Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtilerimi önceden yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşım testin negatifse bir şey diyemem fakat kanama hakkında şunu diyebilirim . Son gebeliğimde regl olduğumu sandım ve regl 15 gün sürünce dr gidip gebe olduğumu öğrendim ki düşük yaptım değerim günden güne düştü. Sen dikkat et testi tekrarla

Bazılarında göğüs agrısı olmadan hamile olabilir mi ben hiç duymadım göğüs agrısıdız hamilelik ya

Ben varım Göğüs ağrısı,akıntı,üşüme,terleme,ağrı bir şey olmadı. Sadece regl oluyor gibi oldu kasıklarım tek belirtim
Ya benim ilk gebeliğim 10 haftalıkken sonlandı. Ama gögüslerim cok agrıyordu adetimi beklerken. Çok aşırıydı agrılar. Şimdi adetim 5 gün gecti hic hamilelik belirtim yok sadece kasıklarımda bszen sızlama oluyor bir arada da gogus uclerım sızşadı geçti. Ama korkuyorum o yuzden test yapmıyorum 10 gün gecikirse test yapıcam diye dusunuyorum

Her hamilelik bir olmuyormuş belirti aramayın bence

Hic test yapmadınız mı

Merhaba üzerinden 1 ay geçmiş ama size kendi yaşadığımı anlatmak istedim. Belki yardımcı olur. Ben adetime 10 gün kala çok fazla gogus hassasiyeti karin ve kasik agrisi yaşadım. Daha sonra adetime 1 hafta kala erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı. Sonra adetime 2 gün kala k.d gittim muayene oldum alttan muayene ile baktı yumurtaliklarin gayet sağlıklı istediğin zaman evlat sahibi olabilirsin denildi. Ve ogun smear testi yaptı. Ama birşey den şüphelendiği için değil her kadının önlem için yaptırması gerektiği için. Eve geldim 1 kaç damla açık toz pembe pütürlü bi kanamam olmuş . Internette normal olduğu yazıyordu. Adetim 5 gün gecikti ve ben test yaptigimda hamile oldugumu öğrendim. Benim en büyük belirtim koltuk altına vuran gogus hassasiyetimdi ve akşamları çok üşürdüm. Birde sarı bi akintim vardı. Allah evlat isteyen herkese en kısa zaman da nasip etsin inşallah

Merhaba kanamaniz adet günü mu oldu ve tekrarladi mi birgün mu surdu

Merhabalar öncelikle. Yeni üyeyim 3 gün gecikti adetim. Yaşadıklarım az göğüs ağrısı,adet gecikmesi itibariyle başlayan akıntı ve affınıza sığınıyorum idrarda kötü kokubugün sürekli miskin uykulu haldeydim. Çok karışık rüyalar görüyorum birde ilgisi var deniliyor ama bilemiyorum tabi.Mide bulantısı diyemem ama hafif mide dönmesi gibi bi his hem sağ hem sol hem belde girip çıkan ağrılarım var kafam çok karışık. Psikolojik olabilir mi ? Daha önce hayal kırıklığım olduğu için test vermek istemiyorum. En az 1 hafta beklemek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…