Gebelik depresyonu

Eldanartry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
10
2
1
35
Kızlar 6 haftalık gebeyim 1-2 haftadır acayip bir duygusallık sürekli ağlama hali ve mutsuzluk oluştu. Ve çok üzücü şekilde kendi evime girmek istemiyorum, evde kasvet basıyormuş gibi oluyor. Çok fena daralıyorum. Ve hiç yalnız kalmak istemiyorum hiç bir yerde. Var mı böyle bir şey yaşayan

Benzer durum yasamadik ama benzer durumlari cok okudum. Bizde de farkli tramvalar oldu. Sürec olarak normal cok kendinize dert etmeyin. Gecmis olsun bu arada rabbim tez zamanda bitmesini nasip etsin. Olaya iyi tarafindan bakmaya calisin. Mesela yaz mevsimine denk geldigi icin zamaninizi disarda gecirebildiginizi düşünün. Kış olsaydi durum daha zordu. Akraba arkadaslariniz varsa soyleyin sizi cagirsinlar birileri olunca insanin kafasi dagiliyor

Evet sürekli çıkıyordum zaten
Benzer durum yasamadik ama benzer durumlari cok okudum. Bizde de farkli tramvalar oldu. Sürec olarak normal cok kendinize dert etmeyin. Gecmis olsun bu arada rabbim tez zamanda bitmesini nasip etsin. Olaya iyi tarafindan bakmaya calisin. Mesela yaz mevsimine denk geldigi icin zamaninizi disarda gecirebildiginizi düşünün. Kış olsaydi durum daha zordu. Akraba arkadaslariniz varsa soyleyin sizi cagirsinlar birileri olunca insanin kafasi dagiliyor
ama bir de hafif kanamam oldu yatak istirahati verdiler iyice tuz biber oldu bana😔

Yani yatmak yaz günü zor evet. Bir de gebeligin baslarinda daha insan kendini hamile gibi hissetmediği için yatmak garip gelebilir. Ama oyalayacak birseyler bulmaya calis. İnsan herseye alisiyor.

Back
X