• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi olabilir mi?

Minikceren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
17
3
1
28
Merhaba bayanlar uzun zamandan beri burayi takip ediyorum. Bugün sorun sormak için üyelik olusturdum bende buradayim artik Biz tam 11 aydir korunmuyoruz ama malesef cocugumuz olmuyor. Bu ay adetime 5 Gün var iki gündür idrarimi yaparken anormal bi yanma var sizce gebelik belirtisi olabilir mi ?

İdrar yaparken yanma sistit,enfeksiyon belirtisidir. Daha fazla ilerlemeden doktora görünün bence. Çünkü bu durumlarda gebeliğe engel olabilir.

Yani insallah hamilesinizdir umudunuzu kırmak istemem asla. Fakat anormal bi yanma var yazınca bunlar enfeksiyon vajinal mantar sistit gibi hastalık belirtisi. Yani gebelik belirtisi değil. Ama inşallah allah GönlünüZe göre vermiştir.

Yani akinti kasinti falan olmadigi icin basta enfejsiyon olmadigini dusunmustum. Ama haklisiniz sistit olabilir dusunmedim hic. Tesekkur ederim

Merhaba yeni üye oldum. Birşey öğrenmek istiyorum kızlar. Adetimden 3 gün geçti bu sabah idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı 1 hafta önceden göğüslerimde inanılmaz bir ağrı başladı şişlik oluştu ağrı biraz hafifledi göğüs uçlarında toplandı sol kasığımda ara ara ufak ağrı oluyor yeniden idrar testi yapmalı mıyım

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-14-17-08-30.png
    Screenshot_2017-12-14-17-08-30.png
    294,6 KB · Görüntüleme: 955
Kan testi için sabah akşam aç tok fark eder mi acaba işten çıktım eve giderken bir klinikte yaptırsam olur mu

İdrar yaparken yanma buyuk ihtimal iltihaptan kaynaklanir canim insallah biz yaniliyoruzdur insallah hamilesindir allah gonlune gore versin...

Ben eczaci teknisyeniyim bence hamilesin ama 2-3 Gün sonra tekrar yap hatta kan versen daha net olur :)
Evet Hamileymişim :) kan testide yaptırdım 355 çıktı oran dr.a adetimin üzerinden 6 gün geçince gittim ama kese 1 kez göründü ki kesin değil dr. 10 gün sonra tekrar gel dedi inşallah boş gebelik değildir :( çok erken olduğu için görünmemiştir.

Evet Hamileymişim :) kan testide yaptırdım 355 çıktı oran dr.a adetimin üzerinden 6 gün geçince gittim ama kese 1 kez göründü ki kesin değil dr. 10 gün sonra tekrar gel dedi inşallah boş gebelik değildir :KK43: çok erken olduğu için görünmemiştir.
bişey yoktur kızz kafana takma herşeyi öyle gmzün aydın allah kucağında görmeyi nasip etsin inş :) :anneadayı:

Evet Hamileymişim :) kan testide yaptırdım 355 çıktı oran dr.a adetimin üzerinden 6 gün geçince gittim ama kese 1 kez göründü ki kesin değil dr. 10 gün sonra tekrar gel dedi inşallah boş gebelik değildir :KK43: çok erken olduğu için görünmemiştir.
Genelde 5 haftadan sonra daha net olur iyi düşün iyi olsun canim korkma Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin ❤

Bu arada benim adetimde iki gün gecikti bugün kafami kaldiramiyorum pskolojik mi bilmiyorum ama insallah hasta olmam :)

Bu arada benim adetimde iki gün gecikti bugün kafami kaldiramiyorum pskolojik mi bilmiyorum ama insallah hasta olmam :)
inşallah canım sende iyi haberlerle gel :) ben yerinde olsaydım dayanamazdım gider hemen kan testi yaptırırdım sendeki cesarete hayran kaldım :D

Back