Gebelik belirtisi

ozlem386650

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
105
23
13
27
Kızlar bu ay 2 gün geç yumurtladım bugün çatlamanın 8. Günü iki gün boyunca sağ kasığımda batmalar bıçak saplanması oldu özellikle yere eğilince ayrıca bel ağrısı da oldu vücut ısımda yumurtlamadan sonra 37 civarı ben bu kasık ağrısından dolayı çok şüphe ettim acaba bebek olabilir mi diye sonra ovülasyon testi yaptım bunun sebebi de burda çok okudum beta hcg testi yapmadan yumurtlamadan 7-8 gün sonra ovülasyonda pik görüp hamile olanları ama bende oldukça silik. Ayrıca gaz da çok var birkaç gündür. Beyaz şeffaf akıntı da var. Ovülasyon testi silik çıkınca açıkçası umudum kırıldı. Sizce tamamen umudu kesmeli miyim bu aydan?

Tabii ki öyle ama böyle olunca da heveslenmiştim bu belirtisi ilk defa yaşadım çünkü kasık batması ve bıçak saplanması gibi ağrıları sonra ovülasyon silik çıkınca olmadı yine galiba dedim
İkisinin ölçtüğü hormon farklı olduğu için buna takılmayın diyorlar o yüzden bunu düşünerek kendinizi strese sokmayın bence 🥰

Merhaba kızlar birsey sormak istiyorum yardimcı olabilirseniz çok sevinirim,regli zamanlarım çok düzensiz bundan dolayı yumurtlama tarihleriminde takibi zor oluyor,asıl konuya gelecek olursam bayramın son günü iç çamaşırimda 3-4 damla pembe leke gördüm o günden bu zamana kadar da göğüs ucu hassasiyeti,alt karın ağrısı ara ara yoklayan,hafif hafif bazen can acıtıcı kasık batmaları,özellikle gece mide bulantiları 2 gündür de baş dönmesi yaşıyorum,test yaptım erken gebelik negatif,bugünde bebetime kaset test yaptım sanki gölgeli neden olur sizce

Merhaba kızlar birsey sormak istiyorum yardimcı olabilirseniz çok sevinirim,regli zamanlarım çok düzensiz bundan dolayı yumurtlama tarihleriminde takibi zor oluyor,asıl konuya gelecek olursam bayramın son günü iç çamaşırimda 3-4 damla pembe leke gördüm o günden bu zamana kadar da göğüs ucu hassasiyeti,alt karın ağrısı ara ara yoklayan,hafif hafif bazen can acıtıcı kasık batmaları,özellikle gece mide bulantiları 2 gündür de baş dönmesi yaşıyorum,test yaptım erken gebelik negatif,bugünde bebetime kaset test yaptım sanki gölgeli neden olur sizce
Adete kaç gün var inşallah gebeliktir belirtiler onu gösteriyor ama bazen psikolojik de olabiliyor ben aylardır ne belirtiler yaşadım inşallah sizinki gebeliktendir 2 gün sonra testi tekrarlayın

düzensiz adet oluyorum pkostan dolayı kestiremiyorum ki 😒 bu ayın 14-18 dahil lekelenme tarzında yaşadım,dün test yaptım(bebe time) ancak idararı fazla dökmusum 🤦‍♀️ekranda ki dalgalanma gitmedi ama yine belki belirsiz bir çizgi vardı, yarım saat bekledim baktim gidecek gibi degil testi suya tuttum😀 dalgalanma gitti direkt cizgi cikti görselleri bıraktım

Eklentiler

• 1000099389.webp
    1000099389.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 1000099394.webp
    1000099394.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 1000099385.webp
    1000099385.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 61
düzensiz adet oluyorum pkostan dolayı kestiremiyorum ki 😒 bu ayın 14-18 dahil lekelenme tarzında yaşadım,dün test yaptım(bebe time) ancak idararı fazla dökmusum 🤦‍♀️ekranda ki dalgalanma gitmedi ama yine belki belirsiz bir çizgi vardı, yarım saat bekledim baktim gidecek gibi degil testi suya tuttum😀 dalgalanma gitti direkt cizgi cikti görselleri bıraktım
Burda pozitif görünüyor bidaha test yapma şansınız var mı kendim kadar heyecanlandım bende yarın test yapayım diyorum bakalım 😂

Allah razı olsun canım herşey gönlünüzce olsun inşallah 🥰 ben kan vermeye gittigimde bir hemşireye durumumu anlattım testlerimi vs gösterdim direkt gördü aa silik şekilde çıkmış,gec döllenme diye bir durum var bazı gebeliklerde henuz cikmamaisken belirti yaşarsınız daha sonra testlerde çıkar vs dedi bir 20 gün 1 ay daha bekleyin dedi neyse kan numuneni verirken karnıma rahim kısmına bir anda bıçak saplandı sanki iki büklüm oldum anlamadım şuanda bile sol kasık ara ara hafif hafif ağrıyor

Allah razı olsun canım herşey gönlünüzce olsun inşallah 🥰 ben kan vermeye gittigimde bir hemşireye durumumu anlattım testlerimi vs gösterdim direkt gördü aa silik şekilde çıkmış,gec döllenme diye bir durum var bazı gebeliklerde henuz cikmamaisken belirti yaşarsınız daha sonra testlerde çıkar vs dedi bir 20 gün 1 ay daha bekleyin dedi neyse kan numuneni verirken karnıma rahim kısmına bir anda bıçak saplandı sanki iki büklüm oldum anlamadım şuanda bile sol kasık ara ara hafif hafif ağrıyor
İnşallah gebeliktendir Herşey gönlünüzce olsun Rabbim bekletmesin 🤍

Back
X