En net belirti göğüs hassasiyeti bendeKızlar merhaba hamile degilim ama inşallah rabbim nasip ederse istiyorum gebelik belirtileriniz nelerdi ? Yani negibi değişiklikler hissettiniz kendinizde ?
Kan iciç erken olabilir 2 gün sonra tekrar idrar testi yap benceMerhaba kızlar bendede akıntı var kasık ağrısı bulantı göğüste şişikinlik sık idrara çıkma 18 eylülde adet olmam gerekiyodu olmadım sabah test yaptım negatif çıktı hissettiğim ise adet belirtisi gibi ama çok istiyorum hamileliği yarın kan testi yaptırsam mı acaba
Canım benimde 18 eylüldu bat olmadim 19 eylül de kan verdim dayanamadım 4.99 çıktı bugün sabah yine gel kan alalım dedi doktor baklm ne çıkacakMerhaba kızlar bendede akıntı var kasık ağrısı bulantı göğüste şişikinlik sık idrara çıkma 18 eylülde adet olmam gerekiyodu olmadım sabah test yaptım negatif çıktı hissettiğim ise adet belirtisi gibi ama çok istiyorum hamileliği yarın kan testi yaptırsam mı acaba
Gittim bende sağlık ocaginda verdim aksam uzeri belli olacakGittiniz mi bugun ben verdim öğleden sonra çıkacakmış
Hamilemisinizbenim hic belirtim olmadi :)
evet :)Hamilemisiniz
Rabbim sağlıklı güzel bi şekilde kucağınıza nasip etsin İnşallahevet :)
Belli oldu mu sizin benim 16.30 gibi dedilerGittim bende sağlık ocaginda verdim aksam uzeri belli olacak
Ayy ne guzel siz gebesinz masallah Rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip rtsin bnm daha belli olmadiBelli oldu mu sizin benim 16.30 gibi dediler
Sonuc saati mi 16.30 olan hcg degeri mi yanlis anladim snrmBelli oldu mu sizin benim 16.30 gibi dediler
Rabbim ikimizide sevindirir İnşallah. Ben troid kanseriydim ameliyat oldum 2 yıllık evliyim daha yeni bu ay denedik olmasa bi dahaki aya İnşallah çok üzülmem sadece benim takıldığım belirtiler var ama hissetmiyorum hiç Sonuc saati mi 16.30 olan hcg degeri mi yanlis anladim snrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?