Gebelik duyurusu: Yeni gelenler

Ben reglime 2 ya da 3 gün kala yaptım canım şimdi geçmiş zaman tam hatırlamıyorum ama 2. çizgi çok silikti :KK35: Emin olamadım tabi ilk olunca, gecikmesini bekledim gecikmenin 3. günü tekrar yaptım 2.çizgi silikti ama daha belirgindi.:KK68: Regli belirtileriyle hamilelik belirtileri karıştırılabiliyor. Benim belirtilerim; mide bulantısı, koku hassasiyeti, baş dönmesiydi. :KK66:[/QUOTE

Bende akışına bırakmak reglmin geçmesini diliyorum ve bekliyorum ama son günler aşırı stres oldum zaen panik atak hastasıyım şimdi durup durup ağlıyorum inşallah Allah gönlümüze göre verir tşk cevabın için canım dua et hamile olayımm ☺️

Bende akışına bırakmak reglmin geçmesini diliyorum ve bekliyorum ama son günler aşırı stres oldum zaen panik atak hastasıyım şimdi durup durup ağlıyorum inşallah Allah gönlümüze göre verir tşk cevabın için canım dua et hamile olayımm ☺️
İnşallah, Allah gönlüne göre verir canım ama kendini yıpratma gerçekten... Bilmiyorsun bile, belki hamilesin ama kendini boşuna üzüyorsun. Güzel düşün güzel olsun inşallah :dua:

Cnm inş sende ay gebe olan arkadaslara katılacaktır dualarim iz isteyen tüm arkadaslarla guze haberlerin inş çok yakında olcak

Kızlar dayanamadım dğn yazmıştım testi yaptım reglme 1 gün var pozitif mi bı sonuç yapar yapmaz saniyede belirdi 2. Çizgi ?? Acil yardımm

Eklentiler

• IMG_9106.JPG
    IMG_9106.JPG
    58,7 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar dayanamadım dğn yazmıştım testi yaptım reglme 1 gün var pozitif mi bı sonuç yapar yapmaz saniyede belirdi 2. Çizgi ?? Acil yardımm
Evet pozitif benim de adetime 6 gün var ve göğüslerimde ki şişlik öyle böyle değil ağrısından geceleri uyuyamıyorum inşallah test yapmayı çok istiyorum inşallah hamileyimdir bende

Evet pozitif benim de adetime 6 gün var ve göğüslerimde ki şişlik öyle böyle değil ağrısından geceleri uyuyamıyorum inşallah test yapmayı çok istiyorum inşallah hamileyimdir bende

İnşallah Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin seninde güzel haberlerini alırız inşallah canım ben şuan pır pır kelebek gibiyim insan yinede emin olamıyor kan testini beklicem hayırlısı

Tebrikler canım belirtini yazar mısın? Bir de testi adetin geçtikten sonra mı yoksa öncemi yaptın?
Teşekkür ederim. Üç hafta önce camasirimda bir damla kan gördüm. Kahverengi ya da pembe değil,kırmızı bir damla. Adetten önce iki test yaptım. Birinci testte buharlasma çizgisi oluştu. İkinci testte tek çizgi vardı. Adetim dört gün geçince sağlık ocağında kan testi yaptırdım. Doktor beş haftalık dedi ama ben üç haftalık olduğunu düşünüyorum. Bu hafta doktora gideceğim.

Teşekkür ederim. Üç hafta önce camasirimda bir damla kan gördüm. Kahverengi ya da pembe değil,kırmızı bir damla. Adetten önce iki test yaptım. Birinci testte buharlasma çizgisi oluştu. İkinci testte tek çizgi vardı. Adetim dört gün geçince sağlık ocağında kan testi yaptırdım. Doktor beş haftalık dedi ama ben üç haftalık olduğunu düşünüyorum. Bu hafta doktora gideceğim.
Benimde memelerim çok ağrıyor şişti epeyce hislerim hamile olduğum yönünde ama test yaptım negatif çıktı adetime altı gün var ne yapsam bilemedim sanırım bu ay çok kötü yıkılacağım

Benimde memelerim çok ağrıyor şişti epeyce hislerim hamile olduğum yönünde ama test yaptım negatif çıktı adetime altı gün var ne yapsam bilemedim sanırım bu ay çok kötü yıkılacağım
Hiç kötü düşünmeyin. Benim yaptığım testte negatifti. Memelerde şişlik ve ağrı bende iki üç aydır olduğu için onu gebelik belirtisi olarak görmedim.

X