- 10 Mart 2016
- 395
- 135
- 103
- 31
- Konu Sahibi begonya93lu
-
Hamile misiniz son durum nedirEn güzeli zamana bırakmakta insan zor sabrediyor işte
Bazılarında göğüs agrısı olmadan hamile olabilir mi ben hiç duymadım göğüs agrısıdız hamilelik yaBu belirtiler bazen regl öncesi olabiliyor malesef. Göğüs hassasiyeti kişiden kişiye erken belirti olabiliyor ama mide bulantısı 6. Haftalarda başlar ortalama bel ağrılarıda 12. Hafta gibi. Belki psikolojik olabilir mi
Ben varımBazılarında göğüs agrısı olmadan hamile olabilir mi ben hiç duymadım göğüs agrısıdız hamilelik ya
Ya benim ilk gebeliğim 10 haftalıkken sonlandı. Ama gögüslerim cok agrıyordu adetimi beklerken. Çok aşırıydı agrılar. Şimdi adetim 5 gün gecti hic hamilelik belirtim yok sadece kasıklarımda bszen sızlama oluyor bir arada da gogus uclerım sızşadı geçti. Ama korkuyorum o yuzden test yapmıyorum 10 gün gecikirse test yapıcam diye dusunuyorumBen varımGöğüs ağrısı,akıntı,üşüme,terleme,ağrı bir şey olmadı. Sadece regl oluyor gibi oldu kasıklarım tek belirtim
Her hamilelik bir olmuyormuş belirti aramayın benceYa benim ilk gebeliğim 10 haftalıkken sonlandı. Ama gögüslerim cok agrıyordu adetimi beklerken. Çok aşırıydı agrılar. Şimdi adetim 5 gün gecti hic hamilelik belirtim yok sadece kasıklarımda bszen sızlama oluyor bir arada da gogus uclerım sızşadı geçti. Ama korkuyorum o yuzden test yapmıyorum 10 gün gecikirse test yapıcam diye dusunuyorum
Ağrı belirtiniz adetten kaç gün önce başladı acaba ?Ben varımGöğüs ağrısı,akıntı,üşüme,terleme,ağrı bir şey olmadı. Sadece regl oluyor gibi oldu kasıklarım tek belirtim
Benim adetle ilgim yoktu açıkcası planlı tüp bebekti onun 7.günü başlamıştıAğrı belirtiniz adetten kaç gün önce başladı acaba ?
Doktorlar hep adetiniz 10 gün geçerse test yapın dıyolar ya dayanamıyorum suan 5. Gündeyim Allah hayırlısını versinHer hamilelik bir olmuyormuş belirti aramayın bence
Hayırlısı canım belirtin var mı daha önce geciktigin oluyor muyduDoktorlar hep adetiniz 10 gün geçerse test yapın dıyolar ya dayanamıyorum suan 5. Gündeyim Allah hayırlısını versin
Hic test yapmadınız mıYa benim ilk gebeliğim 10 haftalıkken sonlandı. Ama gögüslerim cok agrıyordu adetimi beklerken. Çok aşırıydı agrılar. Şimdi adetim 5 gün gecti hic hamilelik belirtim yok sadece kasıklarımda bszen sızlama oluyor bir arada da gogus uclerım sızşadı geçti. Ama korkuyorum o yuzden test yapmıyorum 10 gün gecikirse test yapıcam diye dusunuyorum
Valla ben olsam dayanamazdım dayanabiliyorsan bekle tabiiDoktorlar hep adetiniz 10 gün geçerse test yapın dıyolar ya dayanamıyorum suan 5. Gündeyim Allah hayırlısını versin
Regl oldumHic test yapmadınız mı
Yapacaktım regl oldum :)Valla ben olsam dayanamazdım dayanabiliyorsan bekle tabii
Hayırlısı olsun canımRegl oldum
Hayırlısı olsunYapacaktım regl oldum :)
Merhaba üzerinden 1 ay geçmiş ama size kendi yaşadığımı anlatmak istedim. Belki yardımcı olur. Ben adetime 10 gün kala çok fazla gogus hassasiyeti karin ve kasik agrisi yaşadım. Daha sonra adetime 1 hafta kala erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı. Sonra adetime 2 gün kala k.d gittim muayene oldum alttan muayene ile baktı yumurtaliklarin gayet sağlıklı istediğin zaman evlat sahibi olabilirsin denildi. Ve ogun smear testi yaptı. Ama birşey den şüphelendiği için değil her kadının önlem için yaptırması gerektiği için. Eve geldim 1 kaç damla açık toz pembe pütürlü bi kanamam olmuş . Internette normal olduğu yazıyordu. Adetim 5 gün gecikti ve ben test yaptigimda hamile oldugumu öğrendim. Benim en büyük belirtim koltuk altına vuran gogus hassasiyetimdi ve akşamları çok üşürdüm. Birde sarı bi akintim vardı. Allah evlat isteyen herkese en kısa zaman da nasip etsin inşallahKızlar merhaba size birşey sormak istiyorum. Benim adet döngüm çok uzun iki adet arasında 33 gün var. Benim de adetime 20 gün kala göğüs hassasiyetim başladı. Ve aşırı bir şekilde hamilelik belirtilerim başladı. Bel ağrısından uyanmalar, rengi ağrısı gibi ağrı, aşırı gaz problemi, miğde bulantıları, daha birçok şey. En son on gün kala adetime ilişki sonrasında kan geldi ama pembemsi ve hafif lekelenme gibi sonra o kadar emin oldum ki bu dedim yerleşme kanaması. Ertesi gün kan testi verdim ama negatifböyle bir durum yaşayan varmı acaba?
Merhaba kanamaniz adet günü mu oldu ve tekrarladi mi birgün mu surduMerhaba üzerinden 1 ay geçmiş ama size kendi yaşadığımı anlatmak istedim. Belki yardımcı olur. Ben adetime 10 gün kala çok fazla gogus hassasiyeti karin ve kasik agrisi yaşadım. Daha sonra adetime 1 hafta kala erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı. Sonra adetime 2 gün kala k.d gittim muayene oldum alttan muayene ile baktı yumurtaliklarin gayet sağlıklı istediğin zaman evlat sahibi olabilirsin denildi. Ve ogun smear testi yaptı. Ama birşey den şüphelendiği için değil her kadının önlem için yaptırması gerektiği için. Eve geldim 1 kaç damla açık toz pembe pütürlü bi kanamam olmuş . Internette normal olduğu yazıyordu. Adetim 5 gün gecikti ve ben test yaptigimda hamile oldugumu öğrendim. Benim en büyük belirtim koltuk altına vuran gogus hassasiyetimdi ve akşamları çok üşürdüm. Birde sarı bi akintim vardı. Allah evlat isteyen herkese en kısa zaman da nasip etsin inşallah
Merhaba sadece 1 gün sürdü adetime 2 gün kala oldu.Merhaba kanamaniz adet günü mu oldu ve tekrarladi mi birgün mu surdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?