Gebelik duyurusu: Yeni gelenler

Meraba arkadaslar bnde hamısım sanrım yarn doktora gtcm kan tahlili ıcın
Mrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Mrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Tebrikler cnm allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.

Bende dayanamayacam bu gün adettim bitti normalde ama tık yok leke yok yarın test yapacam ya varsa var yoksa yok bir ay olacak bir hafta daha beklesem ki bekleyecek takatim kalmadı hem yarın sevgililer günü inşllh sonuç güzel cıkarda eşime hediye diye bunu söylerim yeter anı defteri yaptım normalde ama bu da olursa mis olur :KK66:

Yenimi bitti adetin
Yok adetim geçen ay oldum bitti 4 gün sonra da hatta aradan 5 gün geçti leke geldi bizde o günleri dolu dolu geçir adet yeni bitti belki tutar diye öyle bir ihtimal varmış çünkü o günden sonra ne leke gördüm nede adetoldum normalda bugün adetimin son günüydü ztn ama adet olmadım bu ay o yüzden yarın test yapayım diyorum varsa süper olur çooookkkkk mutlu olurum hayırlısı olsun

Yok adetim geçen ay oldum bitti 4 gün sonra da hatta aradan 5 gün geçti leke geldi bizde o günleri dolu dolu geçir adet yeni bitti belki tutar diye öyle bir ihtimal varmış çünkü o günden sonra ne leke gördüm nede adetoldum normalda bugün adetimin son günüydü ztn ama adet olmadım bu ay o yüzden yarın test yapayım diyorum varsa süper olur çooookkkkk mutlu olurum hayırlısı olsun
Ya inşallah vardır okuması bile heyecanlandırdı ✌

Aynen bide beni düşün. Pembe lekeyi gördügüm o günden beri hep aklımda acabalar la doldu kafam bide zor dayandım bugüne kadar gerçekten de zor beklemek inşllh rabbim hepimize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşllh
Amin canım yarın mutlu haberlerini vereceksin Allah'ın izniyle ☺

Amin canım yarın mutlu haberlerini vereceksin Allah'ın izniyle ☺
Amin inşllh cnm :anneadayı::KK200: rabbim tüm isteyenlerede versin inşllh:anneadayı::KK16::KK19:
Ya insan özeniyor bide biliyor msn cnm çevre o kadar çok kişi varki ya hamile yada dogum yapmış onlara bakıyorum bide kendime bu son zamanlar. Çok taktım kafama çünkü herkes bişey varmı yok mu diye soruyorlar oda sıkıyor beni ALLAH korusun benim bir hastalıgım olsaydı hiç gebe kalamasaydım o zmn ne olcak sadece beni üzeceklerdi şimdide insanı sitrese sokuyorlar :110:

X