• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik böyle bişeymiş........

ne demeye çalışmış anlamadım. kurabiye getiriyosun onu düşünüp, oda sen anlamassın bak işte böyle bişey diyor.
bir daha kendi yapıp yesin. muhatap olmayın bence

Birdaha hicbisey goturme.bebegine degil ama kendisine zikkim olsun.
Sanki hamile kalip bebek dogurmak yanlizca kendisine mahsus.soyle mantiktaki insanlarda nefret ediyorum.2 tane cocugum var bi gun boyle bi havaya girmedim.Allah bildigi gibi yapsin boylelerini.cok sinirlendim cidden.
Canim rabbim en kisa zamanda insallah sana da verir.uzulme lutfen Allah buyuk.

Bugün inanılmaz üzgünüm kızlar. Önceki konumu belki bilen bilir 1.5 yıldır çocuğum olmuyor ve iş arkadaşım kısa süre önce hamile olduğunu öğrendi. Benim de çocuğumun olmadığını çok istediğimi biliyor.

Neyse konuya geleyim..

Dün evde bir kurabiye yapmıştım oda fotoğrafını gördü. Canının çektiğini söyledi. Bende sabah evde olanı getirdim zaten 2 tane kalmıştı. Eşim de çok beğendi hepsini bitirmiş. Akşam, onları yarın götürücem yeme demiştim...
Neyse işe geldim. Benden sonra o da geldi. Gelir gelmez çay demlemesini istedik oda işim var ben demleyemem bilmem ne bilmem ne birsürü şey söyledi. Bende konuşana kadar demlerdin valla dedim. Oda gel sen demle o zaman diye benimle laf dalaşına girdi. Sonra elimdeki işi bitirince yanına gittim. Kurabiyeleri verdim. 'Burda bir sürü arkadaşım var onlara getiremediğim için kendisine gizlice verdim.' Ya dedim çok kalmamıştı anca bunu getirdim kimseye göstermeden ye olur mu abla dedim. Döndüm arkamı. Peşimden bağırdı ' yaaa işte gebe olmak böyle birşey merili' diye. O kadar zoruma gitti ki sesimi çıkarmadım yürüdüm yalnız bir yere geçtim bir süre ağladım sonra gözümün yaşını sildim herkesin yanına geçtim bişey olmamış gibi davrandım. Ama hala kalbimde bir taş var sanki. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ağırıma gitti bu laf. Çokta uzun oldu anlatmam biraz detay girdim okuyanlara çok teşekkürler.
Sana şunu soyleyeyim, gerci benim yanimdaki bayan senin anlattigin gibi gaddar biri degildi ama...
Ben de 2 yila yakindi cok istiyordum olmuyordu, yanimdaki bayan ark.in da hamile olma suphesi vardi benimle hastaneye gelir misin dedi . gittik birlikte .
Kan verdi, sonra birlikte cıktı almaya gittik ben onun kadar heyecanliyim ama, sonuc pozitif ama nasil sevindik ben ondan daha cokk..Allah im dedim nolur sen bana da nasip et dedim.. Ama inanir misin kendi kardesim hamileymis gibi cok icten sevindim.. 1 aya yakin ogle yemekleri olsun nereye gidip biseyler yediysek tabagimin yarisini ona verdim gebe cani ister diye..
Veee tam 1 ay sonra bir mucize oldu ve ben tesadüfi ögrendim hamile oldugumu...
Gercekten mucizeydi benim icin..
Demem o ki sen boyle guzel bir kalbe sahipsen emin ol en yakin zaman da Allah im sana nasip eder bir evlat...
Arkadasina gelince bence cok da belli ettirmeden uzaklas ondan kalbi kararmis belli ki , senin bu denli istekli oldugunu bile bile ne kadar ayip etmis o lafi soylemekle..
Allah im kucagini tez vakitte doldursun ins..

Abartmışsınız. Gizli kurabiye getirip gizli yedirmenize takılmıştır. Hamile ve çocuklu kadınların her lafını üstünüze almamanız yararınıza olur, zira çocuk sahibi olamayan çoğu kadının problemidir bu aşırı alınganlık.

Bence sen biraz abartmissin, evet durumun zor ve uzucu. Umarim sen de en yakin zamanda cocuk sahibi olabilirsin. Ama 1,5 yil hamile kadinin senin yaninda "ben hamileyim" demeye cekindircek kadar uzun bir sure degil.
Ayrica yiyecek fotograflari neden baskalariyla paylasilir onu da anlamiyorum hala. Hamileyken boyle fotograflar paylasilmamasi gerektigini bir kez daha anladim

Ah ah cnm seni cok iyi anliyorum 5 yil boyunca cocugum olmadi bu kulaklarim neler duydu neler isitii Ama herseyde Rabim sen Goruyorsun Halimi Cani Verende Alanda Sensin Dedim 5 yil sonra Hamile kaldim 11 haftalikken kalbi durdu Yine isyan Etmedimmm Herseyi Hakiyka bilen sensin Dedin Allahim... simdi Tekrar Nasip eti Hamileyim Hemde Ikizlerime InsaAllah en kisa zamanda Allahim Seninde Gonlundekini Hayirlisiyla verir.....

