Gebelik belirtileriniz nelerdi ???

Busra0534

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
117
47
13
27
Kızlar merhaba hamile degilim ama inşallah rabbim nasip ederse istiyorum gebelik belirtileriniz nelerdi ? Yani negibi değişiklikler hissettiniz kendinizde ?

Adet günüm yaklaştığında, adet ağrısı hissettim hafif hafif, belim çok ağrıdı, baş dönmesi ve baş ağrısı çok yaşadım. Bir de insan hissediyor ya ben anlamıştım yani adetim gecikmeden hamile olduğumu farklı bir ruh hali oldu bende.

Merhaba kızlar bendede akıntı var kasık ağrısı bulantı göğüste şişikinlik sık idrara çıkma 18 eylülde adet olmam gerekiyodu olmadım sabah test yaptım negatif çıktı hissettiğim ise adet belirtisi gibi ama çok istiyorum hamileliği yarın kan testi yaptırsam mı acaba

Kan iciç erken olabilir 2 gün sonra tekrar idrar testi yap bence

Canım benimde 18 eylüldu bat olmadim 19 eylül de kan verdim dayanamadım 4.99 çıktı bugün sabah yine gel kan alalım dedi doktor baklm ne çıkacak

Bel ağrısı vardı bende kirpiklerim karışmıştı surekli gözüme batıyordu. Adetten günler önce başlayan kahverengi akıntı yoktu beyaz akıntı vardı.

Sonuc saati mi 16.30 olan hcg degeri mi yanlis anladim snrm
Rabbim ikimizide sevindirir İnşallah. Ben troid kanseriydim ameliyat oldum 2 yıllık evliyim daha yeni bu ay denedik olmasa bi dahaki aya İnşallah çok üzülmem sadece benim takıldığım belirtiler var ama hissetmiyorum hiç ‍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…