- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi begonya93lu
-
Nasıl olmuştu yerleşme kanaması acaba kahverengi mi pembe mi çok mu az miMerhaba sadece 1 gün sürdü adetime 2 gün kala oldu.
Benimkisi hafif toz pembe gibiydi. Sadece 1 2 damla lekelenme şeklindeNasıl olmuştu yerleşme kanaması acaba kahverengi mi pembe mi çok mu az mi
Annem demişti'ki ikac ay'a hamile kalacak olan Kadın'da olur böyle düzensizlik ve değişiklikler, eskiler öyle dermiş.O ay hamile değilmişimbu ayda çok tuhaf şeyler yaşıyorum. Mesela hasta olmadan önce hep ilk göğüs hassasiyetim olur sonra karnım ağrır. Bu sefer göğsüm hiç ağrımıyor karnım ağrıdı adet olcam sandım ve geçti karın ağrımda ama ben hastalanmadım. hiç böyle olmaz Değişik şeyler yaşıyorum
Merhabalar benim de adetime iki gün kaldı bir hafta önce adet olacakmisim gibi kasik ve bel ağrısı ve bacaklarımda sizlanma vardı o gün yaptığım test negatif cikti maalesef ama şuan özellikle dünden beri sizin de dediğiniz gibi koltuk altına doğru göğüs ağrılarım var ve sarı akıntım var inşallah boşuna umutlanmiyorumdur rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahMerhaba üzerinden 1 ay geçmiş ama size kendi yaşadığımı anlatmak istedim. Belki yardımcı olur. Ben adetime 10 gün kala çok fazla gogus hassasiyeti karin ve kasik agrisi yaşadım. Daha sonra adetime 1 hafta kala erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı. Sonra adetime 2 gün kala k.d gittim muayene oldum alttan muayene ile baktı yumurtaliklarin gayet sağlıklı istediğin zaman evlat sahibi olabilirsin denildi. Ve ogun smear testi yaptı. Ama birşey den şüphelendiği için değil her kadının önlem için yaptırması gerektiği için. Eve geldim 1 kaç damla açık toz pembe pütürlü bi kanamam olmuş . Internette normal olduğu yazıyordu. Adetim 5 gün gecikti ve ben test yaptigimda hamile oldugumu öğrendim. Benim en büyük belirtim koltuk altına vuran gogus hassasiyetimdi ve akşamları çok üşürdüm. Birde sarı bi akintim vardı. Allah evlat isteyen herkese en kısa zaman da nasip etsin inşallah
Merhabalar benim de adetime iki gün kaldı bir hafta önce adet olacakmisim gibi kasik ve bel ağrısı ve bacaklarımda sizlanma vardı o gün yaptığım test negatif cikti maalesef ama şuan özellikle dünden beri sizin de dediğiniz gibi koltuk altına doğru göğüs ağrılarım var ve sarı akıntım var inşallah boşuna umutlanmiyorumdur rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Canım değerin 9 çıkmış sanırım bidaha kan verdin mi yükselmiştir inşallahUmarım hepimiz en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız İnşaAllah
En son 104 çıkmıştı sanırım ama birdaha gitmedim hem bayram oldu hemde biraz daha yükselsin dedim ara ara batma giriyor bazende regl ağrısı gibi oluyor özellikle sabahları korkuyorum ama Allah’a emanet ettim artık diğer türlü stres oluyor insan sürekli hastaneye gidince tekrar tekrar aşağıdan da bakılması bebek için iyi değilmiş dedim haftaya gideyim öyle bekliyorum bakalımCanım değerin 9 çıkmış sanırım bidaha kan verdin mi yükselmiştir inşallah
Merhaba visnelikek41 sanırım ben hamileyim önümüzdeki günlerde tekrar kan tahlilimi yenileyecem ilk tahlilde beta HCG 59 çıktı bir hafta sonra tekrar bakalim dedi doktor. testte silik çizgi çıkmıştı ilkinde gittikçe koyulasiyor çok şükürregl belirtisi ile gebelik belirtileri çok benziyor inşallah en hayırlı zamanda hayırlı haberler alırsın canım aynı şeyler bende de var hayırlısı bakalım
Hamilelik var mı acabaMerhabalar öncelikle. Yeni üyeyim 3 gün gecikti adetim. Yaşadıklarım az göğüs ağrısı,adet gecikmesi itibariyle başlayan akıntı ve affınıza sığınıyorum idrarda kötü kokubugün sürekli miskin uykulu haldeydim. Çok karışık rüyalar görüyorum birde ilgisi var deniliyor ama bilemiyorum tabi.Mide bulantısı diyemem ama hafif mide dönmesi gibi bi his hem sağ hem sol hem belde girip çıkan ağrılarım var kafam çok karışık. Psikolojik olabilir mi ? Daha önce hayal kırıklığım olduğu için test vermek istemiyorum. En az 1 hafta beklemek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Çok sevindim canım senin adına maşallah inşallah hayırlısıyla yükselir aminn inşallahMerhaba visnelikek41 sanırım ben hamileyim önümüzdeki günlerde tekrar kan tahlilimi yenileyecem ilk tahlilde beta HCG 59 çıktı bir hafta sonra tekrar bakalim dedi doktor. testte silik çizgi çıkmıştı ilkinde gittikçe koyulasiyor çok şükürinşallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder
Keşke beklemeseydin canım ya ne olur ne olmaz baktırsaydın ama çok şükür varmış bak inşallah bebeğin seninledir inşallah hayırlısıyla yükselirEn son 104 çıkmıştı sanırım ama birdaha gitmedim hem bayram oldu hemde biraz daha yükselsin dedim ara ara batma giriyor bazende regl ağrısı gibi oluyor özellikle sabahları korkuyorum ama Allah’a emanet ettim artık diğer türlü stres oluyor insan sürekli hastaneye gidince tekrar tekrar aşağıdan da bakılması bebek için iyi değilmiş dedim haftaya gideyim öyle bekliyorum bakalım
Aminn inşallahÇok sevindim canım senin adına maşallah inşallah hayırlısıyla yükselir aminn inşallah
Ne bileyim 3 kere gittim ya bu sefer bekleyim dedim. Çünkü hep bakıp göremiyorlar keseyi sanırım geç döllenmiş değerim 9 dan başladı biraz beklemem gerektiKeşke beklemeseydin canım ya ne olur ne olmaz baktırsaydın ama çok şükür varmış bak inşallah bebeğin seninledir inşallah hayırlısıyla yükselir
Anladım canım hayırlısı olsun hakkındaNe bileyim 3 kere gittim ya bu sefer bekleyim dedim. Çünkü hep bakıp göremiyorlar keseyi sanırım geç döllenmiş değerim 9 dan başladı biraz beklemem gerekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?