 3 tane gebelik testi aldım 3 de negatif çıktı
Testlere ben genelde güven miyorum egerki gerçekten hamiş belirtilerim var diye hissediyorsam kan veriyorum normal aylarda da ay sonunda benzer sıkıntılar olunca test yaparım olmayınca ztn reglsin bende adet düzensizligi var şu sıralar gecen gittim dr. Tarlusal yazdı ictim hap bitti 1 hafta sonra regl oldum 1 hafta sonrada pembiş leke geldi berrak akıntıyla birlikte adet olmadan ve olduktan sonrada benim kasıklarım hafif sancılar oluyordu devam da etti 1 kaldı adet olmama midem 3 gündür yanıyor kasıklarım da ayakta 15 dk dan fazla kalınca agrı oluyor bende bilmiyorum test yapmadım bekliyorum adet olmazsam öyle yapacam diye tabi bekledikçe sanki belirtiler var ama ben ilk lekeyi gördügüm o sevincte degilim dalgınlık 2 gündür var bişey leri sürekli unutuyorum hayırlısı rabbim isteyen tüm anne adaylarına versin hayırlı vede sağlı evlatlar

X