Canım bu gögüs ağrısı üstüne 3 gündür adet olacak gibi kasık bel ağrım vardı geliyordu ağrı aha bu sefer oldu dediğimde gelen giden olmadı hala daa yok. Şimdi ağrım sızım kalmadı kasıklarım da ağrı değil batma var şuan.
Sineemm canım aynı şeyler bende de vardı.. Sanki göğüslerim patlayacak gibi hissediyordum gerginlik ve ağrısından ve yeşil yeşil damarlar çıkmaya başlamıştı oradan anlamıştım aslında ama bende adetim geçtikten 4.gün test yaptım ve idrarı damlatır damlatmaz ikisi de kıpkırımızı çıktı İnşallah senin ve diğer arkadaşında göğüsleri hamilelikten ağrıyordur
Merhaba benim yumurtlamadan beri göğüs ağrılarım bitmedi normalde reglden 6 yada 7gun önce başlardı sadece sağ göğsümde hissederdim bu kez sol gogsumdede ağrı ve acıma gibi bir his var ve sanki damarlar belirginleşir gibi olmuş bat 7gun var inşallah bebişim vardiir isteyen herkesin hayırlı sağlıklı bebisleri olsun
Merhaba benim yumurtlamadan beri göğüs ağrılarım bitmedi normalde reglden 6 yada 7gun önce başlardı sadece sağ göğsümde hissederdim bu kez sol gogsumdede ağrı ve acıma gibi bir his var ve sanki damarlar belirginleşir gibi olmuş bat 7gun var inşallah bebişim vardiir isteyen herkesin hayırlı sağlıklı bebisleri olsun
Amiiinnnn İnşallah Hayırlısıyla Bebeğiniz sizinledirBenimde aynı şekilde adet olunca da geçerdi ama belirti olarak aşırı şekilde yaşadım bu göğüs hassasiyetini hala da devam ediyor
Kızlar bata 10 gün var bugün bayağı gögüs ağrısı ile uyandım. Gün boyu sürdü hala devam ediyor sanki biri tutup aşağı çekiyor gibi. İçten birde sızlama var bayağı. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi yoksa erken gelecek regl habercisi mi? Bu arada akıntım dışındaki başka kasık bel ağrım yok. 2 3 gün önce kasığımda batmalar vardı geçti.
Merhaba, acaba durumunuzda bir gelişme var mı? Benim de yumurtlamadan 3-4 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı. 16'sında adet olmayı bekliyorum yani gebelik olup olmadığını kontrol etmek için çok erken olduğunun farkındayım. Ama yine de acaba bu kadar erken bir hamilelik belirtisi olabilir mi diye düşünmeden edemiyor insan? :)