- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 18
- 30
Bakalım bekleyeyim ben o zaman inşallah regl değilse bu haftaya test yapayım :)Beb 5 gün kala erken gebelik testi yaptım 4 gün kala normal kaset test ikisinde de çok silik çizgi çıkınca dün kabul verdim onda da çıktı. Bence adete 4 5 gün kala tekrar test yapıp kan verin derim
Valla ben pek bilmiyorum ama burada herkesin söylediği genel ifade adet gecikince test yapın :)Merhaba kızlar YumurtlamadN 7 gün sonra bu gün test ne zaman yapaym ve piktenmi saymam gerekiyo çatlamadanmıbenim aşırı ağrım pldu yum zamanı ve devam ediyo hala kasık ve bel ağrızı
İnşallah canım. Allah gönlüne göre versinBakalım bekleyeyim ben o zaman inşallah regl değilse bu haftaya test yapayım :)
Bat a 4 5 gün kala test yapın.Merhaba kızlar YumurtlamadN 7 gün sonra bu gün test ne zaman yapaym ve piktenmi saymam gerekiyo çatlamadanmıbenim aşırı ağrım pldu yum zamanı ve devam ediyo hala kasık ve bel ağrızı
Uygulamaya göre 4 gün kaldı ama yumurtlama gec oldi acaba adetde etkilenirmiBat a 4 5 gün kala test yapın.
Eğer döllendiyse etkilenir yani çok bilgim yok aslında. Ama deti etkiler diye düşünüyorumUygulamaya göre 4 gün kaldı ama yumurtlama gec oldi acaba adetde etkilenirmiŞimdiden teşekkürler
Tamamdır teşekkür ederim 29 zu yaparm test 11 gün oluyoEğer döllendiyse etkilenir yani çok bilgim yok aslında. Ama deti etkiler diye düşünüyorum
Evet bende de öyle sütyen takınca biraz rahatladı gibi ama dokununca hala ağrıyor gögüs çevresi çekiliyor sanki içerdenBenim göğsüm o kadar hassaslaşmıştı ki birşey giymek istemiyordum çok ağrıyordu. İnşaAllah istiyorsanız hamilesinizdir
Geçinxe bence tekrar dene testi ben gidip kanda vermiştim 10gün sonrasında ama yine çıkmamıştı doktorda ilaç vermişti ilaç kullandım bitti ondan sonra tekrar test yaptım o zaman çıktı değişik bir durumduEvet bende de öyle sütyen takınca biraz rahatladı gibi ama dokununca hala ağrıyor gögüs çevresi çekiliyor sanki içerden
Dün yatamadım uyuyamadım o kadar kötüydüm Ağrı’danSineemm canım aynı şeyler bende de vardı.. Sanki göğüslerim patlayacak gibi hissediyordum gerginlik ve ağrısından ve yeşil yeşil damarlar çıkmaya başlamıştı oradan anlamıştım aslında ama bende adetim geçtikten 4.gün test yaptım ve idrarı damlatır damlatmaz ikisi de kıpkırımızı çıktıİnşallah senin ve diğer arkadaşında göğüsleri hamilelikten ağrıyordur
yaaa inşallah allah kımsenin kucağını boş bırakmasınSineemm canım aynı şeyler bende de vardı.. Sanki göğüslerim patlayacak gibi hissediyordum gerginlik ve ağrısından ve yeşil yeşil damarlar çıkmaya başlamıştı oradan anlamıştım aslında ama bende adetim geçtikten 4.gün test yaptım ve idrarı damlatır damlatmaz ikisi de kıpkırımızı çıktıİnşallah senin ve diğer arkadaşında göğüsleri hamilelikten ağrıyordur
Anladım canım dikkat et kendine, umarım adet olmazsın ve bebeğin seninledirDün yatamadım uyuyamadım o kadar kötüydüm Ağrı’dan
Şuan cok az bi hafif pembemsi bi leke geldi çözemedim WC ye gidince fark ettim olucam heralde adet bilmuyorum kaşık agrımdan uzanıyorum sürekli
Geç döllenme olmuştur belki sizinki. 2 gün oldu 3. Güne geçicez ağrı hala devam ediyor regl da olmadım 2 gündür gögüs ağrısı üstüne şimdiye çoktan olmuş olmam lazımdı. Haftaya test yaparım tekrardan regl gelmezseGeçinxe bence tekrar dene testi ben gidip kanda vermiştim 10gün sonrasında ama yine çıkmamıştı doktorda ilaç vermişti ilaç kullandım bitti ondan sonra tekrar test yaptım o zaman çıktı değişik bir durumdu
Öyle oldu sanırım çünkü en son 4ünde olmuştum ama 26sı diye hesap yapıldı şükür şimdi de kucağımda. İnşaAllah sizde istiyorsanız kucağınıza alırsınızGeç döllenme olmuştur belki sizinki. 2 gün oldu 3. Güne geçicez ağrı hala devam ediyor regl da olmadım 2 gündür gögüs ağrısı üstüne şimdiye çoktan olmuş olmam lazımdı. Haftaya test yaparım tekrardan regl gelmezse
Allah bağışlasınÖyle oldu sanırım çünkü en son 4ünde olmuştum ama 26sı diye hesap yapıldı şükür şimdi de kucağımda. İnşaAllah sizde istiyorsanız kucağınıza alırsınız
Canim benim adete bir hafta kala sol meme ucu ic hizasindan cok derinden sanki igne batar gibi bir sanci olmuştu hic yasamadiydim adet öncesi göğsüm şişer kenarları ağrır gerilirdi ama bu icten batma sızı gibiydi cok derinden..ve aşırı bel agrim oldu, kasik agrim nerdeyse hic olmadi sadece yumurtlamadan 5 gün sonra sag kasigim sanki kist varmis gibi agrimisti yarim gün sadece... akintim hep ayni normaldi...boyleydi belirtilerim.. seninki de şüpheli geldi hamilesindir insKızlar bata 10 gün var bugün bayağı gögüs ağrısı ile uyandım. Gün boyu sürdü hala devam ediyor sanki biri tutup aşağı çekiyor gibi. İçten birde sızlama var bayağı. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi yoksa erken gelecek regl habercisi mi? Bu arada akıntım dışındaki başka kasık bel ağrım yok. 2 3 gün önce kasığımda batmalar vardı geçti.
Canım bu gögüs ağrısı üstüne 3 gündür adet olacak gibi kasık bel ağrım vardı geliyordu ağrı aha bu sefer oldu dediğimde gelen giden olmadı hala daa yok. Şimdi ağrım sızım kalmadı kasıklarım da ağrı değil batma var şuan.Canim benim adete bir hafta kala sol meme ucu ic hizasindan cok derinden sanki igne batar gibi bir sanci olmuştu hic yasamadiydim adet öncesi göğsüm şişer kenarları ağrır gerilirdi ama bu icten batma sızı gibiydi cok derinden..ve aşırı bel agrim oldu, kasik agrim nerdeyse hic olmadi sadece yumurtlamadan 5 gün sonra sag kasigim sanki kist varmis gibi agrimisti yarim gün sadece... akintim hep ayni normaldi...boyleydi belirtilerim.. seninki de şüpheli geldi hamilesindir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?