- 11 Kasım 2016
- 180
- 160
- 103
- 28
- Konu Sahibi tsrmcikbra
-
Şimdi yine nöbette evimede çok uzağım sıkılıyorum artık hep tek başımayım netfilixte izlemediğim dizi film kalmadı üç tane balığım varÇok şükür işten yana hiç sıkıntımız yok karakoldan dışarı bile çıkmıyo masa başında işi sadece çalıştığı karakolda fazla astsubay olmadığı için fazla nöbeti oluyo bazen haftada 4 gün nöbete gidiyo
İnşallah gönlüne göre olur herşey sağ salim çabucak kavuşursun eşine en azından ailenin yanına gitmişsin tek başına kalmamışsınYa ne güzel keşke bizimde öyle olsa
Ya nasıl oluyo bidaha anlatsana parmağın sert mi hissetse adet olacakAma aramızda tek fark ben adet beklemiyorum daha 10 gün var yani ikimizinde aynıysa hamiş olmayasın senen son ne zaman test yaptın
Amin inşallah ya evet ama böyle durumda insan evini bırakıp da gidesi de gelmiyo sanki eşim gelicek gbi geldi evi zor bıraktımİnşallah gönlüne göre olur herşey sağ salim çabucak kavuşursun eşine en azından ailenin yanına gitmişsin tek başına kalmamışsın
Aynen eğer adet gelecekse parmağının ucu top gibi yuvarlak sert bişeye denk gelecek diye tarif ediyorlar ben denedim elime gelen çok yumuşak bişeydi yani ciğer gibi mi desem bilmiyorum şuan adet beklemiyorum ben daha 10 günüm varYa nasıl oluyo bidaha anlatsana parmağın sert mi hissetse adet olacak
Anlıyorum seni gerçekten keşke böyle olmak zorunda olmasa üzülüyorum çokAmin inşallah ya evet ama böyle durumda insan evini bırakıp da gidesi de gelmiyo sanki eşim gelicek gbi geldi evi zor bıraktım
Benim ki yumurtlama günleri dedik uyutmadi,yürütmedi.Hayatimda böyle ağrıMerhaba kızlar baştan sona okudum mesajlarınızı Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda. Bende 1 yıldır korunmuyorum 3 ay önce folikasite başladım. Aynı benimde başlıktaki gibi sağ kasığımdan bacağıma ağrı vuruyor yatsamda geçmiyor göğüslerimda ağrı var ama o her zman olan şey belim ağrıyor ve akıntım var hep ıslak hissediyorum . Adet belirtileri de böyleymiş sanırım ama insan umut ediyor işte merak ediyor. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Annemde şuan yanımda normalde İstanbulda oturuyor ben samsuna gelin geldim o gitmeden olsun istiyorum en azından mide bulantın geçene kadar yanımda olur diye ama o da 1 haftaya gitmeyi düşünüyorAllahım hepimizin gönlüne göre versin varmı kasığı ağrıyıp yatınca bile geçmeyen? Bu arada bebiş haberi alan var mı
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım benim birde oğlum var ona kardeş olsun istiyoruz. İlk hamileliği hatırlamıyorum doğrusu belirtileri nelerdi ama bunun kadar merak etmemiştim belki o da baya geç geldiği içindir artık ümidimi kesmiştim herhalde ki 5 gün geçince yapmıştım ama şimdi nedense düşünüp duruyorum acaba mı diye. Ve şuanda yazarken bile sağ kasığımdan bacağıma vuran ağrı sürekli ben burdayım diyor ve beni uyutmuyor 2 saattir yatakta sağa dön sola dön yapıyorumBenim ki yumurtlama günleri dedik uyutmadi,yürütmedi.Hayatimda böyle ağrı
görmedim suan da ağrı azaldı ama hala uzerine yatamıyorum.Gaz sıkıstıriyor beslenmeme dikkat ediyorum açıkçası.Baktigimizda tam yerleşmeye çalışan bi bebek var ben ise gebeyim,Suan da gogus rengi değişti goz batması var,kirpikler karisik ve alt karnim da bi agri var.Bunlarin yani sıra adet sancisi çekiyorum ve göğüs ucum kaşınıyor ve ablamda ayni belirtiler var ve iki çocuğu var suan da..Beklentiye girmeden sabırla bekle hatta unutmaya çalış..Degilse beyin de östrojen ve Fsh kendini hamile zannettiriyormus..Rabbim sana hayirli evlat versin inşallah...Adetin gecene kadar unut ve ağır taşıma degilse bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir..
Ben de aynı durumdayım. Bat 11 aralıkti. Testler negatif. Son günlerde sağ kasığım ağrıyor ve hareket ettikçe artıyor. Uyuyamadım. Kan vermedim hala testler negatif olunca.Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım benim birde oğlum var ona kardeş olsun istiyoruz. İlk hamileliği hatırlamıyorum doğrusu belirtileri nelerdi ama bunun kadar merak etmemiştim belki o da baya geç geldiği içindir artık ümidimi kesmiştim herhalde ki 5 gün geçince yapmıştım ama şimdi nedense düşünüp duruyorum acaba mı diye. Ve şuanda yazarken bile sağ kasığımdan bacağıma vuran ağrı sürekli ben burdayım diyor ve beni uyutmuyor 2 saattir yatakta sağa dön sola dön yapıyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım benim birde oğlum var ona kardeş olsun istiyoruz. İlk hamileliği hatırlamıyorum doğrusu belirtileri nelerdi ama bunun kadar merak etmemiştim belki o da baya geç geldiği içindir artık ümidimi kesmiştim herhalde ki 5 gün geçince yapmıştım ama şimdi nedense düşünüp duruyorum acaba mı diye. Ve şuanda yazarken bile sağ kasığımdan bacağıma vuran ağrı sürekli ben burdayım diyor ve beni uyutmuyor 2 saattir yatakta sağa dön sola dön yapıyoru
Bence ver derim ben günün geçmiş çünküBen de aynı durumdayım. Bat 11 aralıkti. Testler negatif. Son günlerde sağ kasığım ağrıyor ve hareket ettikçe artıyor. Uyuyamadım. Kan vermedim hala testler negatif olunca.
Adete 2 gün var canım. Şuan çok kötüyüm hasta olacakmışım gibi ağrıyor kasıklarım olacağım herhaldeBi önceki adetinin 14.15.16. günleri ise yumurtlama olabilir canim benim..Insallah vardır:)
Ame testler negatif. Kan da çıkar mı varsa bir durumBence ver derim ben günün geçmiş çünkü
Beklenen misafir geldi az önce bendeAynen eğer adet gelecekse parmağının ucu top gibi yuvarlak sert bişeye denk gelecek diye tarif ediyorlar ben denedim elime gelen çok yumuşak bişeydi yani ciğer gibi mi desem bilmiyorum şuan adet beklemiyorum ben daha 10 günüm var
Ayyy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahhhBeklenen misafir geldi az önce bende
Beklenen misafir geldi az önce bende
Gelen regl mı bebek mi?Beklenen misafir geldi az önce bende
Ben bunu denedim ama yumuşak bir şey değdi. Sert değildi.Valla daha denemek nasip olmadı belki haftaya denerim bende... Ebelerin elle muayenesi miymiş neymiş işte regl olacaksan rahim aşaya iniyormuş parmağını biraz içeri soktuğunda engel gibi bişey varsa rahim aşaya inmiş adet geliyo demekmiş, eğer hiç bi sertlik engel ya da zorlanma olmadan boşluk var gibi parmak içeri gidiyosa rahim yukarı çıkmış yani kapanmış gebelik var demekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?