- 1 Mart 2024
- 26
- 2
- 36
- Konu Sahibi Kardelen765
Öncelikle konuya nasıl gireceğimi nereden başlayacağımı bilmiyorum buna benzer gebelikle ilgili daha önce bir paylaşımım olmuştu doktorun bana boş gebelik demişti Ben de işte bir ay doktor kontrolüne gidemedim o sırada Tabii ki çocuğum gelişmiş Geç döllenme olmuş 13 haftalıkken yaşamında son vermiş bugün kürtaj oldum şu an hastanede yatmaktayım Sizden ricam Başkalarının lafına değil bir tane doktorla da kalmayıp birçok doktora görünmenizi tavsiye ederim çocuk varsa karnında öldüyse Bendeki belirtiler koyu kahverengil lekelerdi ve sarı akıntılardı oturuyorsun da çocuğun suyunun kalmadığını öldüğünü söylediler Benim için çok zor bir durumdu normal doğum gibi doğum yaptım resme sonra içinde kalan parçalar temizlendi daha kendime gelemedim,, şimdi bazılarınız diyecek bize bunu neden anlatıyorsun bazıları korkacak işte Bizi karartıyorsun Ama gerçekler bunlar bilmeyenler aydınlansın diye söylüyorum Yani boş gebelik diye doktora gitmemezlik yapmayın birkaç doktora daha gidin Eğer lekelenmeleriniz varsa hiç aksatmayın Bence doktora gidin ben de enfeksiyondan dolayı oluyordu diye düşünüyordum enfeksiyondan dolayı değil zaten çocuk içeride öldüğü için onun belirtileriymiş Ben de bunu yeni öğrendim Çok üzgünüm Ama Allah herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin kimseye evlat acısı vermesin
Eklentiler
Son düzenleme: