Canm üzülme o kadının patavatsızlığı terbiyesizliği zıkkım yesin keşke getirmeseydin kurabiyeleri. Sinir oldum veren de Allah alanda Allah boş boş konuşmasın. Kurban olsun senin gözyaşına bende 2 senedir bekliyorum takıntı yaptıkça olmuyor dedikçe daha çok hassaslaşıyor insan. Kendini toparla stres en büyük etken biliyorsun. Çok uzun zamanda olmamış üzülme elbet bi şekilde olucak dualarım seninleBugün inanılmaz üzgünüm kızlar. Önceki konumu belki bilen bilir 1.5 yıldır çocuğum olmuyor ve iş arkadaşım kısa süre önce hamile olduğunu öğrendi. Benim de çocuğumun olmadığını çok istediğimi biliyor.
Neyse konuya geleyim..
Dün evde bir kurabiye yapmıştım oda fotoğrafını gördü. Canının çektiğini söyledi. Bende sabah evde olanı getirdim zaten 2 tane kalmıştı. Eşim de çok beğendi hepsini bitirmiş. Akşam, onları yarın götürücem yeme demiştim...
Neyse işe geldim. Benden sonra o da geldi. Gelir gelmez çay demlemesini istedik oda işim var ben demleyemem bilmem ne bilmem ne birsürü şey söyledi. Bende konuşana kadar demlerdin valla dedim. Oda gel sen demle o zaman diye benimle laf dalaşına girdi. Sonra elimdeki işi bitirince yanına gittim. Kurabiyeleri verdim. 'Burda bir sürü arkadaşım var onlara getiremediğim için kendisine gizlice verdim.' Ya dedim çok kalmamıştı anca bunu getirdim kimseye göstermeden ye olur mu abla dedim. Döndüm arkamı. Peşimden bağırdı ' yaaa işte gebe olmak böyle birşey merili' diye. O kadar zoruma gitti ki sesimi çıkarmadım yürüdüm yalnız bir yere geçtim bir süre ağladım sonra gözümün yaşını sildim herkesin yanına geçtim bişey olmamış gibi davrandım. Ama hala kalbimde bir taş var sanki. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ağırıma gitti bu laf. Çokta uzun oldu anlatmam biraz detay girdim okuyanlara çok teşekkürler.
Senin ki yine iyi.üzülmeyin sizin en azından iş arkadaşınız. benim daha geçen hafta başıma geldi. ben geçen hafta kürtaj oldum 6 haftalıkken.. yakın görüşütüğümüz bi aile vardı. benim hamile olduğumu öğrenince moralleri bozuldu onlar tedavi görüyorlardı. bizimle görüşmeyi kesip hayırlı olsun demediler. kürtaj olduğumu öğrendikten sonra dalga geçer gibi geçmiş olsuna aradılar ama cevap vermedim..
Senin ki yine iyi.
Ben bebeğimi kaybettiğimde güya geçmiş olsuna gelen ve bebek istemediğini söyleyen bir lüzumsuz hamile olduğunu müjdeledi.
Allah sağlık versin tabi, iyi dileklerimi sundum.
Daha 5 haftalık karnını okşayıp durdu yanımda.
Ve ikide bir üzülme diyor, "yok üzülmüyorum her şeyde bir hayır vardır" diyorum
Olsun olsun sen yine de üzülme diyor.
Aynı kelimeler kaç kez tekrar edildi hatırlamıyorum, eltim dahi delirdi sinirden.
Benim sürekli kullandığım çay bardağım var eltim çay servisi yapıyor, ay aşerdim o bardakla ben içicem dedi.
Eltim "olmaz o ablanın bardağı" diyor, bide sırıtıp yok ben hamileyim ben içicem dedi.
Şeytan dürtüyor, al o bardağı sok gırtlağından içeri.
işte bu da böyle manasız bir anım. Densizler her yerde maalesef.
sizi çok iyi anlıyorumBugün inanılmaz üzgünüm kızlar. Önceki konumu belki bilen bilir 1.5 yıldır çocuğum olmuyor ve iş arkadaşım kısa süre önce hamile olduğunu öğrendi. Benim de çocuğumun olmadığını çok istediğimi biliyor.
Neyse konuya geleyim..
Dün evde bir kurabiye yapmıştım oda fotoğrafını gördü. Canının çektiğini söyledi. Bende sabah evde olanı getirdim zaten 2 tane kalmıştı. Eşim de çok beğendi hepsini bitirmiş. Akşam, onları yarın götürücem yeme demiştim...
