- Konu Sahibi tsrmcikbra
-
Benim de bugun bat arada sancı gibi geliyo başka ağrı yok sadece karın bolgem baya şiş ve sert taş gibiBende de karın ağrısı var ara ara ama henüz regl olmadım. Göğsüm de balon gibi şiş resmen ama 10 gündür falan böyleydi zaten son 2 gündür iyice arttı. Bugün bat ama bakalım belki yarında olabilirim 27-28 gün arası değişiyor çnkü benim
Ovitrelle iğnesini ilk kez mı yaptırdınızYine test yaptim ve yine negatif ara ara karnim agiriyo ama belim surekli adet olsam artik ya yoksa daha cok stres yapicam
Yok siskinlik zaten adet oldun gibi bisey anlamadim valla koyu kahve seklinde geldi pede vurmuyo hic bakalim sökülür muýumKarın altında şişlik var mı
Igne hic kullanmadm benOvitrelle iğnesini ilk kez mı yaptırdınız
Kısmet rabbim hayırlısıyla verir inşallahYok siskinlik zaten adet oldun gibi bisey anlamadim valla koyu kahve seklinde geldi pede vurmuyo hic bakalim sökülür muýum
O nasıl bir şey kiGünü gelip hasta olmayanlar acaba parmak testi mi yapsanız
Valla daha denemek nasip olmadı belki haftaya denerim bende... Ebelerin elle muayenesi miymiş neymiş işte regl olacaksan rahim aşaya iniyormuş parmağını biraz içeri soktuğunda engel gibi bişey varsa rahim aşaya inmiş adet geliyo demekmiş, eğer hiç bi sertlik engel ya da zorlanma olmadan boşluk var gibi parmak içeri gidiyosa rahim yukarı çıkmış yani kapanmış gebelik var demekmişO nasıl bir şey ki
Bat 3 gün geçti benim bugün. Ama testler negatifBenim bat 23 Aralık biraz sabredin önce ben deneyeyim sonuç alırsam size haber ederim
Bat 11 Aralık'ta hala adet olmadım deniycem biValla daha denemek nasip olmadı belki haftaya denerim bende... Ebelerin elle muayenesi miymiş neymiş işte regl olacaksan rahim aşaya iniyormuş parmağını biraz içeri soktuğunda engel gibi bişey varsa rahim aşaya inmiş adet geliyo demekmiş, eğer hiç bi sertlik engel ya da zorlanma olmadan boşluk var gibi parmak içeri gidiyosa rahim yukarı çıkmış yani kapanmış gebelik var demekmiş
Yaptım bilemedim zorlanmadan girdi ama sert gibi geldi içi galiba adet olucamBenim daha var dur bende deniyeyim arada fark varmı bakalımgerçi benim daha reglime var o yüzden rahimin yukarda olması gerekiyo mantıken yani tabi iki güne kırmızıları görmeyeceksem
Ay bende yaptım benimde tecrübem yok tabi ama en azından fikir olur hepimizeYaptım bilemedim zorlanmadan girdi ama sert gibi geldi içi galiba adet olucam
Hah evet tam anlattığın gibi ama ne anlamadım 3 gün gecikti adetim 7 gün olsun öyle test yapıcam ama karnım ağrımaya başladı galiba adet olucamAy bende yaptım benimde tecrübem yok tabi ama en azından fikir olur hepimizegiriş baya bildiğin beton gibi sertti parmağımı sıktı bile yani ama parmağımın ucu çok yumuşak bi yere değiyor sanırım ucunun değdiği yer boş gibi ya da sönük gibi olması gerekiyo
Ama aramızda tek fark ben adet beklemiyorum daha 10 gün var yani ikimizinde aynıysa hamiş olmayasın senHah evet tam anlattığın gibi ama ne anlamadım 3 gün gecikti adetim 7 gün olsun öyle test yapıcam ama karnım ağrımaya başladı galiba adet olucam
Yaa inşallah gerçekten eşimde bende çok istiyoruz test yapmadım daha bekliyorum yaparsam negatif çıkarsa bozulurjm diyeBata yakın tekrar deniycem arada fark var mı yok mu diye belki sen hamişsindir böylece gebe olunca rahim nasıl oluyo öğrenmiş oluruz
Ben yaptım dün ve bugün 2 gündür negatif test. Regl gecikmesinin bugün 3. GünüYaa inşallah gerçekten eşimde bende çok istiyoruz test yapmadım daha bekliyorum yaparsam negatif çıkarsa bozulurjm diye
Benimde bugün 3.gün Kasım ayında eşimle birlikteliğimizi bu uygulamadan takip ediyorum ben 30 Kasım'da ki gün orta hamile kalma şansı vardı biz beraber olduk ama eğer 30 Kasım da olduysa çok yenidir o yüzden belki çıkmaz testte diye duruyorumBen yaptım dün ve bugün 2 gündür negatif test. Regl gecikmesinin bugün 3. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?