- 15 Mart 2025
- 47
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi sedanur6161616161
-
Düzenli regl gören biriysen yumurtlama dönemindir canım
Dediğim gibi yumurtlama zamanındır canım. Umarım değerlendirmişsindir. Bebek düşünüyorsan ovulasyon testi alıp yumurtlama zamanını takip edip o günlerde ilişki yaşayabilirsin.Normalde 26-27 günde bir olurum ama 2 aydır 29 günde bir oluyor
4 gün kaldı adetime yumurtlama donemim gectiŞuan ben yumurtlama zamanındayım ve göğüslerim hassas kasıklarımda ağrı var. Gebelik için çok erken
Merhaba canım benimde adetime 2 gün kaldı normalde 21-24 gün arası regl olan birisiyim iki ay önce ilk defa 38 günde adet oldum geöen ay da 28 gün bu ay içinde takvime göre 2 gün kaldı diyor benimde öğlenden beri kasıklarıma hafif hafif ağrı giriyor sanki birisi bişey bastırıp çekiyor gibi birde aşırı akıntım var burnum tıkanıyor bende beklemedeyim inşallah ikimizin de tutar4 gün kaldı adetime yumurtlama donemim gecti
İnşallah ya 9 ay önce düşük yaptm halâ gebelik olmadı her ay bekliyorum bir umutMerhaba canım benimde adetime 2 gün kaldı normalde 21-24 gün arası regl olan birisiyim iki ay önce ilk defa 38 günde adet oldum geöen ay da 28 gün bu ay içinde takvime göre 2 gün kaldı diyor benimde öğlenden beri kasıklarıma hafif hafif ağrı giriyor sanki birisi bişey bastırıp çekiyor gibi birde aşırı akıntım var burnum tıkanıyor bende beklemedeyim inşallah ikimizin de tutar
Yumrtlama zamanımda belirtilerim oluyor anliyorum değerlendirdim gebe kalamadigim için her ay beklyrmDediğim gibi yumurtlama zamanındır canım. Umarım değerlendirmişsindir. Bebek düşünüyorsan ovulasyon testi alıp yumurtlama zamanını takip edip o günlerde ilişki yaşayabilirsin.
Ay canııımmm ben şuan 13gün diyorsun sandım. Pardon yaaa valla. Test yap elinde varsa sabah ilk idrarla yalancı pozitif çıkaran testlerden yapmaYumrtlama zamanımda belirtilerim oluyor anliyorum değerlendirdim gebe kalamadigim için her ay beklyrm
Valla 2 tane test aldm bugün biri erken biri normal ikisindede bsey çıkmadıAy canııımmm ben şuan 13gün diyorsun sandım. Pardon yaaa valla. Test yap elinde varsa sabah ilk idrarla yalancı pozitif çıkaran testlerden yapma
Ince de olsa silikte olsa hiç mi yok canım ister burayada cek at testleriniValla 2 tane test aldm bugün biri erken biri normal ikisindede bsey çıkmadı
İnan kuruma çizgisi bile yokInce de olsa silikte olsa hiç mi yok canım ister burayada cek at testlerini
Bende öyle hissediyorum insallah yanılmayızİnan kuruma çizgisi bile yokbazen çok üstüne durdugum için mi gebe kalamiyorum diyorum ama kendimi bu ay nedense hamile gbi hissediyorum
İnşallah adetle hamileliğin Belirtileri aynı olduğu için ayırt edilmiyorBende öyle hissediyorum insallah yanılmayız
Aynen öyle bizimde mayısta 1 yıl dolacak hiç gebelik olmadı eşimde sperm sorunu vardı oda pek düzelmedi maalesef bizim de bu ay olmazsa doktor aşılama deneyelim dedi inşallah gerek kalmaz olurİnşallah adetle hamileliğin Belirtileri aynı olduğu için ayırt edilmiyor
Benim eşimin sperm hızında yavaşlama var sadece bu yüzden kalamiyorumAynen öyle bizimde mayısta 1 yıl dolacak hiç gebelik olmadı eşimde sperm sorunu vardı oda pek düzelmedi maalesef bizim de bu ay olmazsa doktor aşılama deneyelim dedi inşallah gerek kalmaz olur
Biizmde öyle canım hareket azBenim eşimin sperm hızında yavaşlama var sadece bu yüzden kalamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?