Gebelik belirtisi gögüs ağrısı yaşayan anneler🙏

Merhaba kızlar YumurtlamadN 7 gün sonra bu gün test ne zaman yapaym ve piktenmi saymam gerekiyo çatlamadanmı benim aşırı ağrım pldu yum zamanı ve devam ediyo hala kasık ve bel ağrızı

Beb 5 gün kala erken gebelik testi yaptım 4 gün kala normal kaset test ikisinde de çok silik çizgi çıkınca dün kabul verdim onda da çıktı. Bence adete 4 5 gün kala tekrar test yapıp kan verin derim
Bakalım bekleyeyim ben o zaman inşallah regl değilse bu haftaya test yapayım :)

Benim göğsüm o kadar hassaslaşmıştı ki birşey giymek istemiyordum çok ağrıyordu. İnşaAllah istiyorsanız hamilesinizdir

Benim göğsüm o kadar hassaslaşmıştı ki birşey giymek istemiyordum çok ağrıyordu. İnşaAllah istiyorsanız hamilesinizdir
Evet bende de öyle sütyen takınca biraz rahatladı gibi ama dokununca hala ağrıyor gögüs çevresi çekiliyor sanki içerden

Evet bende de öyle sütyen takınca biraz rahatladı gibi ama dokununca hala ağrıyor gögüs çevresi çekiliyor sanki içerden
Geçinxe bence tekrar dene testi ben gidip kanda vermiştim 10gün sonrasında ama yine çıkmamıştı doktorda ilaç vermişti ilaç kullandım bitti ondan sonra tekrar test yaptım o zaman çıktı değişik bir durumdu

Dün yatamadım uyuyamadım o kadar kötüydüm Ağrı’dan
Şuan cok az bi hafif pembemsi bi leke geldi çözemedim WC ye gidince fark ettim olucam heralde adet bilmuyorum kaşık agrımdan uzanıyorum sürekli

Dün yatamadım uyuyamadım o kadar kötüydüm Ağrı’dan
Şuan cok az bi hafif pembemsi bi leke geldi çözemedim WC ye gidince fark ettim olucam heralde adet bilmuyorum kaşık agrımdan uzanıyorum sürekli
Anladım canım dikkat et kendine, umarım adet olmazsın ve bebeğin seninledir

Geç döllenme olmuştur belki sizinki. 2 gün oldu 3. Güne geçicez ağrı hala devam ediyor regl da olmadım 2 gündür gögüs ağrısı üstüne şimdiye çoktan olmuş olmam lazımdı. Haftaya test yaparım tekrardan regl gelmezse

Öyle oldu sanırım çünkü en son 4ünde olmuştum ama 26sı diye hesap yapıldı şükür şimdi de kucağımda. İnşaAllah sizde istiyorsanız kucağınıza alırsınız

Canim benim adete bir hafta kala sol meme ucu ic hizasindan cok derinden sanki igne batar gibi bir sanci olmuştu hic yasamadiydim adet öncesi göğsüm şişer kenarları ağrır gerilirdi ama bu icten batma sızı gibiydi cok derinden..ve aşırı bel agrim oldu, kasik agrim nerdeyse hic olmadi sadece yumurtlamadan 5 gün sonra sag kasigim sanki kist varmis gibi agrimisti yarim gün sadece... akintim hep ayni normaldi...boyleydi belirtilerim.. seninki de şüpheli geldi hamilesindir ins

Kizlar benim de gogus agrim var mens 6 gun gecikti. Tansiyonum da surekli dusuyor 8 lere 6 lara. Ama bende pcos da var. 2 gun once yani mens 4 gun gecikince test verdim beta hcg 0.2. Tekrar test vermeli miyim yoksa tansiyon icin baska bi doktora mı gideyim ?

Canım bu gögüs ağrısı üstüne 3 gündür adet olacak gibi kasık bel ağrım vardı geliyordu ağrı aha bu sefer oldu dediğimde gelen giden olmadı hala daa yok. Şimdi ağrım sızım kalmadı kasıklarım da ağrı değil batma var şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…