• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtilerinin kesilmesi

tatlicincap

🌸开花了。20.08.20 🐣 🌸
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
4.306
17.088
258
Merhaba.
5+3 gebeyim. Çarşamba günü perinatologum (Profesör doktor) keseyi gördü. 2 Ocak’a kalbini dinlemek için randevu verdi.

Dün araştırma hastanesinde uzman doktora da görünmek istedim. Kesenin 7mm olduğunu, SAT’a göre çok küçük olduğunu, boş gebelik olabileceğini söyledi. Moralim çok bozuldu. 4 ay önce kürtaj olmuştum.

Gece, uykumdan göbek deliğimdeki ağrı yüzünden uyandım. Tekrar uyuyamadım. Öğlenden beri de ne memede, ne kalçada ne de bacaklarımda ağrı hissetmiyorum. Mide yanmam da yok, bulantı da, kramp da. Sanki belirtiler aniden gitmiş gibi. Bu olağan bir durum mu? Bu gebeliğimde de sorun olacak diye çok korkuyorum.

Son düzenleme:
Bende gebeyim bir gün belirti çok oluyor. 2,3 gün hiç olmuyor sitrese sokma kendini ben o haftalarda hiç birşey hissetmiyordum gebeliğe dair geç döllenme olabilir bende de öyle oldu

Bende gebeyim bir gün belirti çok oluyor. 2,3 gün hiç olmuyor sitrese sokma kendini ben o haftalarda hiç birşey hissetmiyordum gebeliğe dair geç döllenme olabilir bende de öyle oldu

Bir önceki gebeliğimde de kanama sonrası hissizleşme oldu, sonra kalbinin durduğunu öğrenmiştim.
Teşekkür ederim cevabınız için, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Aynı korkuyla 7+3te doktora gittim koştur koştur. Doktor bana deliymişim gibi baktı “belirtiler geçmez vücudun alışır” dedi😂 gerçekten de öyle bazen azaldığı için hissetmiyorum bazen de şiddetlendiği için hissediyorum. Zaten bildiğim kadarıyla hamilelik boyunca belirtiler bir gidip bir gelirmiş. Sağlıkla kucağına al inşallah ❤️

Aynı korkuyla 7+3te doktora gittim koştur koştur. Doktor bana deliymişim gibi baktı “belirtiler geçmez vücudun alışır” dedi😂 gerçekten de öyle bazen azaldığı için hissetmiyorum bazen de şiddetlendiği için hissediyorum. Zaten bildiğim kadarıyla hamilelik boyunca belirtiler bir gidip bir gelirmiş. Sağlıkla kucağına al inşallah ❤

İnşallah, sağolun içimi rahatlattınız. Ağrılar olsa bir dert, olmasa bir dert. Evham yapmamayı öğrenmeliyim.
Amin, siz de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. 💕

Coraspin fln kullanıyor musun kan pıhtılaşması testini yaptrdn mı

Doktorum gebelikte ilaç karşıtı. Pıhtılaşma sorunum yok.

Geçen sefer de kanamam olduğunda iğne ile durdurabiliriz, fakat o iğneler annede ne çeşit dönülmez şeylere yol açıyor henüz bilinmiyor demişti.

K
Doktorum gebelikte ilaç karşıtı. Pıhtılaşma sorunum yok.

Geçen sefer de kanamam olduğunda iğne ile durdurabiliriz, fakat o iğneler annede ne çeşit dönülmez şeylere yol açıyor henüz bilinmiyor demişti.
Kalbinin durmasının sebebi yok o zmn bnmde 2 kaybım var kan pıhtılaşması çıktı hem coraspin hem iğne kullanıckmışım araştrmadysan araştır diycktm ama sindeki başka sebep demek ki inş güzel olur herşey

K
Kalbinin durmasının sebebi yok o zmn bnmde 2 kaybım var kan pıhtılaşması çıktı hem coraspin hem iğne kullanıckmışım araştrmadysan araştır diycktm ama sindeki başka sebep demek ki inş güzel olur herşey
Teşekkür ederim. Evet, doğal seleksiyon dendi... Hepimiz için güzel olsun inşallah. 💕

Back