- 15 Mart 2022
- 64
- 20
- 18
- 31
- Konu Sahibi begonya93lu
-
Bu belirtiler bazen regl öncesi olabiliyor malesef. Göğüs hassasiyeti kişiden kişiye erken belirti olabiliyor ama mide bulantısı 6. Haftalarda başlar ortalama bel ağrılarıda 12. Hafta gibi. Belki psikolojik olabilir miKızlar merhaba size birşey sormak istiyorum. Benim adet döngüm çok uzun iki adet arasında 33 gün var. Benim de adetime 20 gün kala göğüs hassasiyetim başladı. Ve aşırı bir şekilde hamilelik belirtilerim başladı. Bel ağrısından uyanmalar, rengi ağrısı gibi ağrı, aşırı gaz problemi, miğde bulantıları, daha birçok şey. En son on gün kala adetime ilişki sonrasında kan geldi ama pembemsi ve hafif lekelenme gibi sonra o kadar emin oldum ki bu dedim yerleşme kanaması. Ertesi gün kan testi verdim ama negatifböyle bir durum yaşayan varmı acaba?
Siz yinede gününüz geçerse tekrarlayın testinizi. Ama bu belirtiler hcg arttıkça ortaya çıkan şeyler hcg henüz kana karışmadan belirti vermez malesef.zaten başka bir ihtimalde kalmıyorama adetime daha bir hafta var ondan mı negatif çıktı diye düşünmeden edemiyorum
Hayırlısı olsun en kısa zamanda alırsınız inşallah güzel haberlerO zaman tamamen atayım bu ihtimali aklımdan.Çok teşekkür ederim yol gösterdiğiniz için
Ben . Bende şuan adetim malesefKızlar merhaba size birşey sormak istiyorum. Benim adet döngüm çok uzun iki adet arasında 33 gün var. Benim de adetime 20 gün kala göğüs hassasiyetim başladı. Ve aşırı bir şekilde hamilelik belirtilerim başladı. Bel ağrısından uyanmalar, rengi ağrısı gibi ağrı, aşırı gaz problemi, miğde bulantıları, daha birçok şey. En son on gün kala adetime ilişki sonrasında kan geldi ama pembemsi ve hafif lekelenme gibi sonra o kadar emin oldum ki bu dedim yerleşme kanaması. Ertesi gün kan testi verdim ama negatifböyle bir durum yaşayan varmı acaba?
Demek ki istediğimizden yalancı belirtiler yaşıyoruzBen . Bende şuan adetim malesef
Aynen hep kafamız. Belirti aradığı için vücut ta kendini öyle zannediyorDemek ki istediğimizden yalancı belirtiler yaşıyoruzçok stresliymiş bu işler ya Allah’ım senelerce uğraşanların yardımcısı olsun İnşaAllah
Ne zaman dan beri çocuk istiyorsunzDemek ki istediğimizden yalancı belirtiler yaşıyoruzçok stresliymiş bu işler ya Allah’ım senelerce uğraşanların yardımcısı olsun İnşaAllah
Ne zaman dan beri çocuk istiyorsunz
Canım gebelik kanda yumurtlamadan 2 hafta sonra görünebiliyor, idrar testinde ise beklenen adet gününün üzerinden 5 6 gün geçtikten sonra belli olurO zaman tamamen atayım bu ihtimali aklımdan.Çok teşekkür ederim yol gösterdiğiniz için
Doktor bana rahim duvarında kalınlaşma var demişti. O da hamilelik belirtisi imiş. Bugün karnım öyle ağrıdı ki. Dedim heralde adet olacağım ve yine gelmedi kasıklarım aşırı şişti. Normalde bu kadar ağrı olduğunda o gün adet olurdum olmadım da. İşin tuhaf yani 3 gün önce gördüğüm hafif lekenin bir daha devamı gelmedi. Normalde hastalığımın ilk günü asla az gelmez fazla gelir aksine. adet desem oda değil. Dediğin gibi bu belirtilerle hala umudum var. Göğüslerim hele patlayacak gibi. Kıyafet değse canım yanıyor.Canım gebelik kanda yumurtlamadan 2 hafta sonra görünebiliyor, idrar testinde ise beklenen adet gününün üzerinden 5 6 gün geçtikten sonra belli olur
Zaten yerleşme kanaması ya birkaç saat en fazla 2 gün sürer genelde pet üzerinde görmezsin bile bu kanı peçeteye gelir. Ya açık pembedir ya kahverengi asla kırmızı olamaz ya umarım hamilesindir ben de bu aşamadayım şu an doktorumla iletişim kuruyorum tamda yerleşme kanaması olduğunu düşündüğüm gündeyim ve en az 1 hafta daha test yapmamam gerektiğini söyledi doktorumDoktor bana rahim duvarında kalınlaşma var demişti. O da hamilelik belirtisi imiş. Bugün karnım öyle ağrıdı ki. Dedim heralde adet olacağım ve yine gelmedi kasıklarım aşırı şişti. Normalde bu kadar ağrı olduğunda o gün adet olurdum olmadım da. İşin tuhaf yani 3 gün önce gördüğüm hafif lekenin bir daha devamı gelmedi. Normalde hastalığımın ilk günü asla az gelmez fazla gelir aksine. adet desem oda değil. Dediğin gibi bu belirtilerle hala umudum var. Göğüslerim hele patlayacak gibi. Kıyafet değse canım yanıyor.
