Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtilerimi önceden yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O ay hamile değilmişim bu ayda çok tuhaf şeyler yaşıyorum. Mesela hasta olmadan önce hep ilk göğüs hassasiyetim olur sonra karnım ağrır. Bu sefer göğsüm hiç ağrımıyor karnım ağrıdı adet olcam sandım ve geçti karın ağrımda ama ben hastalanmadım. hiç böyle olmaz Değişik şeyler yaşıyorum

Annem demişti'ki ikac ay'a hamile kalacak olan Kadın'da olur böyle düzensizlik ve değişiklikler, eskiler öyle dermiş.

Merhabalar benim de adetime iki gün kaldı bir hafta önce adet olacakmisim gibi kasik ve bel ağrısı ve bacaklarımda sizlanma vardı o gün yaptığım test negatif cikti maalesef ama şuan özellikle dünden beri sizin de dediğiniz gibi koltuk altına doğru göğüs ağrılarım var ve sarı akıntım var inşallah boşuna umutlanmiyorumdur rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

regl belirtisi ile gebelik belirtileri çok benziyor inşallah en hayırlı zamanda hayırlı haberler alırsın canım aynı şeyler bende de var hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Canım değerin 9 çıkmış sanırım bidaha kan verdin mi yükselmiştir inşallah
En son 104 çıkmıştı sanırım ama birdaha gitmedim hem bayram oldu hemde biraz daha yükselsin dedim ara ara batma giriyor bazende regl ağrısı gibi oluyor özellikle sabahları korkuyorum ama Allah’a emanet ettim artık diğer türlü stres oluyor insan sürekli hastaneye gidince tekrar tekrar aşağıdan da bakılması bebek için iyi değilmiş dedim haftaya gideyim öyle bekliyorum bakalım

regl belirtisi ile gebelik belirtileri çok benziyor inşallah en hayırlı zamanda hayırlı haberler alırsın canım aynı şeyler bende de var hayırlısı bakalım
Merhaba visnelikek41 sanırım ben hamileyim önümüzdeki günlerde tekrar kan tahlilimi yenileyecem ilk tahlilde beta HCG 59 çıktı bir hafta sonra tekrar bakalim dedi doktor. testte silik çizgi çıkmıştı ilkinde gittikçe koyulasiyor çok şükür inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder

Hamilelik var mı acaba

Çok sevindim canım senin adına maşallah inşallah hayırlısıyla yükselir aminn inşallah

Keşke beklemeseydin canım ya ne olur ne olmaz baktırsaydın ama çok şükür varmış bak inşallah bebeğin seninledir inşallah hayırlısıyla yükselir

Keşke beklemeseydin canım ya ne olur ne olmaz baktırsaydın ama çok şükür varmış bak inşallah bebeğin seninledir inşallah hayırlısıyla yükselir
Ne bileyim 3 kere gittim ya bu sefer bekleyim dedim. Çünkü hep bakıp göremiyorlar keseyi sanırım geç döllenmiş değerim 9 dan başladı biraz beklemem gerekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…