Gebelik belirtisi gögüs ağrısı yaşayan anneler🙏

Noonameee

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
453
213
23
29
Kızlar bata 10 gün var bugün bayağı gögüs ağrısı ile uyandım. Gün boyu sürdü hala devam ediyor sanki biri tutup aşağı çekiyor gibi. İçten birde sızlama var bayağı. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi yoksa erken gelecek regl habercisi mi? Bu arada akıntım dışındaki başka kasık bel ağrım yok. 2 3 gün önce kasığımda batmalar vardı geçti.

Benim her ay reglimden 10 gün önce başlar reglimin ikinci gününe kadar devam ederdi göğüs ağrısı. Hamile kaldığım ayda dahil. Yani gebelik belirtisi de olabilir regl belirtiside. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Aminn canım inşallah sana da bebeğini sağlıklı doğurmak nasip etsin :) bu kadar erken gögüs ağrım olmazdı benim o yüzden şüphe ettim. İçten içe çekilen bir ağrı gibi

Aminn canım inşallah sana da bebeğini sağlıklı doğurmak nasip etsin :) bu kadar erken gögüs ağrım olmazdı benim o yüzden şüphe ettim. İçten içe çekilen bir ağrı gibi
Eğer istiyorsan İnşallah hamilesindir

Benimde normalde adet günüme 2..3 gün kala başlardı. Ama hamile olduğum zamanda 10 gün önceden başladı diyebilirim.. Çok şiddetli bir ağrı ve hiç geçmedi. Dokununca falan ekstra bir sızlama oluyordu.. İnşallah hamile olduğunuz için oluyordur bu ağrılarınız

Benim de adetime 6 gün kala başladı göğüs ağrısı ama çok aşırı değil dokununca farkediyorum. İnşallah sizinde hamişlik sebebi ile ağrıyordur.

Benim de adetime 6 gün kala başladı göğüs ağrısı ama çok aşırı değil dokununca farkediyorum. İnşallah sizinde hamişlik sebebi ile ağrıyordur.
Benim bayağı ağrıyodu özellikle sabah ağrısıyla zor uyudum gece gün içinde de ağrıyordu şimdi dhaa hafif ama sızı var hala aşağı çekiliyor sanki. İnşallah gebeliktir ama umut etmek istemiyorum çok üzülüyorum sonra belki kırmızı erken gelebilir. Ama kasık ve bel de ağrı olmayınca da umutlanıyorum fakirin ekmeği umut :)

İnşallah iyi düşünün iyi olsun. İçinizi rahat tutmaya çalışın çok zor tabiki biliyorum ama iyi düşünmek faydalı

İnşallah iyi düşünün iyi olsun. İçinizi rahat tutmaya çalışın çok zor tabiki biliyorum ama iyi düşünmek faydalı
Sizinde bebiş yeni sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizlere de nasip olur :) nasıl belirtiler var sizde şuan akıntı falan var mı

Ben ilk gebeliğimde lekelenmeler olmuştu o şekil öğrenmiştim
İkinci gebeliğimde adetime 1 hafta varken gögüslerimin agrısının çoğalmasıyla şüpheye düştüm doğum yaptıktan sonra 3 senedir hiç adet öncesi gögüslerim agrımazdı bu kez agrıyınca acabaaa mı olurmuki hamilemiyimdir diye düşündüm hemen test yaptım adetime 3 gün kala kıpkırmızı 2 çizgi inanmayıp tekrar yapmıştım oda aynısı çıkmıştı..

Eklentiler

• IMG-20211118-WA0000.jpeg
    96,9 KB · Görüntüleme: 1.207
Yaa ne güzel inşallah bende görürüm 2 çizgiyi benimde bu kadar erken ağrımazdı battan 1 gün önce bazen başlar bazen okmazdı bile. Şimdi bu kadar erken olunca aklıma düşmedi değil. Hala ağrıyor geçmedi ağrısı regl ağrısı olsa bile arada dinerdi şuan yatamıyorum üstüne

Benim ilk belirtilerimden birisiydi göğüs hassasiyeti vardı bende degdikce felan çok açıyordu

Konu Sahibi şimdi bende tamda bu konuya benzer bi konu açacaktım ya
Yaklaşık 10 gündür göğüslerime dokunamıyorun hem Agrı şiş ve gergin hafif damarlanmazlar var yan taraflarında bu 10 gün içinde de kasıklarım belim hafif bulantı 2 kez istifra ettim
Özellikle sol kaşığımda sancılarım oluyor
Eşimle 1 yıldır bebek düşünüyoruz 1 kımyasal gebelık elde ettik birdaha da çift çizgi gormedık
Adetimden 4 gün geçti negatif görmek istemiyorum o yüzden beklemedeyim hala

Sineemm canım aynı şeyler bende de vardı.. Sanki göğüslerim patlayacak gibi hissediyordum gerginlik ve ağrısından ve yeşil yeşil damarlar çıkmaya başlamıştı oradan anlamıştım aslında ama bende adetim geçtikten 4.gün test yaptım ve idrarı damlatır damlatmaz ikisi de kıpkırımızı çıktı İnşallah senin ve diğer arkadaşında göğüsleri hamilelikten ağrıyordur

Sizinde bebiş yeni sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizlere de nasip olur :) nasıl belirtiler var sizde şuan akıntı falan var mı
İnşallah canım benim hayır çok az hatta aşırı az akıntı var yani öyle abartılacak kadar değil benim zaten normalde de gelem Bi şeydi. Bu belirtiler gerçekten kişiden kişiye değişiyor. Bjrda yazılan belirtilerin bazılarını yaşamadım. Mesela benim ağız tadım bozuldu. Ne yersem yiyeyim acımtırak Bi tat geliyor. Aşırı hafif kasıklarım ağrıyor gaz var çok fazla. İnce ince karnımda ağrı var. Hafif göğüs ağrısı o kadar başka bir şey yok.

O aşırı gaz bende de var 1 haftadır hatta üşüttüm mü acaba diye düşündüm. Gögüs ağrısı hala devam ediyor sabah dayak yemiş gibi uyandım sırt ağrılarım falan hatta regl geliyor dedim ama hala gelen giden yok hafiften sızı gibi arada ben buradayım diyen kasık ağrım var. Hayırlısı bakalım ya erken regl yada inşallah gebelik :)

İnşallah hayırlısı ile bebiştir beb ilk başlarda ayaklarımı falan üşüttüm sanmıştım. Test yaptınız mı?

İnşallah hayırlısı ile bebiştir beb ilk başlarda ayaklarımı falan üşüttüm sanmıştım. Test yaptınız mı?
Gaz başlangıcında şüphelendim bata 12 gün kala falan erken gebelik yaptım dayanamadım tabiki çıkmadı dünde işte gögüs ağrısı ile uyandım hala da devam ediyor kan mı versem diyorum onda da yoksa boşuna vermeyi diyorum kafam allak bullak

Beb 5 gün kala erken gebelik testi yaptım 4 gün kala normal kaset test ikisinde de çok silik çizgi çıkınca dün kabul verdim onda da çıktı. Bence adete 4 5 gün kala tekrar test yapıp kan verin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…