Benim her ay reglimden 10 gün önce başlar reglimin ikinci gününe kadar devam ederdi göğüs ağrısı. Hamile kaldığım ayda dahil. Yani gebelik belirtisi de olabilir regl belirtiside. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahKızlar bata 10 gün var bugün bayağı gögüs ağrısı ile uyandım. Gün boyu sürdü hala devam ediyor sanki biri tutup aşağı çekiyor gibi. İçten birde sızlama var bayağı. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi yoksa erken gelecek regl habercisi mi? Bu arada akıntım dışındaki başka kasık bel ağrım yok. 2 3 gün önce kasığımda batmalar vardı geçti.
Aminn canım inşallah sana da bebeğini sağlıklı doğurmak nasip etsin :) bu kadar erken gögüs ağrım olmazdı benim o yüzden şüphe ettim. İçten içe çekilen bir ağrı gibiBenim her ay reglimden 10 gün önce başlar reglimin ikinci gününe kadar devam ederdi göğüs ağrısı. Hamile kaldığım ayda dahil. Yani gebelik belirtisi de olabilir regl belirtiside. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Eğer istiyorsan İnşallah hamilesindirAminn canım inşallah sana da bebeğini sağlıklı doğurmak nasip etsin :) bu kadar erken gögüs ağrım olmazdı benim o yüzden şüphe ettim. İçten içe çekilen bir ağrı gibi
İnşallah canımEğer istiyorsan İnşallah hamilesindir
Benim de adetime 6 gün kala başladı göğüs ağrısı ama çok aşırı değil dokununca farkediyorum. İnşallah sizinde hamişlik sebebi ile ağrıyordur.Kızlar bata 10 gün var bugün bayağı gögüs ağrısı ile uyandım. Gün boyu sürdü hala devam ediyor sanki biri tutup aşağı çekiyor gibi. İçten birde sızlama var bayağı. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi yoksa erken gelecek regl habercisi mi? Bu arada akıntım dışındaki başka kasık bel ağrım yok. 2 3 gün önce kasığımda batmalar vardı geçti.
Benim bayağı ağrıyodu özellikle sabah ağrısıyla zor uyudum gece gün içinde de ağrıyordu şimdi dhaa hafif ama sızı var hala aşağı çekiliyor sanki. İnşallah gebeliktir ama umut etmek istemiyorum çok üzülüyorum sonra belki kırmızı erken gelebilir. Ama kasık ve bel de ağrı olmayınca da umutlanıyorum fakirin ekmeği umut :)Benim de adetime 6 gün kala başladı göğüs ağrısı ama çok aşırı değil dokununca farkediyorum. İnşallah sizinde hamişlik sebebi ile ağrıyordur.
İnşallahBenim bayağı ağrıyodu özellikle sabah ağrısıyla zor uyudum gece gün içinde de ağrıyordu şimdi dhaa hafif ama sızı var hala aşağı çekiliyor sanki. İnşallah gebeliktir ama umut etmek istemiyorum çok üzülüyorum sonra belki kırmızı erken gelebilir. Ama kasık ve bel de ağrı olmayınca da umutlanıyorum fakirin ekmeği umut :)
Sizinde bebiş yeni sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizlere de nasip olur :) nasıl belirtiler var sizde şuan akıntı falan var mıİnşallahiyi düşünün iyi olsun. İçinizi rahat tutmaya çalışın çok zor tabiki biliyorum ama iyi düşünmek faydalı
Ben ilk gebeliğimde lekelenmeler olmuştu o şekil öğrenmiştimKızlar bata 10 gün var bugün bayağı gögüs ağrısı ile uyandım. Gün boyu sürdü hala devam ediyor sanki biri tutup aşağı çekiyor gibi. İçten birde sızlama var bayağı. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi yoksa erken gelecek regl habercisi mi? Bu arada akıntım dışındaki başka kasık bel ağrım yok. 2 3 gün önce kasığımda batmalar vardı geçti.
Yaa ne güzel inşallah bende görürüm 2 çizgiyiBen ilk gebeliğimde lekelenmeler olmuştu o şekil öğrenmiştim
İkinci gebeliğimde adetime 1 hafta varken gögüslerimin agrısının çoğalmasıyla şüpheye düştüm doğum yaptıktan sonra 3 senedir hiç adet öncesi gögüslerim agrımazdı bu kez agrıyınca acabaaa mı olurmuki hamilemiyimdir diye düşündüm hemen test yaptım adetime 3 gün kala kıpkırmızı 2 çizgi inanmayıp tekrar yapmıştım oda aynısı çıkmıştı..
İnşallah canım benimSizinde bebiş yeni sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizlere de nasip olur :) nasıl belirtiler var sizde şuan akıntı falan var mı
O aşırı gaz bende de var 1 haftadır hatta üşüttüm mü acaba diye düşündüm. Gögüs ağrısı hala devam ediyor sabah dayak yemiş gibi uyandım sırt ağrılarım falan hatta regl geliyor dedim ama hala gelen giden yok hafiften sızı gibi arada ben buradayım diyen kasık ağrım var. Hayırlısı bakalım ya erken regl yada inşallah gebelik :)İnşallah canım benimhayır çok az hatta aşırı az akıntı var yani öyle abartılacak kadar değil benim zaten normalde de gelem Bi şeydi. Bu belirtiler gerçekten kişiden kişiye değişiyor. Bjrda yazılan belirtilerin bazılarını yaşamadım. Mesela benim ağız tadım bozuldu. Ne yersem yiyeyim acımtırak Bi tat geliyor. Aşırı hafif kasıklarım ağrıyor gaz var çok fazla. İnce ince karnımda ağrı var. Hafif göğüs ağrısı o kadar başka bir şey yok.
İnşallah hayırlısı ile bebiştirO aşırı gaz bende de var 1 haftadır hatta üşüttüm mü acaba diye düşündüm. Gögüs ağrısı hala devam ediyor sabah dayak yemiş gibi uyandım sırt ağrılarım falan hatta regl geliyor dedim ama hala gelen giden yok hafiften sızı gibi arada ben buradayım diyen kasık ağrım var. Hayırlısı bakalım ya erken regl yada inşallah gebelik :)
Gaz başlangıcında şüphelendim bata 12 gün kala falan erken gebelik yaptım dayanamadım tabiki çıkmadıİnşallah hayırlısı ile bebiştirbeb ilk başlarda ayaklarımı falan üşüttüm sanmıştım. Test yaptınız mı?
Beb 5 gün kala erken gebelik testi yaptım 4 gün kala normal kaset test ikisinde de çok silik çizgi çıkınca dün kabul verdim onda da çıktı. Bence adete 4 5 gün kala tekrar test yapıp kan verin derimGaz başlangıcında şüphelendim bata 12 gün kala falan erken gebelik yaptım dayanamadım tabiki çıkmadıdünde işte gögüs ağrısı ile uyandım hala da devam ediyor kan mı versem diyorum onda da yoksa boşuna vermeyi diyorum kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?