O gün gördüğüm ilişkiden sonra olandı daha deminde kiloduma kahverengi gelmiş. Normalde adetim hep kıvamlı gelir. Çok karışık bir durum oldu benimkisiZaten yerleşme kanaması ya birkaç saat en fazla 2 gün sürer genelde pet üzerinde görmezsin bile bu kanı peçeteye gelir. Ya açık pembedir ya kahverengi asla kırmızı olamaz ya umarım hamilesindir ben de bu aşamadayım şu an doktorumla iletişim kuruyorum tamda yerleşme kanaması olduğunu düşündüğüm gündeyim ve en az 1 hafta daha test yapmamam gerektiğini söyledi doktorum
ilişki sonrası lekelenme/kanama enfeksiyon belirtisi de olabiliyor. Kadın doğum uzmanına başvurun mutlaka. Bebek hazırlığı içindeyseniz de mutlaka akışına bırakınKızlar merhaba size birşey sormak istiyorum. Benim adet döngüm çok uzun iki adet arasında 33 gün var. Benim de adetime 20 gün kala göğüs hassasiyetim başladı. Ve aşırı bir şekilde hamilelik belirtilerim başladı. Bel ağrısından uyanmalar, rengi ağrısı gibi ağrı, aşırı gaz problemi, miğde bulantıları, daha birçok şey. En son on gün kala adetime ilişki sonrasında kan geldi ama pembemsi ve hafif lekelenme gibi sonra o kadar emin oldum ki bu dedim yerleşme kanaması. Ertesi gün kan testi verdim ama negatifböyle bir durum yaşayan varmı acaba?
Gittim bir sıkıntı yok rahim duvarı kalınlaşması var sadece dedi.ilişki sonrası lekelenme/kanama enfeksiyon belirtisi de olabiliyor. Kadın doğum uzmanına başvurun mutlaka. Bebek hazırlığı içindeyseniz de mutlaka akışına bırakınUzman hekime gittiğinizde bebek hazırlığı içinde olduğunuzu da belirtin, yumurtlama takviminiz ve ek gıdalar (folik asit çok öneriliyor) hakkında bilgilendirecektir. Bu yazıdan da faydalanabilirsiniz
Kan testinde kesin çıkar idrar testinde çıkmayabilir 2 hafta sonra ondada kesin çıkar doktorum sorma benimde çok karışık oldu eşime adet oldum hamile değildim üzdüm birde sonra baktım hiç adet gibi değilO gün gördüğüm ilişkiden sonra olandı daha deminde kiloduma kahverengi gelmiş. Normalde adetim hep kıvamlı gelir. Çok karışık bir durum oldu benimkisiSizin hamilelik testi bir hafta sonra dediği idrar testi mi kan testi mi bende ona göre yapayım bari
En güzeli zamana bırakmakta insan zor sabrediyor işteKan testinde kesin çıkar idrar testinde çıkmayabilir 2 hafta sonra ondada kesin çıkar doktorum sorma benimde çok karışık oldu eşime adet oldum hamile değildim üzdüm birde sonra baktım hiç adet gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?