• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik belirtisimi ??

Keşke yapmasaydın ben hala yapmıyorum adet oldunmu ben olmadım beklıyorum öyle
Yok canım olmadım olacak gibi belirtide yok ben hiçbişey anlamadım normalde bikaç gün önceden kasık ağrılarım olurdu ha oldum ha olucam derken gelirdi kırmızılar, ama bu ay çok tuhaf canım çift çizgi çıkıcak sandım ama yanıldım

Yok canım olmadım olacak gibi belirtide yok ben hiçbişey anlamadım normalde bikaç gün önceden kasık ağrılarım olurdu ha oldum ha olucam derken gelirdi kırmızılar, ama bu ay çok tuhaf canım çift çizgi çıkıcak sandım ama yanıldım
Canım ben hamileyim aksam üstü test aldım çift çizgi şokk direk acile 846 cıktı değerim bekleme sende darısı basına

Canım ben hamileyim aksam üstü test aldım çift çizgi şokk direk acile 846 cıktı değerim bekleme sende darısı basına
Ayyy canım inan çok ama çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah nekadar güzel bi haber verdin ;) benden bişey çıkmaz canım sanmam henüz olmadım ama hamile olsaydım dün teste çıkardı ama :(

Ayyy canım inan çok ama çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah nekadar güzel bi haber verdin :KK66: benden bişey çıkmaz canım sanmam henüz olmadım ama hamile olsaydım dün teste çıkardı ama :KK43:
Sağol cnm hele biz uzun uğraşların sonucu sabrımızın mükafatını aldık.Allah sanada nasip etsin biraz daha bekle geç döllenmede olabilir inş şeninde vardır.benim 4gün öncesinden lekelenmem oldu sadece bi damla bide gercekden hissediyorsun.acile git olmadı kan da hemen çıkıyor

Sağol cnm hele biz uzun uğraşların sonucu sabrımızın mükafatını aldık.Allah sanada nasip etsin biraz daha bekle geç döllenmede olabilir inş şeninde vardır.benim 4gün öncesinden lekelenmem oldu sadece bi damla bide gercekden hissediyorsun.acile git olmadı kan da hemen çıkıyor
Canım tam olarak nasıldı lekelenmen belli belirsiz kahvrengimi? Sende de sarı akıntılar vardı dimi? (Buarada hala olmadım) inşallah canım ya

Tekrar test yaptım yine negatif off anlamadım ki ne hamilelik var ne adet geliyo sıkıldım ya :(

Sen regl oldun mu canim?
Belki.idrar testi icin erkendir.Olmadiysan birde kan testi yaptir :KK46:
Yok canım hala olmadım pazartesine kadar olmazsam kan testi yaptıracam inşallah başka bişeyden gecikme olmamıştırda idrarda çıkmayan kanda çıkar innnşallaahh :KK68:ama hiç öyle kasık agrısı gögüslerde hassasiyet falan hiç bişey yok

Yok canım hala olmadım pazartesine kadar olmazsam kan testi yaptıracam inşallah başka bişeyden gecikme olmamıştırda idrarda çıkmayan kanda çıkar innnşallaahh :KK68:ama hiç öyle kasık agrısı gögüslerde hassasiyet falan hiç bişey yok
Olsun kuzum herkesde farkli olabilir gebelik etkileri.Insallah senin guzel haberinle mutlu.oluruz :KK15::anneadayı::21:

MERHABA KIZLAR BENDE ARANIZA YENI KATILDIM.BIZ BU AY BIRAKTIK KORUNMAYI ARTIK ÇALISMALARA BASLAdık HAYIRLISIYLA.TAM YUKSEK GEBELIK DONEMLERIMDE VE YUMURTLAMA GNUMDE LIŞKI YASADIK ADETIME 1 GUN KALDI.HEYECANLA BEKLIORUM AMA ADET BELIRTISI GBI BELIRTILERIM VAR.İŞİN GARİBİ EBEYİM KENDIM AMA HERŞEYIDE BILIOM AMA SZIN YAZDIKLARINIZI TAKIP ETMDEN DURAMIORUM HAYIRLISI BAKALIM HEPIMIZIN HAKKINDA

Back