Gebelik böyle bişeymiş........

Aslinda bir sey dememis.her hamile kadin ayy gebekikte bole su sekil bu bicim diye konusur.
Bebek sahibi olamayanlar kendilerine soylenir saniyor ama ilgisi yok
Kurabiye gorup cani cekine gebelikte bole bir sey demekte bir ima bulamadim ben

Ben 34 haftalik hamileyim hala arkadasindaki kadar ozguven yok. Cocuga bir sey olur diye odum kopuyor. O cani Allah veriyor biz cocuklarimizi haşa kendimiz yaratmiyoruz. Rabbim insallah sana da nasip eder uzme kendini canim. Benim de 2 yil olmadi.

Canım üzülme haklısın kırıcı olmuş oda düşünemedi demekki rabbim mubarek günlerin hürmetine seninde kucagini doldursun inşallah

Canım üzülme haklısın kırıcı olmuş oda düşünemedi demekki rabbim mubarek günlerin hürmetine seninde kucagini doldursun inşallah

Bardak mi asermis Allahın manyağı...

Allahim sen görüyorsun ben bir şey demiyorum

Gercektende iki kere düşünmek gerek benimde 3 sene oldu yok hala ben pek takmiyorum bu durumu ama hadsizlerin sözlerinin altında kalamıyorum bence mesafe koy sorarsa anlat durumu aç topun halinden anlamaz maalesef bizi ancak biz anlarız

Bahçemdeki kediler de geçen doğum yaptı hepsi hamileydi,köpekler de doğurgan,hatta yılanlar da,,marifet olmadığını müsait zamanında kendisine söylersin,sen de üzme kendini biliyorum çok hassas oluyor insan eksikliğini hissettiği konularda,güçlü ol canım sen de

Ay kıyamam sana sen çok iyi niyetlisin rabbim en kısa zamanda böyle bir duyguyu sanada tatırsın bu insanlada yavaş yavaş samimiyetini kes ve bitir mümkünse iş dışında konuşma

Ben iyi niyetli bulmadım. Bilerek söylemiş gibi

50 günlük 3 sene sonunda kavuştuğum bebeğim var Allah size de hayirlisiyla nasip etsin.
Çok iyi anlıyorum sizi,hiç umursamayın.Önce insan olalım. Çok ağlardım bende,güneş gözlüğümün altindan yaşlar akardı. İnsanların imalarından soru sormalarından bıkmıştım. Sakın üzülmeyin her şeyin zamanı var şimdi tadını çıkarın :)

İyi niyetli gelmedi cay olayina gonderme yapmis mesafe koyup is disinda
Muhatap almayin anlar sorarsada acik acik soyleyin.İnsanlari zayif ve uzulecekleri taraflarindan acitmak isteyen insanlardan soguyorum ben bir art niyetim yok ama Allah beni boyle yaratmis eskisi gibi bakamiyorum
De cekil kenara densizligini kendisi dusunsun
Verenin alanin Allah oldugu bir noktada simaran bunu kendi lutuflari basarilari gibi goren hamilelerle normal insan evladi hamilelere bakis acim ayni olmuyor benim oyle hic ay hamile uzulur diye falan bakamiyorum yalan yok
rabbim sanada en kisa surede nasip etsin

ya ben anlamadım o kadar gereksiz detayları vermişsiniz ki.

gelir gelmez niye çay demlemesiniz istediniz? neden kalan iki kurabiyeyi artık gibi ona getirdiniz? neden gizli gizli ye dediniz?

bence siz fazla alıngansınız.
Artık dediğiniz kurabiye 1 haftalık değildi. 1 günlüktü. Kocam yemiş yeme diye elinden mi alacaktım. Yada ayrıca kurabiye mi yapmam gerekiyordu? Siz gerçekten anlamamışsınız boşverin o yüzden.

Allah bağışlasın canım benim. Amin inşallah. .

Allah razı olsun ..

Allahımmm bugün forumda anlatılan kişilerden biri yanımda olsa cidden yolardım herhalde..Terbiyesiz kadın ya canım benm ben de tam 13 ay binbir umutla bekledim Rabbim zamanını biliyo sen icini ferah tut..O arkadas da umarım spermle yumurtayı ilk defa kendi dölledi sanıyo sanırım tövbe Yarabbim ya..Rabbim tez zamanda bebisini sana nasip etsin takma kuzum..

Ben tarif de veriyorum yalnız. Hesap ona yönelik zaten hani takip etmeyebilir istemiyorsa. Ama o çay meselesi şu ki orda o çayı ben demedim arkadaşlarım demle dedi oda bir sürü laf yaptı midem bulanıyor hastayım demedi. Acelesi olmayan sonra da yapabileceği bir işi öne sürdü ve bunu birsürü kelime kalabalığı ile söyledi. O tamamen bizim günlük konuşmamızdı diyebilirim. Üstelik çayı demle biz içicez gibi bir durum da yok. O çayı hep beraber içicez. Biz tedavi yapıyorduk en müsait oydu diyeyim size sadece. Aklınıza belki o hamile diye kıskanıp ona çay emri verdim gibi geliyordur ama ben kimseye çalış köle modunda konuşmam. Yeri gelir o da bana söyler çayı demle yemekten sonraya hazır olsun diye ben demlerim yani. Bu bizim ortamımızda herkesin herkesten istediği bir şey.

Mesafe her zaman iyidir. Az insan çok huzur

Çok sağolun inşallah. Sizinkini de size bağışlasın.

Şüphesiz ki.. Cok sağol canım Allah razı olsun.

Çok sağolun inşallah. Sizinkini de size bağışlasın.
Sen o güzel kalbinle kalan kurabiyeleri ona götürmüsken onun yaptıgı sadece kalitesini gösterir bence sen de basit insanların basit tavırları gözüyle bak bir de bunu takma kafana olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…