• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtisi mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Burcu53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım ve bende sizler gibi bebek istiyorum. Allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin İnşallah sağlıklı bebişler. Şimdi size bi sorum var, 1 senelik evliyim. Doktor hiçbir sorun olmadığını söyledi. Dün hasta olmam gerekti ama olmadım normalde hiç şaşmaz günüm. Bugünde olmadı henüz. Aşırı bir yorgunluk ve bel ağrısı, göğüs hassasiyetim var. Neden test yapmıyorsun diyeceksiniz ama hüsranla karşılaşmak istemiyorum artık. Lütfen cevap yazın. Teşekkür ederim şimdiden.

gebelik olabilir de olmayabilir de. insan beklenti içine girince yalancı gebelik belirtileri de yaşayabiliyor. biz ilk defa geçen ay denemeye başladık, belki de ilk diyeydi ama sanki kesin gebelik oluşacakmış gibi hissediyordum. ama olmadı. meğer yumurtlama gününü bile yanlış hesaplamışım :D bu ay ise hiçbir şey hissetmiyorum. beklenti içine girmemeye çalışacağım.

gebelik olabilir de olmayabilir de. insan beklenti içine girince yalancı gebelik belirtileri de yaşayabiliyor. biz ilk defa geçen ay denemeye başladık, belki de ilk diyeydi ama sanki kesin gebelik oluşacakmış gibi hissediyordum. ama olmadı. meğer yumurtlama gününü bile yanlış hesaplamışım :KK70: bu ay ise hiçbir şey hissetmiyorum. beklenti içine girmemeye çalışacağım.
Ah şu yalancı gebelik belirtileri yedin bizi :) İnşallah bu ay güzel haberler alırız :KK12:

Doğru söylüyorsunuz bizde 4 aydır deniyoruz artık Allah ne zaman nasip ederse. Beklentiye girmemek elde değil ki :KK1:

Doğru söylüyorsunuz bizde 4 aydır deniyoruz artık Allah ne zaman nasip ederse. Beklentiye girmemek elde değil ki :KK1:
Haklısın canım Allah kimseye aratmasın, benim ikinci ayım denemeler başlayalı umarım bu ay seviniriz:KK49:

inşallah. beklemek zor evet ama çok fazla stres olunca olacağı varsa da olmaz yani. akışına bırakmak gerek.
Evet akışına bırakmak gerek herkes aynı şeyi söylüyor:)), beklemediğin zaman geliyor bebiş haberi diye ama gel gelelim bir kere şüpheli ilişkin olsun o ay bitmiyor :KK54:

Back