Neyse işe geldim. Benden sonra o da geldi. Gelir gelmez çay demlemesini istedik oda işim var ben demleyemem bilmem ne bilmem ne birsürü şey söyledi. Bende konuşana kadar demlerdin valla dedim. Oda gel sen demle o zaman diye benimle laf dalaşına girdi. Sonra elimdeki işi bitirince yanına gittim. Kurabiyeleri verdim. 'Burda bir sürü arkadaşım var onlara getiremediğim için kendisine gizlice verdim.' Ya dedim çok kalmamıştı anca bunu getirdim kimseye göstermeden ye olur mu abla dedim. Döndüm arkamı. Peşimden bağırdı ' yaaa işte gebe olmak böyle birşey merili' diye. O kadar zoruma gitti ki sesimi çıkarmadım yürüdüm yalnız bir yere geçtim bir süre ağladım sonra gözümün yaşını sildim herkesin yanına geçtim bişey olmamış gibi davrandım. Ama hala kalbimde bir taş var sanki. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ağırıma gitti bu laf. Çokta uzun oldu anlatmam biraz detay girdim okuyanlara çok teşekkürler.
Bugün inanılmaz üzgünüm kızlar. Önceki konumu belki bilen bilir 1.5 yıldır çocuğum olmuyor ve iş arkadaşım kısa süre önce hamile olduğunu öğrendi. Benim de çocuğumun olmadığını çok istediğimi biliyor.
Neyse konuya geleyim..
Çok iyi biliyor..Senin istediğini biliyor mu?
Bilerek dediyse densizlik etmiş bir daha muhattap olma.
Bilmeyerek dediyse de takma o kadar kafaya.
Allah razı olsun. Aminn.insanın özenmesi kadar doğal bir şey yok. Allah karşımıza bencil görgüsüz olmayan insanları çıkarsın..Allah size de hayırlı zamanda hamilelik nasip etsin :)
Daha çok yeni. Kalp atışı bile yok henüz bebeğin.Hamile olabilir ama kurabiye yapamayacak halde değil sanırım işe gelebildiğine göre. Bir daha böyle bişey derse istersen tarifini göndet yapsın hanım efendi.
Ben sinir oldum burdan
Allahrazı olsun inşallah sana da bana da nasip olur bir gün. .Canm üzülme o kadının patavatsızlığı terbiyesizliği zıkkım yesin keşke getirmeseydin kurabiyeleri. Sinir oldum veren de Allah alanda Allah boş boş konuşmasın. Kurban olsun senin gözyaşına bende 2 senedir bekliyorum takıntı yaptıkça olmuyor dedikçe daha çok hassaslaşıyor insan. Kendini toparla stres en büyük etken biliyorsun. Çok uzun zamanda olmamış üzülme elbet bi şekilde olucak dualarım seninle
Yuh hakikaten. Bunu okuyanlar acaba siziin için de; hassassınız aslında iyi niyetliymiş diyebilir mi....Senin ki yine iyi.
Ben bebeğimi kaybettiğimde güya geçmiş olsuna gelen ve bebek istemediğini söyleyen bir lüzumsuz hamile olduğunu müjdeledi.
Allah sağlık versin tabi, iyi dileklerimi sundum.
Daha 5 haftalık karnını okşayıp durdu yanımda.
Ve ikide bir üzülme diyor, "yok üzülmüyorum her şeyde bir hayır vardır" diyorum
Olsun olsun sen yine de üzülme diyor.
Aynı kelimeler kaç kez tekrar edildi hatırlamıyorum, eltim dahi delirdi sinirden.
Benim sürekli kullandığım çay bardağım var eltim çay servisi yapıyor, ay aşerdim o bardakla ben içicem dedi.
Eltim "olmaz o ablanın bardağı" diyor, bide sırıtıp yok ben hamileyim ben içicem dedi.
Şeytan dürtüyor, al o bardağı sok gırtlağından içeri.
işte bu da böyle manasız bir anım. Densizler her yerde maalesef.
Bugün inanılmaz üzgünüm kızlar. Önceki konumu belki bilen bilir 1.5 yıldır çocuğum olmuyor ve iş arkadaşım kısa süre önce hamile olduğunu öğrendi. Benim de çocuğumun olmadığını çok istediğimi biliyor.
Neyse konuya geleyim..
Neyse işe geldim. Benden sonra o da geldi. Gelir gelmez çay demlemesini istedik oda işim var ben demleyemem bilmem ne bilmem ne birsürü şey söyledi. Bende konuşana kadar demlerdin valla dedim. Oda gel sen demle o zaman diye benimle laf dalaşına girdi. Sonra elimdeki işi bitirince yanına gittim. Kurabiyeleri verdim. 'Burda bir sürü arkadaşım var onlara getiremediğim için kendisine gizlice verdim.' Ya dedim çok kalmamıştı anca bunu getirdim kimseye göstermeden ye olur mu abla dedim. Döndüm arkamı. Peşimden bağırdı ' yaaa işte gebe olmak böyle birşey merili' diye. O kadar zoruma gitti ki sesimi çıkarmadım yürüdüm yalnız bir yere geçtim bir süre ağladım sonra gözümün yaşını sildim herkesin yanına geçtim bişey olmamış gibi davrandım. Ama hala kalbimde bir taş var sanki. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ağırıma gitti bu laf. Çokta uzun oldu anlatmam biraz detay girdim okuyanlara çok teşekkürler.[/QUOT
Yarani herkese acarsan kanatirlar. Tecrübeyle sabit. Ben de çook çektim şükür bebeğimi aldım kucagima. Allah sana da nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?