Bi tek ben anlamadım sanırım,hamilelik neymiş ki?
Kurabiye yapmak mı,ona götürmek mi,neymiş hamilelik??

siz onu kırsanız bile böyle bir şey demeye hakkı yok, resmen yüzünüze vurmuş :(

umarım hayırlısıyla bir evlat sahibi olursunuz

Daha dün bir bugün iki hemen ahkâm kesmeye başlamış gebelik hakkında. Allah yardımcınız olsun, 9 ay çekeceksiniz bunu böyle. Ama siz de deyin ki hamile kalmakla hamile olunmuyor. İnsan hiç bilemez 9 ay sonra sağ salim doğurup kucağına alabilecek mi alamayacak mı. Aynen söyleyin bunları. Lafınızı çekmeyin.

Nasıl birşeymiş? Ama siz iyi vermişsiniz kurabiyeleri ben olsam çayımı alır oturur yerdim. Hamile sonuçta hasta değil son lokması da bu değil.

Bile bile yapmışsa terbiyesizin önde gideni. Bi daha kapısından geçmeyin. Merhaba merhaba. Yüzüne gülmeyin sakın tavrinizi koyun

Bugün inanılmaz üzgünüm kızlar. Önceki konumu belki bilen bilir 1.5 yıldır çocuğum olmuyor ve iş arkadaşım kısa süre önce hamile olduğunu öğrendi. Benim de çocuğumun olmadığını çok istediğimi biliyor.

Neyse konuya geleyim..

Dün evde bir kurabiye yapmıştım oda fotoğrafını gördü. Canının çektiğini söyledi. Bende sabah evde olanı getirdim zaten 2 tane kalmıştı. Eşim de çok beğendi hepsini bitirmiş. Akşam, onları yarın götürücem yeme demiştim...
Neyse işe geldim. Benden sonra o da geldi. Gelir gelmez çay demlemesini istedik oda işim var ben demleyemem bilmem ne bilmem ne birsürü şey söyledi. Bende konuşana kadar demlerdin valla dedim. Oda gel sen demle o zaman diye benimle laf dalaşına girdi. Sonra elimdeki işi bitirince yanına gittim. Kurabiyeleri verdim. 'Burda bir sürü arkadaşım var onlara getiremediğim için kendisine gizlice verdim.' Ya dedim çok kalmamıştı anca bunu getirdim kimseye göstermeden ye olur mu abla dedim. Döndüm arkamı. Peşimden bağırdı ' yaaa işte gebe olmak böyle birşey merili' diye. O kadar zoruma gitti ki sesimi çıkarmadım yürüdüm yalnız bir yere geçtim bir süre ağladım sonra gözümün yaşını sildim herkesin yanına geçtim bişey olmamış gibi davrandım. Ama hala kalbimde bir taş var sanki. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ağırıma gitti bu laf. Çokta uzun oldu anlatmam biraz detay girdim okuyanlara çok teşekkürler.
Hiç üzülme kendini bilmez biriymiş insan teşekkür eder sen insanlik yapmissin hem bebek olması için birsuru imkan var artik bizde uğraşıyoruz canım hic takilma onlara benim cevremde okadar cok ki o asalaklardan

Kurabiye değil bir tarafımı yesin diyesim geldi valla kusura bakmasın haspam..

Bir dahaki sefere zıkkımın kökü var yer misin diye sorabilirsin. Canı çektiyse otursun yapsın madem senin yaptığının bir kıymeti yok.. Allah sana da evlat nasip etsin hamileliğini dilediğin gibi yaşa inşallah üzülme daha çok erken..

Başlığa bakıp bakıp es geciyordum elim degdi açıldı bi baktım bambaşka şeyler yaziyor. Üzülme derdimi görsen derdine imrenirsin. Allah bi gün verir elbet zamanını bekliyor.
Mesela ben de bugun okulda sevdiğim bi ogretmenin hamile olduğunu öğrendim tebrik edemedim yarın cesaretimi toplayıp tebrik edeceğim Allah bağışlasın sonuçta bize ne.
Veren de vermeyen de elinden alan da O.

Bence o lafı etmesinin sebebi hormonlardan dolayı kendini kontrol edemeyip böyle inişli çıkışlı duygu, davranış değişiklikleri yaşıyor olması ve çay konusuna gönderme yapması olabilir.

Back