- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Amin cnm ins cok gecmis olsun cnm Rabbim sagligimizi elimizden almasin bu cok yeniymissin olir daha ins Allah in izniylrRabbim ikimizide sevindirir İnşallah. Ben troid kanseriydim ameliyat oldum 2 yıllık evliyim daha yeni bu ay denedik olmasa bi dahaki aya İnşallah çok üzülmem sadece benim takıldığım belirtiler var ama hissetmiyorum hiç
Sağol canım atlattım çok şükür. Aynen daha çok yeniAmin cnm ins cok gecmis olsun cnm Rabbim sagligimizi elimizden almasin bu cok yeniymissin olir daha ins Allah in izniylr
Kasık ağrısı falan da mı olmadı canımbenim hic belirtim olmadi :)
Bizede bol dua inşAllah rabbim isteyene nasip etsinBen anlamistim garip bi'his olmustu.
Onun disinda meme hassasiyeti, kasik agrisi ve asiri akinti var. Hayirlisi olsun hakkinizda:)
Testi ne zaman yaptınız 4 gün geçti benim yaptım az önce yine çıkmadı çok kötü bi kasık ağrım varbende 1.5 yıl beklemiştim ilk oğlumu şükür Rabbim 1.5 yıl sonra verdi. kasık ağrısı vardı benim en belirgin olarak.
Bizede bol dua inşAllah rabbim isteyene nasip etsin
AmiiiiinnnInsallah Allah dileyen hic bir kucagi bos birakmasin. Hamilelere de saglikli bir surec nasip etsin.
Malesef olmadı beta 1.20 çıktı bi dahaki aya İnşallahPazartesi hayırlı haberlerini verirsin inşallah
Hayırlısı bakalım rabbim neyler neylerse güzel eylerMalesef olmadı beta 1.20 çıktı bi dahaki aya İnşallah
Troit kanseri misiniz ?? Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah şifa versin. Ne gibi belirtileriniz vardı troit kanseri ile ilgili bnde troit hastasıyım haşimato. Ondan sormak istedimRabbim ikimizide sevindirir İnşallah. Ben troid kanseriydim ameliyat oldum 2 yıllık evliyim daha yeni bu ay denedik olmasa bi dahaki aya İnşallah çok üzülmem sadece benim takıldığım belirtiler var ama hissetmiyorum hiç
Taşekkür ederim iyileşitim çok şükür hormon testlerim iyidi herşey yolundaydı sadece son zamalar sinirli ve kendimi tutamıyordum herkesle kavga edesim vardı psikologa gittim beni dahileyeye sevk etti git bi bogazına baksınlar dedi gittim nodül çıktı biyopsi sonucuda kötü çıkınca ameliyat oldum atom falan derken bitti kurtuldum çok şükürTroit kanseri misiniz ?? Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah şifa versin. Ne gibi belirtileriniz vardı troit kanseri ile ilgili bnde troit hastasıyım haşimato. Ondan sormak istedim
Hımm çok çok geçmiş olsnTaşekkür ederim iyileşitim çok şükür hormon testlerim iyidi herşey yolundaydı sadece son zamalar sinirli ve kendimi tutamıyordum herkesle kavga edesim vardı psikologa gittim beni dahileyeye sevk etti git bi bogazına baksınlar dedi gittim nodül çıktı biyopsi sonucuda kötü çıkınca ameliyat oldum atom falan derken bitti kurtuldum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?