• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtilerim...

Bebisinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
179
31
68
Kızlar,5 haftalık hamişim.Bu forumda az mı dolaştım,bir ipucu bulayım belki hamişimdir diye,tam bir ay boyunca :)
Sonuç itibariyle geçen ayki sıkı çalışmalarımız sonuç verdi ve hamişim.Belirtilere gelince,hiç öyle göğüs hassasiyeti,yok karındaki çizgi filan olmadı bende.Sadece adet olacakmışım gibi hafif bir karın ağrısı oldu.Onun dışında,akıntı zaten her zaman adetime yakın tarihte olurduHa bir de iki damla kadar yerleşme kanaması oldu ama ben bunun yerleşme kanaması olduğunu bildim zaten o zaman.Hepinize bol bebişli günler,sorularınız olursa cevaplayabiliriiimm :)

Kızlar,5 haftalık hamişim.Bu forumda az mı dolaştım,bir ipucu bulayım belki hamişimdir diye,tam bir ay boyunca :)
Sonuç itibariyle geçen ayki sıkı çalışmalarımız sonuç verdi ve hamişim.Belirtilere gelince,hiç öyle göğüs hassasiyeti,yok karındaki çizgi filan olmadı bende.Sadece adet olacakmışım gibi hafif bir karın ağrısı oldu.Onun dışında,akıntı zaten her zaman adetime yakın tarihte olurduHa bir de iki damla kadar yerleşme kanaması oldu ama ben bunun yerleşme kanaması olduğunu bildim zaten o zaman.Hepinize bol bebişli günler,sorularınız olursa cevaplayabiliriiimm :)
Benimde adet dongumun 23. Günü iki uç damla pembe arada kirmizilik bulunan akinti geldi ve sağ kasigim gergin gibi bacagima vuran agri var..yazin doğum yaptim ve doğum sonu adetin hala düzenli değil..normalde 30 gunde ve 7 gün sürer ama en son adetim çok acayipti .umarim hamileyimdir hayirlisi ile..Rabbimden hic umut kesilmez ki :) görelim mevlam beyler neylerse güzel eyler dualarinizda unutmayin benide

ya benim adetime 4 gün var ama göğüslerim 1 haftadır taş gibi uçları sızzlıyor sol kasıgımda bacağıma vuran keskin ağrılar oluyo bazen geçiyo midemde çok bulantı olmuyor çıkarıcakmıs gibi oluyorm ama malesef sırtım belimde ağrıyo hissediyorum ama bilemedim hamilemiyim sizce :)

Back