Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım ve bende sizler gibi bebek istiyorum. Allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin İnşallah sağlıklı bebişler. Şimdi size bi sorum var, 1 senelik evliyim. Doktor hiçbir sorun olmadığını söyledi. Dün hasta olmam gerekti ama olmadım normalde hiç şaşmaz günüm. Bugünde olmadı henüz. Aşırı bir yorgunluk ve bel ağrısı, göğüs hassasiyetim var. Neden test yapmıyorsun diyeceksiniz ama hüsranla karşılaşmak istemiyorum artık. Lütfen cevap yazın. Teşekkür ederim şimdiden.
gebelik olabilir de olmayabilir de. insan beklenti içine girince yalancı gebelik belirtileri de yaşayabiliyor. biz ilk defa geçen ay denemeye başladık, belki de ilk diyeydi ama sanki kesin gebelik oluşacakmış gibi hissediyordum. ama olmadı. meğer yumurtlama gününü bile yanlış hesaplamışım bu ay ise hiçbir şey hissetmiyorum. beklenti içine girmemeye çalışacağım.
gebelik olabilir de olmayabilir de. insan beklenti içine girince yalancı gebelik belirtileri de yaşayabiliyor. biz ilk defa geçen ay denemeye başladık, belki de ilk diyeydi ama sanki kesin gebelik oluşacakmış gibi hissediyordum. ama olmadı. meğer yumurtlama gününü bile yanlış hesaplamışım bu ay ise hiçbir şey hissetmiyorum. beklenti içine girmemeye çalışacağım.
Evet akışına bırakmak gerek herkes aynı şeyi söylüyor:)), beklemediğin zaman geliyor bebiş haberi diye ama gel gelelim bir kere şüpheli ilişkin olsun o ay bitmiyor